|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pečica
29.8.2007 18:13:05   
kaya2007
imam nekaj vprašanji v zvezi s pečico, in sicer:
zadnjič sem pekla v pečici (imam lepo novo parno user posted image ) krompir in piščanca in krompir ni bil tako lepo zapečen in hrustljav kot bi jaz hotla, ampak je bil bolj "kuhan", če razumete kaj hočem povedat...na kaj nastavim pečico, da se jed zapeče? Pečica ima razne programe (program za pizzo, govedina itd., mali žar, žar spodaj, zgoraj, ventilator itd.).

kaj se da še narediti v pečici, tako bolj na hitro, ker ponavadi pečem za večerjo, ko tamala končno zaspi, men se pa tudi že mudi v posteljo (user posted image je pač mali ponočnjak)

pa zanima me še, kako se naredi gratinirane palačinke??

hvala! Vsakega nasveta bom vesela!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pečica
29.8.2007 20:45:17   
bamby
Odgovorim ti lahko samo na vprašanje, zakaj je bil krompir bolj kuhan kot pečen. To je bil prav gotovo zato, ker si pri pečenju uporabila paro in zato se je kuhal. Uporabi raje samo ventilatorsko pečico ali klasično, vse brez pare in krompirček bo tak kot si ga želiš. Tudi meso se bo odlično speklo. Lahko prej tudi malo pokriješ meso s kakšno alufolijo, pa ga potem odkriješ, da se bo še zapeklo, krompirja pa ni treba pokrivat.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pečica
29.8.2007 23:55:07   
kaya2007
nisem uporabila pare user posted image  sploh še nisem probala kako dela

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pečica
30.8.2007 9:12:37   
bamby
Potem si morda imela prenizko temperaturo. Jaz ga pečem 1h na 200° klasično.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...
Doječa mama ne potrebuje posebne diete
Ne pij mleka! Izogibaj se citrusom! ... še veliko je podobnih NE-jev, ki jih posluša doječa mamica v želji, da bi imel d...




Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?