|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   partner ima že otroka
11.8.2008 11:44:02   
hijenca
Halo!

Mene pa zanima, kako ste sprejele partnerjevega otroka iz prejšnje veze?  Ali vam je kdaj mama otroka delala težave, vam oz. partnerju?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: partner ima že otroka
11.8.2008 13:07:49   
jagoda77
otroci so me sprejeli za svojo in jaz njih za svoje.
razumemo se odlično

bivša... eh dolga zgodba, ampak osebno se me je mogoče dotaknila na začetku, po tolikih letih pa ne več, ne glede nato, kaj naredi, važno je da se imamo mi super in da se odlično razumemo in se imamo radi. user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.8.2008 13:34:18   
mojamura
jaz imam sina iz prvega zakona, moj zdajšnji partner se z njim dobro razume in ga je sprejel kot svojega

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.8.2008 13:41:55   
hijenca
Nam pa bivša ne da miru. Prehajamo iz tožbe v tožbo, stroški odvetnikov so grozni. Zmanjkuje mi energije in ne vem več, kaj naj delamo naprej, da nam bo dala mir.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.8.2008 13:54:18   
amaya
Mogoče je pa ljubosumna, pa ne ve kako drugače to pokazat, kot na tak način. Včasih pogovor reši marsikaj. Poskusi.

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.8.2008 14:51:19   
mojamura
dedca si naj najde

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.8.2008 14:51:57   
mojamura
aja pa zanima me kako vam nagaja oz. zakaj. a zaradi stikov?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.8.2008 17:52:37   
Taula
 Drži se v tej težki situaciji in ne pusti se jiuser posted image user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.8.2008 19:12:25   
atiM
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

Mogoče je pa ljubosumna, pa ne ve kako drugače to pokazat, kot na tak način. Včasih pogovor reši marsikaj. Poskusi.

pogovor ni vedno rešitev, kot je že ena rekla, marsikateri bivši koristi nov partner, ker potem se nima časa z bivšim ukvarjat, ampak s trenutnim user posted image

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.8.2008 20:14:47   
gaya
Jaz imam dve "posvojeni" deklici. Včasih moraš spremeniti sebe, da potem lažje voziš vse skupaj. Priznam, da sama sem se mogla zelo, da je sedaj ok za vse. Konec koncev, deklici sta del mojega moža. Bivše pa nagajajo dokler imajo razlog. Naši smo ga vzeli in danes je recimo da mir. No je definitivno bolje kot včasih,...
Glavo pokonci,...

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu atiM)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.8.2008 21:14:14   
ssevin
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Nam pa bivša ne da miru. Prehajamo iz tožbe v tožbo, stroški odvetnikov so grozni. Zmanjkuje mi energije in ne vem več, kaj naj delamo naprej, da nam bo dala mir.

Ja zakaj pa ga toži?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.8.2008 22:52:47   
CD
tudi pri nas je takšna situacija, da ima moj otroka (svojih še nimava) in se imamo super. ona (mamica) ne povzroča prevelikih težav..razen takrat, ko tamalemu kej obljubi, potem pa tega ne izpolni in je mali zelo razočaran in žalosten...pač še ne razume določenih stavri kako potekajo...mi2 mu poskušava lepo razložit, brez laži in prikrivanja...ampak seveda na njegovi ravni razumevanja... j epa za svoja leta zelo bister fant in imamo se vsi radi!
user posted image  

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.8.2008 23:31:24   
hijenca
IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Ja zakaj pa ga toži?

Rada bi imela sama skrbništvo. Pa gre iz ene podle stvari v drugo. Na vsako rit ena šiba paše, tudi na njeno bo!

Zanima me, če je več takšnih bivših, ki nagajajo, ali imamo samo mi težave.

(odgovor članu ssevin)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.8.2008 6:17:42   
maruškaŠ

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Ja zakaj pa ga toži?

Rada bi imela sama skrbništvo. Pa gre iz ene podle stvari v drugo. Na vsako rit ena šiba paše, tudi na njeno bo!

Zanima me, če je več takšnih bivših, ki nagajajo, ali imamo samo mi težave.

Sej deljeno skrbništvo je za ljudi, ki se lahko vse zmenijo brez težav - kar pri vas očitno ni.

In v čem je takšna težava, če bi imela ona skrbništvo? Stiki se v tem primeru itak določajo posebej in zato ni apriori rečeno, da so v manjšem obsegu.

Sama osebno sem nepristaš deljenega skrbništva, ker menim da tudi za otroka ni dobro.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 14
13.8.2008 8:32:51   
urška

Rada bi imela sama skrbništvo.

sej to pa ja ni noben problem. to definitivno ne pomeni, da ga bo imel manj. obiski bojo v istem obsegu. preživnina tudi. in skupno skrbništvo je res za tiste, ki se po ločitvi dobro razumejo. in meni skupno skrbništvo ni najbolj všeč. moja socialna delavka mi je ob ločitvi rekla, da se ga tudi ona ne poslužuje rada in da ima sama samo 2 taka primera.
če je samo to, brezveze, da vidva komplicirata.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.8.2008 9:24:52   
hijenca
Če bi bilo po njenem, on sploh ne bi imel nobenih stikov s hčerko. In da bo prišla do tega, bo šla preko trupel, pa če je to tudi truplo svojega otroka.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 16
13.8.2008 9:40:33   
maruškaŠ

Če bi bilo po njenem, on sploh ne bi imel nobenih stikov s hčerko. In da bo prišla do tega, bo šla preko trupel, pa če je to tudi truplo svojega otroka.

Tole pa dvomim, da je čist tko - ker drugač se že v prvi fazi nikoli ne bi zmenla za skupno skrbništvo - za katerega morta bit oba starša - sicer ga tut sodišče ne potrdi.

Kako pa trenutno izvajata stike oziroma skupno skrbništvo?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 17
13.8.2008 9:57:47   
Mišni

Saj to ji pa itak ne bo uspelo. Mislim preprečiti stike, če je očka kolikor toliko v redu.

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 18
13.8.2008 10:22:05   
urška
itak da stikov ne more preprečit, razen če je oče alkoholik, drogeraš ali pedofil. za kar mora seveda imet dokaze.
koliko časa pa sta ločena? in zakaj? pa ne da me matra firbec, ampak to so pomembni dejavniki, zaradi katerih ločene ženske reagirajo tako kot reagirajo (no ja, lahko so tudi samo malo premaknjene).
jaz iz lastnih izkušenj vem, da sem takrat rabla samo malo časa. da me pusti pri miru in da mi ne teži vsak dan po telefonu in mi nabija samo o svojih pravicah.
to tudi vedno vsakemu svetujem: low back for a while.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 19
13.8.2008 20:44:28   
hijenca
Gospa se je sama odločila. Razlog: zakon ni harmoničen. Pobrala ga do kosti. Eh, podlo no. Pa ni on ne alkoholik, ne tat, ne pedofil. Je priden, delaven človek, ki ima svojo hčerko rad in vse naredi za njo. Ne more pa v miru živet, kar pa seveda vpliva sedaj tudi na mene in našega tri mesečnega fantka.

Mene bolj zanima, če je katera to s svojim partnerjem skoz dala. Če ji je bivša grenila življenje??

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 20
14.8.2008 0:09:15   
Anonimen
pri nas je isto, iz tožbe v tožbo, bivša, ki ga je sama varala zdaj preprečuje stike, nagaja, tamale mu ne da, zamenjala je tel.št., kupila je novo sim kartico da je moj ne more več poklicati, ščuva jo proti njemu, da ga zdaj že tamala zmerja, prej je bila pa tamala nora nanj itd, itd, itd.........................................................

< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 28.8.2008 14:34:51 >

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
14.8.2008 7:42:55   
maruškaŠ

Gospa se je sama odločila. Razlog: zakon ni harmoničen. Pobrala ga do kosti. Eh, podlo no. Pa ni on ne alkoholik, ne tat, ne pedofil. Je priden, delaven človek, ki ima svojo hčerko rad in vse naredi za njo. Ne more pa v miru živet, kar pa seveda vpliva sedaj tudi na mene in našega tri mesečnega fantka.

Mene bolj zanima, če je katera to s svojim partnerjem skoz dala. Če ji je bivša grenila življenje??

Nismo - smo pa nekatere na drugi strani brega (bivše), zato ti pravim, da stvari niso vedno takšne - enostranske. In še vedno mi ni jasno - kako sta se na začetku odločila za skupno skrbništvo, če pa mu ona želi samo nagajat?

Kako pa je s preživljanjem v vašem primeru? Ker pri skupnem skrbništvu namreč ni določene preživnine - koliko potem oče da za hčerko?

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 22
14.8.2008 9:39:00   
Natyy
Kot je napisala maruška Š. Nekatere ste na enem druge na drugem bregu. Sama sem pa tako na enem kot na drugem bregu. Zakaj? Zaradi različnih interesov sem se z bivšim razšla in naj rečem, da mi je on nagajal toliko časa dokler sem mu to dovolila. Ko pa je ugotovil, da sem dovolj močna, da mi ne more do živega se je med nami vse uredilo in sedaj zelo dobro funkcioniramo. Predvsem je pričel gledat v korist otroka (sama sem to ves čas počela). Da pa je prišel tako daleč sem ga "peljala"  do sodnika. S svojo odvetnico in s pomočjo sodnice smo mu odprli obzorje in uvidel je, da njegova dejanja škodijo samo najinemu otroku.

Sedaj sem v vezi z moškim, ki ima otroka. Ne bom rekla, da je bil z njo v vezi, ker nista nikoli živela skupaj. Resnica je v tem, da je otrok sad nepremišljene avanture. Mama otroka mu ni nikdar oprostila, da si ni hotel z njo ustvariti družine, ko mu je povedala, da pričakuje. Otroka je vseskozi ščuvala proti njemu in mu onemogočala oziroma omejevala stike.

Sedaj imam možnost primerjat dva otroka (oba sta istega spola in narazen le dva meseca). Moj otrok ima rad oba starša, pri obema se dobro počuti in se sploh ne počuti kot otrok razpadle družine. Njegov otrok pa je razpet med "resnico matere" in življenjem, ki ga je deležen ko je pri nas. Vse bolj ugotavlja, da  resnica matere ni popolna resnica. Tako postaja razpet med ljubeznijo, ki jo goji do nje in dvomom o stvareh, ki jih je mati z lažjo in nesesnico o očetu vsa ta leta  trosila na ramena majhnega otroka. In to le zato, ker mu nikdar ni oprostila, da si ni ustvaril družine z njo.

Vesela sem. da sva midva z mojim bivšem našla skupni jezik in omogočila najinemu otroku srečno otroštvo.

Prepričana sem, da v kolikor bi vsak ločen starš najprej premišljeval o dobrobitu otroka, nebi omejeval stikov drugega starša do svojega otroka. Zavedajte se da kri ni voda in vedno pride čas, ko otrok pride do tiste prave resnice.

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 23
14.8.2008 10:24:47   
sanasan
z možem sva skupaj 6 let in on ima že odkar se poznava polno skrbništvo...ja, bilo je veliko nagajanj - predvsem nihanj v odnosu do nas vseh (vključno s sinom) s strani fantkove mame (včasih tudi moj mož ni ravnal najbolje)...jaz sem se poskušala vedno čim bolj prilagoditi tako da bi bilo za otroka najbolje, čeprav sem bila včasih tako besna (ne le nanjo ampak tudi na ne-delovanje moža) in obupana, da me je mikalo, da bi kar spokala...pa ju kar nisem mogla pustit. Že nekaj časa smo štirje in se dobro razumemo. Odkar se je pa mama začela zdraviti na psih.je pa za vse bolje in dosti manj prepirov, vendar pa tudi manjkrat izrazi mnenje za srečanje s sinomuser posted image , ki je sicer sedaj dosti bolj umirjen, brez nočnih mor ampak včasih žalosten, ker je mama pogosto brez pojasnil nedosegljiva....strokovnjaki pa pravijo, da je tako najboljeuser posted image

(odgovor članu Natyy)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.8.2008 14:27:58   
SOULatka
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

Jaz imam dve "posvojeni" deklici. Včasih moraš spremeniti sebe, da potem lažje voziš vse skupaj. Priznam, da sama sem se mogla zelo, da je sedaj ok za vse. Konec koncev, deklici sta del mojega moža. Bivše pa nagajajo dokler imajo razlog. Naši smo ga vzeli in danes je recimo da mir. No je definitivno bolje kot včasih,...
Glavo pokonci,...

kakšne težave pa si imela?...glede česa...

Vse je tako, kot je. Samo naš odnos do tega je pomemben, In tega lahko vedno spremenimo, saj mi odločamo o njem!

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?