|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pariški zrezki
16.11.2008 10:21:35   
Martina27
Punce, kako jih naredite...sam v moko in jajčko potem pa pečt...
Hvala vam.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pariški zrezki
16.11.2008 10:26:19   
FORZA
Ja samo v moko in potem jajčko pa pečt.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pariški zrezki
16.11.2008 10:28:32   
K_a_t_i
čist malo olja daj zraven v jajčko, da se prime na meso

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pariški zrezki
16.11.2008 10:34:07   
Anonimen
sam v moko in jajčko potem pa pečt...


Da.

(odgovor članu Martina27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pariški zrezki
16.11.2008 10:51:38   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Punce, kako jih naredite...sam v moko in jajčko potem pa pečt...
Hvala vam.....


Ja, še prej jih posolimuser posted image

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pariški zrezki
18.11.2008 13:20:40   
uršika***
Lahko jih pa daš najprej v ostro moko, pa v jajčka, nato pa zopet v ostro moko- ampak samo nahitro po vsaki strani. To pa zato, da ti jajček ne steče v olje in imaš olje bolj čisto in ga lahko uporabiš večkrat. Pa taka lepa skorjica se naredi na njih.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?