|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pariški zrezki
16.11.2008 10:21:35   
Martina27
Punce, kako jih naredite...sam v moko in jajčko potem pa pečt...
Hvala vam.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pariški zrezki
16.11.2008 10:26:19   
FORZA
Ja samo v moko in potem jajčko pa pečt.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: pariški zrezki
16.11.2008 10:28:32   
K_a_t_i
čist malo olja daj zraven v jajčko, da se prime na meso

_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu FORZA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pariški zrezki
16.11.2008 10:34:07   
Anonimen
sam v moko in jajčko potem pa pečt...


Da.

(odgovor članu Martina27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pariški zrezki
16.11.2008 10:51:38   
Vrtnica79
IZVIRNO SPOROČILO: Martina27

Punce, kako jih naredite...sam v moko in jajčko potem pa pečt...
Hvala vam.....


Ja, še prej jih posolimuser posted image

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pariški zrezki
18.11.2008 13:20:40   
uršika***
Lahko jih pa daš najprej v ostro moko, pa v jajčka, nato pa zopet v ostro moko- ampak samo nahitro po vsaki strani. To pa zato, da ti jajček ne steče v olje in imaš olje bolj čisto in ga lahko uporabiš večkrat. Pa taka lepa skorjica se naredi na njih.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Težave z želodcem - Naravna pomoč
Blagodejno na želodec s preveč kisline deluje tudi zelena, ki je eno izmed najbolj bazičnih oziroma alkalnih zelenih živ...
RECEPT: Bananin kruh - zdrava sladica za m...
Moja sorodnica me je spodbudila, da sem preizkusila, eksperimentirala z receptom in nastal je moj prvi bananin kruh. Ni ...




Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......