|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   paranormalno- kaj je zdaj s tem????
11.1.2010 12:53:56   
mamamajča
Res ne vem, a se moji bližnji sorodnici malo meša, al je res kaj na tem- jaz sicer verjamem v te stvari, ni se mi še zgodilo, ampak verjamem. Če se ji res vse dogaja, ma potem tako pozitivno karmo al kaj, zakaj je ona deležna tega?

Sama si sicer ne želim, da se mrtvi vračajo k meni, ker bi me itak pobralo od strahu, sem si pa iskreno želela zdaj, ko mi je umrla babica.
Ne, da pride k meni, ampak da če je še tukaj nekje, da mi da vsaj nekakšen znak. Naj ena kroglica na smreki malo zamiga al kakorkoli, samo nek znak. Verjetno zato, ker smo vsi še toliko prizadeti in še kar ne dojamemo.....
No, nič se ni zgodilo. se je pa moji zgoraj omenjeni. Me je klicala zjutraj, da jo je ponoči zbudil nek čuden občutek, ko je pogledala po sobi, se ji je približevala neka črna gmota, bliže, ko je šla, bolj se je videla črna vzorčasta bluza moje stare mame in svetli lasje. Obraz pa ne.
Zakričala je NE! in da naj odide, pa nič, hotla je prižgat tv, pa daljinc ni delal in potem se je nekak dokopala do televizorja in ga končno prižgala, tista podoba pa se je začela oddaljevatuser posted image

Hudo.... kaj naj si mislim? je možno, da samo preprosto tako žalujemo in si pač kdo nekaj domišlja? Ali pa je možno, da je res?

Pred leti, ko nam je umrl stari oče, jo je neke noči zbudilo trkanje po oknu, je šla pogledat in ni bilo nikogar.

In v otroštvu je imela tudi eno izkušnjo s tem, za kar prisega, da je 100% res in da ni možno, da bi bile sanje.

Saj ne morem verjet sama sebi, kaj pišem. je mogoče? Je res? Verjamete? Zakaj ona? Boji se in prestrašena je,ne želi, da se ji ponovi.
Jaz pa ne vem, je zmešana ali toliko zatopljena v žalovanje, ali pa se ji to res dogaja?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: paranormalno- kaj je zdaj s tem????
11.1.2010 13:15:52   
Anonimen
na!pa me je spet strah!user posted image

(odgovor članu mamamajča)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.1.2010 13:43:21   
mamamajča
alooooouser posted image
kaj si noben ne upa govorit o tem.....?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.1.2010 13:46:36   
witch
se je dogajalo tudi pri nas. pravijo, da od umrlega duša še en teden po njegovi smrti kroži med nami. in pri nas je točno en teden po babični smrti bil mir.
skoraj vsak večer je ropotalo na oknih - pa nikjer nobenega.
imela s sestro dogovorjeno, da se vsak dan ob 1ih slišita. in en teden je imela sestra na telefonu ob enih klice iz naše št. pri nas pa nobenega doma (vsi v šoli in službi).
pa več takih stvari je še bilo takrat..

Neposredna povezava do sporočila: 4
11.1.2010 13:51:45   
madela
Jaz si upam user posted image
Sam pri meni je tako,da temu ne verjamem tako hitro. Čeprav me te stvari fascinirajo in tudi verjamem,da obstajajo je pa tako,da mislim,da je to redko. Sploh v takih primerih žalovanja so lahko naši možgani zmedeni. Od žalosti in straha vidiš še vse kaj drugega.
Torej,morda se tej tvoji sestrični res kaj dogaja,ali pa jo preprosto smrt tako potre,da se ji dozdeva,da kaj vidi.
Pravijo,da ima strah velike oči.
Sem pač realist.

Neposredna povezava do sporočila: 5
11.1.2010 13:55:28   
Colt
Kolegica Madela ima prav...vseeno pa včasih pozabljamo da celostno življenje ni samo plačevanje računov, nov avto in kaj bomo jedli danes. Človek je premnogo več...in tudi znanost velikokrat odpove. Nismo še vsevedni in vsemogočni ter tudi ne bomo nikoli. Zato marsi katera vrata ostanejo odprta...

G

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 6
11.1.2010 13:57:11   
liliana
Baje so znanstveniki, ki se ukvarjajo s sanjami tudi dokazali, da lahko ima človek določene "privide", če se prebudi v neki določeni fazi spanja.......in še sanja, čeprav je že buden.....

To sem gledala enkrat po televiziji, ko so neke ljudi kao vesoljci ugrabili.....in so takrat začeli analizirati njihove sanje.....tudi oni so v svojih sobah videli čudne ponoči, ko so spali oz. so se zbudili.......

Če pa bomo zdaj preveč razmišljali o tej tvoji sorodnici in njenih sanjah.....pa bomo vsi začeli videti privide in slišati čudne stvari.....še posebno ponoči.....

Neposredna povezava do sporočila: 7
11.1.2010 13:57:16   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Kolegica Madela ima prav...vseeno pa včasih pozabljamo da celostno življenje ni samo plačevanje računov, nov avto in kaj bomo jedli danes. Človek je premnogo več...in tudi znanost velikokrat odpove. Nismo še vsevedni in vsemogočni ter tudi ne bomo nikoli. Zato marsi katera vrata ostanejo odprta...

G

No,ti si še bolje napisal,kot jaz user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 8
11.1.2010 13:59:45   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

alooooouser posted image

sem že pri prejšnji  temi , pa pri miškini, ko ji DVD ni delal.

Miš, a sedaj normalno dela DVD?

Neposredna povezava do sporočila: 9
11.1.2010 14:04:37   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Baje so znanstveniki, ki se ukvarjajo s sanjami tudi dokazali, da lahko ima človek določene "privide", če se prebudi v neki določeni fazi spanja.......in še sanja, čeprav je že buden.....

To sem gledala enkrat po televiziji, ko so neke ljudi kao vesoljci ugrabili.....in so takrat začeli analizirati njihove sanje.....tudi oni so v svojih sobah videli čudne ponoči, ko so spali oz. so se zbudili.......

Če pa bomo zdaj preveč razmišljali o tej tvoji sorodnici in njenih sanjah.....pa bomo vsi začeli videti privide in slišati čudne stvari.....še posebno ponoči.....

Liliana,saj to je point. Ljudje vse prevečkrat in prehitro nekaj okličemo za paranormalno,pa to ni.
Naša znanost ima veliko odgovorov na takšna in drugačna vprašanja in dogodke.
Ampak,kot sem že napisala in tudi Colt,so tudi take stvari,ki pa jih ne znamo pojasnit.
Morda jih bomo nekoč znali,morda pa je tudi bolje,da jih ne.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.1.2010 14:05:28   
mika

To je tako, ko hočejo z materialnim dokazat nematerialne stvari. Ne gre.
Al se ti zgodi in veš, da je res al se pa oprijemjo kvazidokazov, ki tega o čemer je govora ne morejo oz. ne znajo dokazat.

Meni in mojemu očetu se je zgodilo v popolnoma budnem stanju (tako za norca me ne more imet noben znanstvenik, da ne vem če spim al bedim) v isti noči, z razliko dveh ur. Dedkova sestrična se je prišla poslovit v mojo sobo, potem pa očetovo in mamino spalnico.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.1.2010 14:06:56   
clara23
Mene pa take reči full napsihirajouser posted image . Sama verjamem, da duhovi oz. duše umrlih obstajajo, jih spoštujem, toda vsako noč upam, da se ne bo kdo prikazal meni-bi me pomoje pobralouser posted image .

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.1.2010 14:08:20   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Dedkova sestrična se je prišla poslovit v mojo sobo, potem pa očetovo in mamino spalnico.

OMG..mene bi kap..in na kakšen način se je prišla poslovit?? Je kaj rekla al kaj?

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.1.2010 14:10:35   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: madela

Liliana,saj to je point. Ljudje vse prevečkrat in prehitro nekaj okličemo za paranormalno,pa to ni.
Naša znanost ima veliko odgovorov na takšna in drugačna vprašanja in dogodke.
Ampak,kot sem že napisala in tudi Colt,so tudi take stvari,ki pa jih ne znamo pojasnit.
Morda jih bomo nekoč znali,morda pa je tudi bolje,da jih ne.

Se strinjam......verjetno nam tudi možgani z določenim ralogomom še ne delujejo s 100 % zmogljivostjo.....

In zato mislim, da je boljše, da za take stvari najdemo neko razlago......in ne razmišljam o njih preveč.....ker odgovora ne bomo našli.....postali pa bomo lahko le malo paranoični......ker bomo v vsakem šumu nekaj določenega slišali in v vsakem odsevu ulične svetilke ponoči nekaj ali nekoga videli......

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.1.2010 14:12:40   
liliana

Al se ti zgodi in veš, da je res al se pa oprijemjo kvazidokazov, ki tega o čemer je govora ne morejo oz. ne znajo dokazat.

Meni in mojemu očetu se je zgodilo v popolnoma budnem stanju (tako za norca me ne more imet noben znanstvenik, da ne vem če spim al bedim) v isti noči, z razliko dveh ur. Dedkova sestrična se je prišla poslovit v mojo sobo, potem pa očetovo in mamino spalnico.

Imaš 5 ali 6 stopenj spanja....ki se v posamezni noči nekaj krat ponovijo.....in le v eni fazi trdno spiš.....

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.1.2010 14:25:50   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Dedkova sestrična se je prišla poslovit v mojo sobo, potem pa očetovo in mamino spalnico.

OMG..mene bi kap..in na kakšen način se je prišla poslovit?? Je kaj rekla al kaj?

Nič ni reklauser posted image ...sam stolp s tremii CD-i je začela obračat...mislim..CD-i so se začeli obračat v eno, pa vse lučke so utripale. Najprej me je blo strah, ker sem stolp izklopila, potem pa so se spet CD-i začeli vrtet. Ko sem se spomnila na njo, da je najbrž umrla in sem zmolila vse, kar sem znala, da lažje pride v nebesa, pa je šla k očetu in mami v saplnico.
Zjutraj ko je mož vklopil stolp je muzika butnila ful na glas, da naju je skoraj kap. In odtakrat gumb, ki je za glasnost, je ferderban. Prej ni šlo uravnavat glasnosti pri ugasnjenem stolpu, ampak se je gumb vrtel v prazno. Sedaj pa gre tud ko je stolp ugasnjen in moram pazit, da ga zavrtim čist na minimum.

Oče pa jo je čutil. Zbudil je mamo in ji rekel naj kliče v bolnico. Pa okno je bilo odprto, katerega je mama pred spanjem preverila, če je zaprto.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 16
11.1.2010 14:25:50   
Colt
Madela, saj sem imel tudi odlično iztočnico user posted image user posted image user posted image

Sicer pa punce, verjetno je govora o fazi REM! Rapid eye movement. Tu se dogajajo zanimive stvari oja...(pa da ne bo kdo zamešal z muzikanti REM) user posted image

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.1.2010 14:28:17   
mika

Imaš 5 ali 6 stopenj spanja....ki se v posamezni noči nekaj krat ponovijo.....in le v eni fazi trdno spiš.....

liliana, stopnje gor al doluser posted image ...nima veze. stolp je svoje delal, zjutraj je butnil glasbo, ki je zvečer bila na minimum.....oče jo je čutil, zbudil mamo, okno v spalnici je blo odprto...še kako smo bili budniuser posted image

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 18
11.1.2010 14:29:37   
mika

IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Madela, saj sem imel tudi odlično iztočnico user posted image user posted image user posted image

Sicer pa punce, verjetno je govora o fazi REM! Rapid eye movement. Tu se dogajajo zanimive stvari oja...(pa da ne bo kdo zamešal z muzikanti REM) user posted image

...in loosing my religion user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 19
11.1.2010 14:45:31   
clara23
ojoj, jaz sploh ne vem kaj bi naredila..pomoje bi me morali v polje odpeljat.

Meni se je edino enkrat naredilo nekaj "čudnega". Skozi celo OŠ sva se s sestro pazili pri stari mami, da sva imeli bliže do šole in topel obrok hrane. In skozi ves ta čas sva se s staro mamo vedno nekaj pričkali (beri jaz sem ji nagajala). Prišla je ŠS, 2. letnik in stara mama je hudo zbolela. Pol leta je ležala v bolnišnici, kamor sem jo skoraj vsak dan hodila obiskovat, saj sem se šolala v bližini bolnišnice. V teh pol leta sva se zelo zbližali..en dan me pa pokliče dedek, da je mama v komi in da verjetno ne bo več dolgo..ampak takrat sem bila ravno v tujini in nisem mogla takoj pridt nazaj v Lj. Skratka, vsi ostali sorodniki so se že poslovili od nje in takoj ko sem prišla domov sem šla najprej v bolnico. Mama je še vedno ležala na postelji, priklopljena na tiste aparate. Zdela se mi je tako čudna, že skoraj groznauser posted image . Prijela sem jo za roko in ji povedala da sem prišla. Nekaj časa sem ji še govorila, potem pa sem odšla. Rekla sem ji tudi, da bom tudi jutri prišla. Ves ta čas je bil zraven še dedek. Ko sem prišla domov mi je sporočil, da je umrla. Povedal  je tudi, da je takoj po mojem odhodu, ko sem zaprla vrata sobe iz maminega očesa pritekla solza. Pred tem se sploh ni odzivala.

Zdaj jaz si to predstavljam tako, da je čakala, da se pridem še jaz poslovit in je odšla. Da je tista solza prišla zato, ker sem rekla da bom tudi jutri prišla, ona je pa vedela da se ne bova več videli...sem si pa v mislih potem še 1m govorila:"Prosim, ne obiskuj me, ker me bo kap!"...za vsak slučaj..

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 20
11.1.2010 15:15:36   
Anonimen
.

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

alooooouser posted image

sem že pri prejšnji  temi , pa pri miškini, ko ji DVD ni delal.

Miš, a sedaj normalno dela DVD?

pol s5 ni delal.zdaj je pa itak razbit, ker sta ga mulca na tla vrglauser posted image

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
11.1.2010 15:19:36   
puncica
Priporočam v branje kakšno knjigo o dušah po smrti, vam bo mogoče kaj več jasno, meni je in smrt veliko lažje prensem zdaj, kot sem jo prej, pa čeprav so vse samo domneve. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 22
11.1.2010 15:40:38   
luan
Če katero zanimajo te stvari naj si prebere knjigo avtorja Pavla Mateja Raka z naslovom Prehod duš.To je kao neka slovenska knjiga mrtvih.Zelo zanimiva in odpira vpogled z nove perspektive na duše umrlih.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
11.1.2010 15:43:32   
madela
Sem prebrala nekaj takih podobnih knjig,ampak to so vse samo ugibanja in ne dokazi!

(odgovor članu luan)
Neposredna povezava do sporočila: 24
11.1.2010 15:47:58   
clara23
Jaz sem tudi ogromno literature na to temo prebrala, ker me nejasne, paranormane in reinkarnacijske zadeve že tako zanimajo. Ampak po vsaki prebrani knjigi me je še bolj strahuser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?