mamamajča
|
Res ne vem, a se moji bližnji sorodnici malo meša, al je res kaj na tem- jaz sicer verjamem v te stvari, ni se mi še zgodilo, ampak verjamem. Če se ji res vse dogaja, ma potem tako pozitivno karmo al kaj, zakaj je ona deležna tega? Sama si sicer ne želim, da se mrtvi vračajo k meni, ker bi me itak pobralo od strahu, sem si pa iskreno želela zdaj, ko mi je umrla babica. Ne, da pride k meni, ampak da če je še tukaj nekje, da mi da vsaj nekakšen znak. Naj ena kroglica na smreki malo zamiga al kakorkoli, samo nek znak. Verjetno zato, ker smo vsi še toliko prizadeti in še kar ne dojamemo..... No, nič se ni zgodilo. se je pa moji zgoraj omenjeni. Me je klicala zjutraj, da jo je ponoči zbudil nek čuden občutek, ko je pogledala po sobi, se ji je približevala neka črna gmota, bliže, ko je šla, bolj se je videla črna vzorčasta bluza moje stare mame in svetli lasje. Obraz pa ne. Zakričala je NE! in da naj odide, pa nič, hotla je prižgat tv, pa daljinc ni delal in potem se je nekak dokopala do televizorja in ga končno prižgala, tista podoba pa se je začela oddaljevat Hudo.... kaj naj si mislim? je možno, da samo preprosto tako žalujemo in si pač kdo nekaj domišlja? Ali pa je možno, da je res? Pred leti, ko nam je umrl stari oče, jo je neke noči zbudilo trkanje po oknu, je šla pogledat in ni bilo nikogar. In v otroštvu je imela tudi eno izkušnjo s tem, za kar prisega, da je 100% res in da ni možno, da bi bile sanje. Saj ne morem verjet sama sebi, kaj pišem. je mogoče? Je res? Verjamete? Zakaj ona? Boji se in prestrašena je,ne želi, da se ji ponovi. Jaz pa ne vem, je zmešana ali toliko zatopljena v žalovanje, ali pa se ji to res dogaja?
|