|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: paranormalno- kaj je zdaj s tem????
13.1.2010 8:36:34   
mika
IZVIRNO SPOROČILO: Florina

Sicer pri prižgani luči nisem glih nikoli spala od strahu sem pa spala z dolgim nožem pod posteljo,ko sem gledala enkrat neko strašno grozljivko....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

jaz sem samo enkrat spala pri odprti luči in radiu, ko smo šli ob polnoči v kino gledat Blairwitch projectuser posted image user posted image user posted image ...kje mi je bila pametuser posted image user posted image

Aja, Florina...tale tvoja smrt s koso mi je tud dala vetra, ampak sedaj imam moža zraven sebe in je rekel, da če me bo strah naj ga zbudim....

< Sporočilo je popravil mika -- 13.1.2010 8:38:11 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 76
13.1.2010 9:13:19   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: mika

IZVIRNO SPOROČILO: liliana

Florina, nisem mislila tebe......user posted image

najbrž si mislila mene. Pa se nimam ne za medij ne za junakinjo. In če znanstveniki tega ne morejo dokazat, je to njihova stvar in ne moja. Jaz vem kaj sem videla, sploh pa rezultat zjutraj. Potem pa se je zgodilo še očetu. S tem da je on tako čutil že drugič.
Prvič je čutil dedka, maminega očeta. zbudil ga je obučtek, da ga je dedek stresel za ramena in rekel:zbudi se. Pogledal je na uro in je bila 23:30. naslednje jutro so prišli povedat, da je umrl. Umrl je pa ob istem času, ko ga je zbudil.

A si gledala kdaj na reality tv tistega moškega, ki je medij in se mu oglasijo nekateri mrtvi, ki so povezani s prisotnimi?

Če ti česa podobnega nisi doživela, še ne pomeni, da se ne dogaja.

Meni se zadnje čase DVD vklaplja, ko gledam televizijo......kar tako, če je prižgan.....z ljubega mira se vklopi in začnejo teči tiste sekunde, vrti pač tisto, kar je noter.....me je zelo dolgo matralo, zakaj.......(res je pa, da nisem šla preverjat ure in kaj pomembnega se je meni ali mojim bližnjim tisti čas zgodilo).....in končno sem čisto slučajno ugotovila, da se mi DVD vklopi običajno takrat, ko grem v Siolovo videoteko.....zakaj pa se vklopi pa mi je še vedno skrivnost.......grrrrrrrr.....

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 77
13.1.2010 9:25:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mika

Sicer pri prižgani luči nisem glih nikoli spala od strahu sem pa spala z dolgim nožem pod posteljo,ko sem gledala enkrat neko strašno grozljivko....user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

jaz sem samo enkrat spala pri odprti luči in radiu, ko smo šli ob polnoči v kino gledat Blairwitch projectuser posted image user posted image user posted image ...kje mi je bila pametuser posted image user posted image

Aja, Florina...tale tvoja smrt s koso mi je tud dala vetra, ampak sedaj imam moža zraven sebe in je rekel, da če me bo strah naj ga zbudim....

Ja saj še zdaj nevem kaj je pomenila tista smrt....pa bolje,da ne raziskujem,da me bo potem res strah.

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 78
13.1.2010 9:26:08   
muška
moja mama je videla kakšno leto dni nazaj svojega očeta ( mrtev že 32 let) na pogrebu svojega strica ( njegovega brata).  Ful močno je deževalo, mrzlo je bilo , pa je rekla da je slučajno pogledala proti stopnicam na pokopališču. In ga videla kako je stal tam. V svoji dolgi zeleni jakni, brez dežnika(deževalo je cel dan) in da mu je bilo videt, da ne sodi tja. Je rekla, da je prav 2x tja pogledala, skoz je bil tam, in jo gledal (bila je njegova ljubljenka), no potem pa je kar naenkrat izginil. Pokopališče je odprto in če bi šel, bi ga videla kako odhaja, ampak on je izginil.
Potem je to povedala svoji mami (moji babici), da je verjetno nora, ampak da ga je videla. In babica je čisto mirno rekla, seveda je prišel na pogreb, saj je imel tega brata zelo rad. prišel je po njega.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 79
13.1.2010 9:26:51   
liliana
IZVIRNO SPOROČILO: Gina

Tisti, ki teh čutil nimajo razvitih, se daleč najbolj norca delajo iz tistih, ki čutijo. Kar ne pove ničesar o  paranormalnem.

Zakaj pa misliš, da se tisti, ki nimajo teh čutil razvitih norca delajo iz onih, ki imajo čutila razvita.....ker pač povedo samo svoje mnenje.....?

Za mnogo stvari, ki se ti v življenju zgodijo ne veš zakaj so se ti.....in eni poskušamo najti razlago zato.....eni pač dokazano....drugi pa neko drugo......in zame osebno, je najlažje pripisati razlago nečemu neznanemu....terja najmanj časa in lastnega angažiranja, pa še pomembnega se počutiš, ker te večina ne razume......

Nekoč so čarovnice tudi sežigali, ker niso vedeli kaj je toča in kaj nevihta.......

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 80
13.1.2010 9:27:36   
Anonimen
Mi smo meli na vratih zvonec na daljinsko pa je kdaj koli zvonilo čez dan,ponoči....in nikoli ni bilo nikogar nikjer.Smo ga zamenjali in od takrat je mir.Zgleda se je sam nekak vklopil al kaj je bilo.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 81
13.1.2010 9:29:49   
liliana

Mi smo meli na vratih zvonec na daljinsko pa je kdaj koli zvonilo čez dan,ponoči....in nikoli ni bilo nikogar nikjer.Smo ga zamenjali in od takrat je mir.Zgleda se je sam nekak vklopil al kaj je bilo.user posted image user posted image

Ful čudno......user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 82
13.1.2010 9:35:05   
Anonimen

Ful čudno......user posted image

A neda?user posted image

(odgovor članu liliana)
  Neposredna povezava do sporočila: 83
   [Brisano sporočilo]
13.1.2010 9:35:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu clara23)
  Neposredna povezava do sporočila: 84
13.1.2010 9:37:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

Ja ampak nevem kak se lahko v tem primeru sprostiš,ko te je strah,ko bi rad pobegnil pa ne moreš premaknit nič niti glasu spravit iz sebe.Saj takrat nisi čisto buden,da bi si dopovedal:nebom kričal ali paničaril.Nevem no ampak to je groza od groze.Po drugi strani pa sploh nevem ali sem res spala ali bila budna pojma nimam,ker se dogaja tak strašno in živo ampak,ko sem nekak se kao zbudla sem kričala to vem.
Sem pa našla en tak podoben link.

to se je meni tudi že zgodilo..
ampak ker sem ravno en teden prej brala o tem, sem vedela zakaj gre... takrat sem lepo skulirano dihala, čakala da pride nazaj gibanje (verjela sem pač, da bo) in res je po nekem času šlo malo premaknit nogo, roko in nato sem se normalno gibala. samo nisem občutila nobene groze, ker je dejansko ni tle zraven, pač ti čutiš grozo, ker si zapaničarila.

Ja,ker do zdaj nisem vedela kaj to je..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 85
   [Brisano sporočilo]
13.1.2010 9:39:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 86
13.1.2010 9:54:47   
clara23
Blairwitch project...ja, o tem bi lahko govorili ja..zaradi tega filma imam fobijo iti sama v gozduser posted image user posted image . Glede konca pa tudi jaz bolje da ne vem kakšen je bil. Že tiste roke, ki so udarjale po šotoru so me čisto napsihirale..ni šans da zdaj spim kje v kakšnem šotoru..

Ma saj sem si sama kriva, kaj pa gledam take filmeuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 87
13.1.2010 10:25:02   
zmajaz
Pri nas je tudi bilo enih par ful čudnih dogodkov. Nekatere bi človek morda še lahko pripisal plodu človeške domišljije, tegale pa ne, ker je bilo udeleženih več oseb in vse so slišale isto:
En dan so pri moji mami doma sedeli v kuhinji moja mama, njena mama (moja stara mama), njen stari oče in še dve osebi sta bili na obisku. Lepo pijejo kavico in čvekajo, ko nekdo potrka na vrata. Rečejo "naprej", pa nič. Se pogovarjajo dalje in spet potrka. Spet rečejo "naprej", pa nič. Potem se moja mama, prepričana, da je prišla domov njena sestra in jih zafrkava, postavi tik ob vrata in čaka. Ko je spet potrkalo, hitro odpre vrata, a zunaj ni bilo NIKOGAR. Laufa okoli hiše, ampak nikjer ni bilo nikogar. Pa tudi sicer so vrata ravno na sredini sprednjega lica hiše in nihče, ki bi trkal, ne bi mogel tako hitro nikamor pobegniti, da ga mama ne bi uspela videti, ko je stala ob vratih in jih je takoj odprla - sploh pa, ker je to bilo sredi belega dne! Ko se je vrnila v hišo, je pa njen stari ata nekoliko odsotno rekel: "Mama je prišla po mene." In čez 2 dni je umrl. Potem pa človek res ne ve več, kaj naj si misli. user posted image

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 88
13.1.2010 13:21:33   
rina22
clara23, ti si enaka ko jazuser posted image Mene je tudi teh reči strah na smrt, me pa vseeno noro zanimajo in privlačijo.

Vsekakor pa kljub vsej znanosti verjamem v paranormalno.

Tudi meni se je že marsikaj dogodilo, ampak me je strah že razmišljati o tem.. Ker sem potem kaki teden čist zmešanauser posted image

No, ko je umrl moj dedek (sva bila zelo navezana), me je nekdo poklical z igrišča, ko sem šla iz šole domov. No, seveda je bil dedkov glas. Stekla sem nazaj in seveda na igrišču ni bilo nikogaruser posted image

Ko je moj pradedek umiral, smo bile v kuhni jaz, moja mama in moja teta. Teta se naenkrat vstane in gre vrat odpirat, pride nazaj in reče, da ni blo nikogar. Nama pa nič jasno.. Samo ona je slišala zvonecuser posted image Potem pa ne mine niti 3 minute, pa pride moj ata pravit, da je pradedek umrl.

Še ena "zanimiva" o mojem pradedku.. Ko je bil star okrog 35 let, mu je umrla žena, ko je rodila najmlajšega sina. Seveda sina nikoli ni maral, ker ga je krivil za smrt žene/mame. No, ko je bil star okrog 80 let, je zbolel, in je več kot 3 tedne bil že čist na koncu. Samo sina je klical k pojstli in se mu opravičeval.. Zdravniki mu niso več sploh mogli pomagati, in naenkrat en zdravnik reče, da ne ve, kaj ga še drži pri življenju, in da sigurno nekaj čaka. In res - čakal je datum, ko je umrla žena. Umrl je na isti dan. Naključje? Ne bi rekla. Je pa res fascinantno, če posmisliš, koliko let je minilo od ženine smrtiuser posted image

Pred nekaj časa sva se s svakom menla o tej temi in še mi je on povedal par takih... sočnih, kaj se mu je dogajalo, ko je umrl njegov stricuser posted image

Tak da - znanost gor ali dol - jaz verjamem..

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 89
13.1.2010 13:27:06   
Sofi
Ja, sigurno je nekaj na tem.

Moj oče je umrl v bolnici nekaj minut pred tretjo uro in tisti dan ni bilo nikogar doma. Jaz sem bila na faksu in na gsm-u je bil prikazan klic iz našega domačega stacionarnega telefona. Čas klica je bil enak času atijeve smrti.user posted image
Poslovil se je na ta način.

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 90
13.1.2010 15:12:46   
Gina

Tisti, ki teh čutil nimajo razvitih, se daleč najbolj norca delajo iz tistih, ki čutijo. Kar ne pove ničesar o  paranormalnem.

Zakaj pa misliš, da se tisti, ki nimajo teh čutil razvitih norca delajo iz onih, ki imajo čutila razvita.....ker pač povedo samo svoje mnenje.....?

Ma daj se no ne sprenevedaj, ne gre za to, da nekdo pove svoje mnenje. To je ok in prav. Najpogosteje se pa ljudje v resnici norčujejo. Bolj kot ne čutijo nič, bolj se norčujejo. Splošna praksa je to. Je pa v bistvu na nek način razumljiva. Kako bi lahko nekomu, ki je popolnoma slep, pa živi s samimi slepimi, ki še nikdar niso videli svetlobe razlagal, da obstajajo barve? Mislim lahko razlagaš, ampak vprašanje je, koliko ti bo verjel. Razumljivo je, da se ti bo zdel utrgan.

Drugače pa je tudi na našem tržišču precej knjig o fiziki, kemiji, biokemiji, ki ogromno novih reči ponujajo. Tudi o tem mnogo knjig piše - znastvenih, ne duhovnih! - kako je znanost v službi kapitala in sam kapitala in o tem, kako znastveniki ne smejo objavljat rezultatov. Tudi na netu dobiš veliko te literature. To je v bistvu zdaj že tako znano dejstvo, da se ga niti več toliko ne zanika, kot se ga je pred 5., 10. leti.

Če želiš karkoli prebrat, TT, o energijah, lahko začneš kar z Einstainom, pa nadaljuješ s kvantno fiziko. Te reči pojasnjujejo vse to. Znastveno je bilo dokazano že davno tega preden se je katerakoli od nas rodila, d a smo mi samo in izključno energija = informacija in da je materija samo druga oblika energije (v resnici še zmeraj na drobni ravni niti majčkeno malo trdna, pač pa zelo luknasta in vrteča). V nobene atomu ni ničesar, ampak ničesar trdnega, torej smo sestavljeni iz energije, vmes je pa en velik nič. In vsak atom, ali pa kvantni delac, vseeno kako v majhno greš, nosi s seboj informacijo. Tudi to je dokazano znanstveno dejstvo. PO drugi strani ni nikjer na tem svetu še od nikogar dokazano, kako naši možgani delujejo. NIti ni dokazano, kako rastline mislijo in kako komunicirajo, kako čutijo... nič od nič. Kar nas učijo je znastvena hipoteza. Nihče pa ne ve, ali kemija sproži reakcijo - misel, ali obratno, misel sproži kemijo v nas. Tole je ap ključnega pomena za dokazovanje česarkoli pri človeku sploh. NIkjer ni dokazano kako misel potuje skozi prostor do drugega človeka, je pa dokazano, da potuje in da pride do tebe, če znaš s tem upravljat. Tudi obratno je dokazano, da lahko tvoja misel potuje kjerkoli po času in se tam sprehaja, opazuje, prihaja do informacij. Kako, to pa ne vedo. Tudi ni nikjer na tem svetu dokazano, kaj je duša. Niti kako funkcionira. Je pa dokazano, da se energija nikdar ne zgublja in tudi to, da se informacija nikdar ne zgublja oz. izniči, ostaja v vesolju.

Kar se tiče transferja energije, je torej dokazan. NI dvoma, da se informacije prenašajo. Ne le z rastline na rastlino, celo iz mrtve materije na mrtvo. Kako se ne bi iz človeka na človeka? Ne vemo vsega. Šele en majhen tini mini delček vemo. Vsekakor pa vemo, da smo tudi mi ena sama informacija. Dokazano to vemo.

Sicer se jaz teh energij ne bojim. Sem se jih kot majhna punčka. Potem sem jih toliko časa raziskovala, da so mi precej bolj poznane. Nisem več presenečena ob njih. Vsak lahko te reči sproži, tudi hoteno, če se dovolj potrudi. Niso pa te reči za bat se. So samo del vesolja. Normalen del, pa četudi jih kdo imenuje paranormalno. Ja, paranormalno za naše omejeno dojemanje.

Seveda dopuščam možnost, da kdo drugače na to gleda, sigurno je to zanj najboljše, najlažje tako živi, najbolj koristen je na tak način (zagovarjam to stališče, da če nekdo intenzivno čuti zavračanje tega, da je to zanj edino ok in zdravo), vendar si bom tudi sama vzela neomejeno svobodo gledat tako, kot moja čutila čutijo -ker je to zame daleč najbolj koristno.

Daleč najbolj všeč pa mi je dejstvo, da je tudi sodobna znanost prišla do istih spoznanj, kot marsikatera človeška čutila. Res se mi to zdi neverjetno fajn.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 91
13.1.2010 15:28:33   
liliana
Veš Gina....v enem prejšnjem postu sem napisala, da verjetno naši možgani ne delujejo brez razloga s 100 % zmogljivostjo.....

Samo to, kar pišejo kolegice tu se nam vsakodnevno dogaja.....vsem.....samo eni so bolj pozorni na to in temu dajejo nek poseben pomen.....eni pa pač za določene reči, ki nas malo vznemirijo poiščemo neko razlago.....ostalo pa spregledamo in prepustimo naključju.....

vzemi na primer primer, kot ga je ena opisala, da jim je zvonil zvonec ponoči.....nekdo bi v tem videl oz. bolje rečeno iskali nek simbolni pomen, ker je zvonec pozvonil ravno na tisti dan, ko je nekdo umrlih imel rojstni dan, ko je nekdo od bližnjih umrl....vsaj dve osebi bi še to mrtvo osebo videle, ko se zbudita oz. prebujata......eni pa ne bi iskali simbolnega pomena, ampak bi preprosto zamenjali zvonec in kaljenja nočnega miru in prikazni bi bilo konec......pa ne zdaj spet govoriti, da se norčujem, prosim.....in tudi s tistim mojim DVDjem se nisem norčevala.....user posted image ampak se mi to res dogaja......

S temi paranormalnimi stvarmi pa včasih že malo pretiravamo......kar pa tudi ni tako čudno....ogromno literature in filmov je na to temo......in ko to prebiraš in gledaš, se ti vse zdi verjetno......

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 92
13.1.2010 15:43:36   
Rubin.
Za mnogo stvari, ki se ti v življenju zgodijo ne veš zakaj so se ti.....in eni poskušamo najti razlago zato.....eni pač dokazano....drugi pa neko drugo......in zame osebno, je najlažje pripisati razlago nečemu neznanemu....terja najmanj časa in lastnega angažiranja, pa še pomembnega se počutiš, ker te večina ne razume......

Mogoče v razmislek TALE knjiga.

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 93
13.1.2010 15:52:21   
clara23
Rubin., sem jo prebrala in je superuser posted image !

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 94
13.1.2010 15:57:29   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: clara23

Rubin., sem jo prebrala in je superuser posted image !

Zakaj pa te je potem strah? Saj veš da ti nič nočejo.

(odgovor članu clara23)
Neposredna povezava do sporočila: 95
13.1.2010 16:37:38   
Gina
Lilijana, jaz nisem mislila, da se konkretno ti iz kogarkoli norčuješ. Prepričana sem, da je zate tvoje resnica enako močna kot zame moja. Na splošno se pa ljudje norčujejo. Jaz sama zase vem kdaj zvonec zvoni slučajno, pa tudi vem, če bi zvonil, ker bi ga jaz "klicala" ali kdo "klical" mene ali pa bi bile energije tako zelo močne na kupu. Enostavno vem. Čutim. IN ne domišljam si. Čutim duše in ostale energije odkar sem živa. Da bi se pa bala, ker je nekje zaloputnilo, se pa ne. Zakaj le?

Se pa strinjam s tabo v tistem delu, da si ljudje v čutenju niti ne zaupajo, niti ne sprostijo tistega dela sebe, ki bi jim to dovoljeval, vmes včasih panično pripisujejo pomen tudi tistim rečem, ki nimajo veze z ničemer. Pogosto se v strahu pred energijami umaknejo. Zato se absolutno strinjam, da je boljše ali da nič ne verjameš, ali pa da si prepričan, da tisto je. Nekje v sredini bit je malo neprijetno najbrž. Malo se ti dogaja, malo zanikaš, malo si domišljaš zraven, v resnici pa si ne pustiš v resnici čutit energij. Ko res začutiš energije, veš da so energije. Ni potem več dvoma. Veš. No jaz to tako vidim, lahko se pa motim.

Evo, včeraj me je ponoči zbudilo nenadno ropotanje in čisto malo se mi je zdelo, da se morda nekaj trese od bobnenja, kot bi v kleti nekdo razbijal. Pa sem vedela, da je potres. Sem šla zjutraj gledat na arso obvestila in je bil res.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 96
13.1.2010 18:17:48   
mika

Lilijana, jaz nisem mislila, da se konkretno ti iz kogarkoli norčuješ. Prepričana sem, da je zate tvoje resnica enako močna kot zame moja. Na splošno se pa ljudje norčujejo. Jaz sama zase vem kdaj zvonec zvoni slučajno, pa tudi vem, če bi zvonil, ker bi ga jaz "klicala" ali kdo "klical" mene ali pa bi bile energije tako zelo močne na kupu. Enostavno vem. Čutim. IN ne domišljam si. Čutim duše in ostale energije odkar sem živa. Da bi se pa bala, ker je nekje zaloputnilo, se pa ne. Zakaj le?

res.

Se podpišem. Enostavno vem kaj pomeni.
Gina vidim, da si se kr fajn posvetila temu področju . Jaz še nisem tako zelo raziskovala.

Pa da še omenim živeuser posted image ...čutim njihovo energijo. ko človeka samo vidim, si lahko ustvarim mnenje o njem. Vem česa je sposoben in česa ne.
Je pa hecno kako me ljudje sprejemajo. tisti, ki  delujejo negativno se me bojijo,so nekako previdni z mano, pozitivci se pa zalepijo name.

< Sporočilo je popravil mika -- 13.1.2010 18:19:01 >

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 97
13.1.2010 18:26:55   
Anonimen
jst ne vem.....al verjamem vduhce,al ne verjamem v duhce,,,,(ne rabim in nocem nobenih dokazov)
vem pa, da je enrgija neunicljiva. in da prehaja iz ene variante v drugo....
clovek pa je cista energija!

(odgovor članu mika)
  Neposredna povezava do sporočila: 98
13.1.2010 18:30:31   
Anonimen
ki delujejo negativno se me bojijo,so nekako previdni z mano, pozitivci se pa zalepijo name.

enako!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 99
13.1.2010 18:38:34   
TomTaylor

Evo, včeraj me je ponoči zbudilo nenadno ropotanje in čisto malo se mi je zdelo, da se morda nekaj trese od bobnenja, kot bi v kleti nekdo razbijal. Pa sem vedela, da je potres. Sem šla zjutraj gledat na arso obvestila in je bil res.

No, tole s potresi sem pa pomojem tudi jz že enkrat pisala, in tudi ne vem čemu naj pripišem moja občutenja pred,med in po potresu. Ko se mi je zgodilo prvič, pa drugič...ampak tretjič in četrtič pa ugotoviš, da greš bruhat na wc ravno sredi potresa, ki ga pa ne čutim kot fizično tresenje tal. Samo kot slabost v želodcu, in ta slabost se začne še preden se tla zatresejo. Ok, že res, da imam želodec blazno občutljiv pa se vseeno vprašam ali sem tako občutljiva, gre zgolj za naključja, ali pa me ta silovita "potresna" energija tako zadane...user posted image

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4] 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?