Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: Gina Tisti, ki teh čutil nimajo razvitih, se daleč najbolj norca delajo iz tistih, ki čutijo. Kar ne pove ničesar o paranormalnem. Zakaj pa misliš, da se tisti, ki nimajo teh čutil razvitih norca delajo iz onih, ki imajo čutila razvita.....ker pač povedo samo svoje mnenje.....? Ma daj se no ne sprenevedaj, ne gre za to, da nekdo pove svoje mnenje. To je ok in prav. Najpogosteje se pa ljudje v resnici norčujejo. Bolj kot ne čutijo nič, bolj se norčujejo. Splošna praksa je to. Je pa v bistvu na nek način razumljiva. Kako bi lahko nekomu, ki je popolnoma slep, pa živi s samimi slepimi, ki še nikdar niso videli svetlobe razlagal, da obstajajo barve? Mislim lahko razlagaš, ampak vprašanje je, koliko ti bo verjel. Razumljivo je, da se ti bo zdel utrgan. Drugače pa je tudi na našem tržišču precej knjig o fiziki, kemiji, biokemiji, ki ogromno novih reči ponujajo. Tudi o tem mnogo knjig piše - znastvenih, ne duhovnih! - kako je znanost v službi kapitala in sam kapitala in o tem, kako znastveniki ne smejo objavljat rezultatov. Tudi na netu dobiš veliko te literature. To je v bistvu zdaj že tako znano dejstvo, da se ga niti več toliko ne zanika, kot se ga je pred 5., 10. leti. Če želiš karkoli prebrat, TT, o energijah, lahko začneš kar z Einstainom, pa nadaljuješ s kvantno fiziko. Te reči pojasnjujejo vse to. Znastveno je bilo dokazano že davno tega preden se je katerakoli od nas rodila, d a smo mi samo in izključno energija = informacija in da je materija samo druga oblika energije (v resnici še zmeraj na drobni ravni niti majčkeno malo trdna, pač pa zelo luknasta in vrteča). V nobene atomu ni ničesar, ampak ničesar trdnega, torej smo sestavljeni iz energije, vmes je pa en velik nič. In vsak atom, ali pa kvantni delac, vseeno kako v majhno greš, nosi s seboj informacijo. Tudi to je dokazano znanstveno dejstvo. PO drugi strani ni nikjer na tem svetu še od nikogar dokazano, kako naši možgani delujejo. NIti ni dokazano, kako rastline mislijo in kako komunicirajo, kako čutijo... nič od nič. Kar nas učijo je znastvena hipoteza. Nihče pa ne ve, ali kemija sproži reakcijo - misel, ali obratno, misel sproži kemijo v nas. Tole je ap ključnega pomena za dokazovanje česarkoli pri človeku sploh. NIkjer ni dokazano kako misel potuje skozi prostor do drugega človeka, je pa dokazano, da potuje in da pride do tebe, če znaš s tem upravljat. Tudi obratno je dokazano, da lahko tvoja misel potuje kjerkoli po času in se tam sprehaja, opazuje, prihaja do informacij. Kako, to pa ne vedo. Tudi ni nikjer na tem svetu dokazano, kaj je duša. Niti kako funkcionira. Je pa dokazano, da se energija nikdar ne zgublja in tudi to, da se informacija nikdar ne zgublja oz. izniči, ostaja v vesolju. Kar se tiče transferja energije, je torej dokazan. NI dvoma, da se informacije prenašajo. Ne le z rastline na rastlino, celo iz mrtve materije na mrtvo. Kako se ne bi iz človeka na človeka? Ne vemo vsega. Šele en majhen tini mini delček vemo. Vsekakor pa vemo, da smo tudi mi ena sama informacija. Dokazano to vemo. Sicer se jaz teh energij ne bojim. Sem se jih kot majhna punčka. Potem sem jih toliko časa raziskovala, da so mi precej bolj poznane. Nisem več presenečena ob njih. Vsak lahko te reči sproži, tudi hoteno, če se dovolj potrudi. Niso pa te reči za bat se. So samo del vesolja. Normalen del, pa četudi jih kdo imenuje paranormalno. Ja, paranormalno za naše omejeno dojemanje. Seveda dopuščam možnost, da kdo drugače na to gleda, sigurno je to zanj najboljše, najlažje tako živi, najbolj koristen je na tak način (zagovarjam to stališče, da če nekdo intenzivno čuti zavračanje tega, da je to zanj edino ok in zdravo), vendar si bom tudi sama vzela neomejeno svobodo gledat tako, kot moja čutila čutijo -ker je to zame daleč najbolj koristno. Daleč najbolj všeč pa mi je dejstvo, da je tudi sodobna znanost prišla do istih spoznanj, kot marsikatera človeška čutila. Res se mi to zdi neverjetno fajn.
|