|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   par vrstic kar tako...
15.6.2006 21:14:01   
pika74
Mal razmišljam....user posted image ... in sm se spomnla par cvetk iz preteklosti na RR:

1. A se katera spomne ene PETRE, k je pršla en dan na RR in nardila celo štaloooo. Pol je pa kr nekam poniknila. Ampak res je bla cela SCENA s to PETRO. Pa tolk enga smeha. A se ktera spomne tega primera?

2. Kšn let nazaj je bil en lep sončen dan in spomnem se, da je na RR eni punci ratalo zagledat user posted image user posted image . Ena primorka je bla, če se ne motim. Pa sm pozabla nick od nje... ma vem, da je tko lepo napisala. Njen naslov ni bil uspelo je al pa kej podobnega. Ona je na svoj post napisala CELO PESEM. Celo besedilo ene čudovite pesmi: DAN LJUBEZNI... In zadnjič je bla ta pesem po radiu. Jest vam povem. Dobila sm kurjo polt od ganjenosti. Prec sm se spomnila na to punco. Kako lepo je napisala. Kr solzna ratam ob tej pesmi, sam da jo slišim. Zanimivo ane. Kako lahko en dogodek spremeni celo pomen pesmi. Pred tem mi je bla ta pesem lepa. Ampak po tistem dogodku, ko je ta punca uporabla to besedilo pesmi za tak lep namen, je tud zame dobla ta pesem čist drugačen pomen. A se katera spomne, kdo je bla ta punca?

3... če se vam še čveka, pa še kej napište, da bo bolj zanimiv tle gor. Jest sm dobla glih navdih za par vrstic user posted image .
Lp
pika74
user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: par vrstic kar tako...
15.6.2006 21:21:58   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz se trenutno ne spomnim ničesar... sam je pa dobra tale ideja!!!

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.6.2006 21:26:07   
April
Jaz se teh stvari ne spomnem. Sem pa zzadnjič razmišljala, da je zdaj spet mal bolj fajn, ko so se strasti mal umirile. Pred parimi meseci je bil sam kreg tukaj gor, anonimne so pa tud mele svoj pohod, pa linčanje nekaterih.... Samm da je mim.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.6.2006 21:28:21   
kofetek2010
April - ne kliči user posted image  

user posted image user posted image user posted image  

se pa trenutno nič ne spomnim user posted image

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.6.2006 21:30:05   
pika74
Ma ki, user posted image je že mim - 6.6.06 ob 6h in 6min. Zdej smo pa že 15.6.user posted image

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.6.2006 21:33:24   
*Karmen*
No, pa dajmo še tuki mal počvekat. Sicer se ne spomnim ničesar, kar si napisala, draga Pika, ker sem prepozno priromala na vaše strani. Se mi je pa ob tej lepi zgodbi porodilo zanimivo vprašanje. Namreč, tale punca, ki je zaradi pozitivnega testa, vsa v sreči napisala besedilo pesmi Dan ljubezni, me je spomnila na to, da lahko tudi katera od nas v prihajajočih dneh zagleda ta težko pričakovani plus. Le kako bi me reagirale na ta magični dogodek?

Recimo, da se vaš postopek konča z enim velikim pluskom.
- Kaj boste storile tisti trenutek?
- Kaj boste storile čez nekaj ur?
- In kaj boste storile naslednji dan?

Evo moj odgovor:
- Tisti trenutek bi stekla na balkon in na ves glas zakričala (predvidevam, glede na moj karakter) in potem bi se mojemu dragemu obesila za vrat in ne bi šla z njega dokler me sam ne bi vrgel dol.
- Naslednje ure bi gledala v prazno kot kak težak zadrogiranec, ki mu ni več jasno kaj je realnost in kaj je sanjski svet...
- Naslednji dan bi šele dojela resnico in bi se že začela sekirat, če bo vse skupaj ostalo pri meni še nadaljnih osem in pol mesecev...

Tako, zdaj se pa še ve mal razgovorite. LP. Karmen.

< Sporočilo je popravil zigkar -- 15.6.2006 21:35:02 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.6.2006 21:34:40   
cmokec
Pika74, jaz se pa spomnim vaših štumfkov.  A so bile mikimiške? Dolgo časa nisem vedla, zakaj se gre, dokler nisem vidla slik iz ene pizzerije, ko ste se v noge slikale. Še sedaj mi je to ful simpatično in mi privabi nasmeh.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.6.2006 21:42:27   
tia
Pozdravček,

uh kaj se pa jaz spomnim?

Ja štumfov,sigurno.Pa kako lepo smo se mele v tisti piceriji.Kar 3user posted image  smo bile pa user posted image user posted image user posted image user posted image  .

Pa kako smo na postaji v MB-ju ugotavljalae katera je katera. Na srečanjih smo se imela tako fanj.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče bi se še kaj spomnila,ali sem danes tako zmantrana  naša princeska bi samo hodila ,a jaz bi pa vmes kaj počivala,pa vsaki dan hodiva naokrog tako ,da zvečer kar obe zaspive kot ubiti.

Lp
vsem fosečam, user posted image  (nosečkam) in ostalim ,ki ste na poti,tudi za vas pride čas enim malce prej drugim pa malce z zamudo.

Pika ti si zakon!!!!!!!

pa pa

Tia in  user posted image  Leni

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu cmokec)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.6.2006 21:44:42   
Špelka
No, da še jaz pristavim piskerček... Že april je omenila anonimne - bom jaz nadaljevala... meni gredo na živce še sedaj.... user posted image  Jest mislim, da bi morali anonimne poste enostavno ukint! Sej tud pod linkom noben bog ne ve, kdo si, če tega sam nočeš!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.6.2006 22:02:30   
pika74
zigkar... dobro vprašanje user posted image

če rata, bi nardila kšno neumnost - sigurn user posted image  - ma ne vem še kaj... mogoče bi kar koga na sred ceste objela - nekoga, ki ga sploh ne poznam user posted image . Kej tazgauser posted image . Ma niti nism še razmišljala o tem user posted image .

cmokec - mikimiška štumke mam pa še user posted image .

< Sporočilo je popravil pika74 -- 15.6.2006 22:03:55 >

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
15.6.2006 22:09:20   
Anonimen
Hm... spet sem v mal čudne vode zajadrala tu a RR......user posted image
No sam... fajn vas je brat!user posted image

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
15.6.2006 22:12:59   
pika74
Ja Tia - dobr se spomnem tistega srečanja v Limbušu (upam, da sm prou napisala). Vse smo ble tam: ememair, tia, Gea1, cmokec, Anitka, koala, Špelka, biba77, bambi, anadejka76, Nann, Frizerka, PiaM, Sky... ma en kup nas je blo user posted image user posted image user posted image . Spomnem se pa da sta cmokec in Špelka naredle še neki lepga za vsako od udeleženk. In kdo bi si mislu, da bova po vsem tem glih s Špelko skupaj na IVF. Po pravic vam povem, da mi je blo mal lažji, ker sm vedla, da je Špelka fejst punca in taka za hece. Sm rekla, madonca, še dobr, da je ena taka zravn. Sej so druge tud fejst. Ma, če pa še eno poznaš tko od prej, je pa sploh mal lažji user posted image .

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 12
15.6.2006 22:23:00   
Anonimen
Zdej sem se spomnila.

Tiste ki ste bile v Galeji... a se spomnite une srčkane miškeuser posted image , ki je tekala po opažu, ko smo jedle pice?

(odgovor članu pika74)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.6.2006 7:32:03   
Massa26
Pozdravljene vseuser posted image

Ej Pika74, a ni bla una punca s Primorske sabauser posted image  user posted image user posted image  Jest se še to spomnem, da je rekla, da je tisti mesec, ko je zanosila, ful suhih fig pojedla, naj poskusmo user posted image user posted image .

Al sm pa kej zamešala, to je tko, če si že predolg tlele goruser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.6.2006 9:04:59   
emaa
MM štumfov se spomnim, sem jih mogla lih stran vržt, jih je emšo zdelal. Sem jih zvesto s sabo nosila na obe operaciji. Mislim Massa, da je bila tisto res saba. Petre se pa res ne spomnim. Kaj sem pa jaz naredila, ko sem zvedla
user posted image , sva bla lih na kavi z mojim, pa kličem v Adrialab, vsa pripravljena, da bo rekla negativno, pa pravi pozitivno, hormon 182. Jaz obnemim, v naslednjem momentu pa plešem zmagovalni ples po stolu, brez avdio spremljave.

(odgovor članu Massa26)
Neposredna povezava do sporočila: 15
16.6.2006 12:04:52   
koala
Joj obujanje spominov, kako lepo!

Jaz pa še mam mikimiška štumfe/ zahvala za to gre naši zlati Anitki/, jih obujem samo za posebne priložnosti.

Ja motovilčica jaz se spomnim miške v Galei, od takrat neprejn me ni več niti blizu.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
16.6.2006 12:57:48   
neni
Čau stare borke. Pika to pa je ideja. Ma je blo že večkrat kej s kako čudakinjo ali čudakom.
Enkrat je bil en tip, ki nam je ponujal storitve "če nas dedci ne morejo oplodit". Meni je blo tolk fajn ko smo ga z argumenti zlasale. Je zginu, po moje še sedaj v kotu joče. Mislim, kako smo pa takrat po levje branile pozicije. Res poden od kretena, fuj fuj...

Ma kaj je blo s to Petro? Jaz v ozadju nekaj vem, sam res se ne spomnem, je blo nekaj ja. A bo katera pomagala?

Miki Miško sem pa jaz pridno na punkcije in ET-je nosila, pa mi ni prinsela sreče, zdej sm pa pozabla in glej ga zlomka user posted image .

lp Neniuser posted image

ps: kar se pa anonimnih tiče pa je prav da so. Vidim, da se punce, ki zanosijo in se bojijo, da bi blo kaj narobe kar pod anonimno prijavijo, potem ko je uz mimo, pa povejo svoj nick. Meni ni tako out. Sam izkoriščanje in zmerjanje pa res ni ok. Ma sej na našem delu tega res ni veliko, lahko rečem samo pozitivno o vseh nas.

Zdej sm se spomnila, da je mela naša Pika težave zaradi predolgega jezika. A se spomnete, ko so jo zbrisali in nam je skoraj ušla?!?!?!?!user posted image user posted image user posted image  kako pa bi blo brez nje?!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 17
16.6.2006 14:41:26   
biba 1
Oj, ja to se pa tut js spomnem. Sta ble Pia in Pika, pa jih mal ni blo in smo user posted image  pa so prišle nazaj!user posted image

Drugače pa kaj sem jaz naredila ko sem zagledala user posted image , na jok mi je šlo pa kr skoz še nisem pustila, da bi se "preveč" veselila... Se mi je že enkrat tko zgodil, pa pol ni blo nič, oz.IMN.
No danes sem pa sredi dneva naredila še CB, se je takoj pokazal veeelik + in zdej se samo smejim, prov zanimivo, nasmeh mi ne gre z obraza!!!user posted image user posted image user posted image

Ko mi potrdijo pa še na krvi in UZ pa ne vem kako bo...user posted image

(odgovor članu neni)
Neposredna povezava do sporočila: 18
16.6.2006 17:23:57   
tinkamiška
user posted image user posted image user posted image Pika jst se pa spomnem Petre! Naslov njenega posta se mi zdi, da je bil "A sem noseča?"user posted image user posted image user posted image Pol ste se pa tolk razpištolle, da to en provocira, da kako pa naj veste, če je noseča,...v glavnem, jst sem bla takrat čisto nova tu gor in mi ni bilo nič jasno. Me je blo kr malo strah kej vprašatuser posted image No, sej sem se kr udomačila ne?user posted image user posted image user posted image

Spomnem se tudi pesmice, ampak ne vem pa kdo je napisal tisti postuser posted image

Ja, pa miške v pizzeriji se tudi spomnimuser posted image user posted image user posted image user posted image , no sej ne vem, če so bili lastniki lokala tudi tako veseli, pa ostali gostje tudi ne, ko smo začele vriskat" lej miško!!!"user posted image user posted image user posted image

Hm, česa se spomnim? Spomnim se, kako sta ga s Pio sračkali, ko so vas zbrisali s foruma in kako smo se vse potem greble, ne vem, če so bili na katerem drugem forumu tako enotni, kako smo skup držaleuser posted image

Ja, pa MM štumfkov se tudi spomnim, čeprav me ni bilo na tistem srečanju, se pa zdej vedno spomnem na vas, ko zagledam MMuser posted image

Kaj še? Spomnim se tebe Pika, kako sta ga z Zaro sračkali v petkovih kofetkih, joj jst sem se tako narežala, da sem bila včasih čisto solzna, možek me je pa čukasto gledal kaj se gremo tuuser posted image user posted image user posted image

Pa BaguSke se tudi spomnim, nič več je ni tu, je bolj na "Naš vsak dan". Spomni se kako je enkrat pop****, ko je razlagala, da ni BaguŠka ampak BaguSkauser posted image

Pa še česa se bi spomnila, sej se tut bomuser posted image

Dejte še kej napisat je tako fajn prebirat in se spominjatuser posted image user posted image user posted image

Lepo bodite!!!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu biba 1)
Neposredna povezava do sporočila: 19
16.6.2006 17:24:59   
tinkamiška
Biba1!!!Čestitam zauser posted image !!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Tinkauser posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 20
16.6.2006 17:30:59   
cmokec
Ja, Biba1, čestitke za user posted image user posted image . Pa veselje na plan user posted image user posted image user posted image

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 21
16.6.2006 18:37:16   
pipi1
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica

Zdej sem se spomnila.

Tiste ki ste bile v Galeji... a se spomnite une srčkane miškeuser posted image , ki je tekala po opažu, ko smo jedle pice?

Spomnim... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
16.6.2006 19:20:38   
pika74
Jaaaauser posted image  saba je bla tista... pa fige je jedla tist mesec, preden je zanosila user posted image user posted image user posted image .

in bravo tinkamiška za spomin glede Petre user posted image . Res je blo tko, da je napisala tak naslov, Ali sem noseča... in pol smo jo najprej vse popljuvale user posted image  (joj, kok smo ble nestrpne do takih naslovovuser posted image user posted image user posted image ), na konc je blo pa en kup smeha zarad te Petre user posted image user posted image .

A se spomnete, kako sta se enkrat ZARA pa al bina spričkale na mrtvouser posted image . Čist na začetk enkrat je blo. Ampak vse skup je bla samo igra. In vem, da je pol ena drugi ven zabrusla, da je DOMAČICA al neki tazga. Ma ful je blo dobr user posted image user posted image user posted image .

U pa še ena je bla enkrat tud dobra. Ko je al bina dala eno dilemo ven: da ima probleme z WC papirjem, ko si briše tazadnjo, ko gre kakat... (se pardoniram ob direktnemu izražanju)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu pipi1)
Neposredna povezava do sporočila: 23
16.6.2006 19:25:55   
pika74
Uuuuuu sm najdla link - tuki je tista debata, k se al bina pa ZARA spričkata na suh user posted image user posted image user posted image user posted image  ko je bla debata o BabySrus. Ma ne vem, kako se točn napiše ampak ženske so čist zajadrale na eno drugo temo. Od kataloške prodaje nekam k rusom...user posted image user posted image  in še kam vmes...user posted image user posted image  ... ma jest sm se takrat tolk narežalauser posted image .

tole bo namest trebušnjakov dons user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=288022&mpage=1&key=doma%E8ica 

< Sporočilo je popravil pika74 -- 16.6.2006 19:29:28 >

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 24
16.6.2006 19:53:40   
tinkamiška
ahahaha Pika ja se spomnim tega "krega"user posted image user posted image user posted image , pol sta se še ne vem kolk časa "zmerjali" z DOMAČICOuser posted image user posted image user posted image

joj kok se je fajn spominjat takih trenutkovuser posted image , se je tko fajn mal iz srca nasmejatuser posted image

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......