tinkamiška
|
Pika jst se pa spomnem Petre! Naslov njenega posta se mi zdi, da je bil "A sem noseča?" Pol ste se pa tolk razpištolle, da to en provocira, da kako pa naj veste, če je noseča,...v glavnem, jst sem bla takrat čisto nova tu gor in mi ni bilo nič jasno. Me je blo kr malo strah kej vprašat No, sej sem se kr udomačila ne? Spomnem se tudi pesmice, ampak ne vem pa kdo je napisal tisti post Ja, pa miške v pizzeriji se tudi spomnim , no sej ne vem, če so bili lastniki lokala tudi tako veseli, pa ostali gostje tudi ne, ko smo začele vriskat" lej miško!!!" Hm, česa se spomnim? Spomnim se, kako sta ga s Pio sračkali, ko so vas zbrisali s foruma in kako smo se vse potem greble, ne vem, če so bili na katerem drugem forumu tako enotni, kako smo skup držale Ja, pa MM štumfkov se tudi spomnim, čeprav me ni bilo na tistem srečanju, se pa zdej vedno spomnem na vas, ko zagledam MM Kaj še? Spomnim se tebe Pika, kako sta ga z Zaro sračkali v petkovih kofetkih, joj jst sem se tako narežala, da sem bila včasih čisto solzna, možek me je pa čukasto gledal kaj se gremo tu Pa BaguSke se tudi spomnim, nič več je ni tu, je bolj na "Naš vsak dan". Spomni se kako je enkrat pop****, ko je razlagala, da ni BaguŠka ampak BaguSka Pa še česa se bi spomnila, sej se tut bom Dejte še kej napisat je tako fajn prebirat in se spominjat Lepo bodite!!! Tinka