Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: par vrstic kar tako... 17.6.2006 12:19:28
|
|
|
|
ZARA
|
Fajn opravljate! Je pa take stare debate zanimivo prebrat Petkovi kofeti so bli pa res sprostilni Petre se pa ne spomnem dobr, oziroma medlo nekje.... Morm al bini nalimat tale link, da se mal nasmeje
|
|
RE: par vrstic kar tako... 17.6.2006 16:30:39
|
|
|
|
PiaM
|
Ma jaz se tudi spomnim starih dobrih časov, ko sem ob jutranji kavi taprvo letela na RR na Jutranji čvek ! Pa srečanj v pizzerijah z bodočimi nosečkami, od katerih je sedaj že kar nekaj mamic...na enem nam je Špelka podarila tisti obesek, ki mi je prinesel srečo. Nato sem ga podarila kolegici, ki je nasl.mesec tudi zagledala magični . Pa tiste miške ob pizzah , kjer nam je Branka šlogala z verižico in mi zadela da bo babika, jaz pa njej, da ne bo... pa je zadela! Vsake toliko prečekiram tudi to stran in se razveselim ob , predvsem od punc, ki jih poznam...in še vedno stiskam pesti za vse, da kmalu ugledate te magične !!! ja, pogrešam pa tudi jaz 2, ki ju poznam in sicer Geo1 in skye... Nič, punce lepo se imejte še naprej ob obujanju spominov.
|
|
|
|
RE: par vrstic kar tako... 18.6.2006 8:12:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro, punce. Res vas je lepo brat, in tista stara debata, pika74 o ja, se spomnim, kot da bi bilo včeraj. Pa ko smo pioM preimenovali v George Majkla, pa še marsikaj se je dogajalo. Pa v zgornji pa spodnji štuk na kofe smo se pošiljale, ko je bilo samo par forumov...res lušno. Pa saj je zdaj tud še lahko, če čmo da je tako.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......