|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   paprika in paradižnik - na kakšen način?
1.9.2013 20:37:10   
Matejusska
Imamo ogromno paprike in paradižnika in bi oboje podušila skupaj s čebulo+začimbe da bi potem čez zimo imela za v golaže, omake ipd. Zdaj pa ne vem, a bi dala potem, ko je narejeno, zmrznit ali pa bi bilo ok npr. tudi če samo napolnim kozarce in dam na vrhu malo olja ter zaprem? Mislim, a bi se mi na tak način pokvarilo? Sem bolj leva za te zadeve user posted image zato prosim za nasvete. Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: paprika in paradižnik - na kakšen način?
1.9.2013 20:42:31   
LuLu
zmrzni. to je sataraš in meni super super dober z jajci. V glažu bi se ti pokvaril, skisal

(odgovor članu Matejusska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: paprika in paradižnik - na kakšen način?
1.9.2013 21:47:13   
caramel
Midve z mami vsako leto "vlagava" sataraš. Skuhaš, daš v kozarce in zapreš. Da boš še bolj brez skrbi, lahko polne kozarce še pasteriziraš - v loncu z vodo ali v pečici. Brez problema zdrži vsaj eno sezono (verjetno pa še kakšno povrhu).

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: paprika in paradižnik - na kakšen način?
2.9.2013 8:41:31   
Matejusska

IZVIRNO SPOROČILO: caramel

Midve z mami vsako leto "vlagava" sataraš. Skuhaš, daš v kozarce in zapreš. Da boš še bolj brez skrbi, lahko polne kozarce še pasteriziraš - v loncu z vodo ali v pečici. Brez problema zdrži vsaj eno sezono (verjetno pa še kakšno povrhu).

Super, hvala za tole. Samo še zanima me, ali kozarce napolniš s še toplo ali s hladno vsebino?

(odgovor članu caramel)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: paprika in paradižnik - na kakšen način?
2.9.2013 8:43:00   
Matejusska

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

zmrzni. to je sataraš in meni super super dober z jajci. V glažu bi se ti pokvaril, skisal

LuLu, pri nas nihče ne mara sataraša user posted image , zato bi imela zadevo izključno za omake, golaže, rižote, pač kot namesto paradižnikove mezge ipd.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
2.9.2013 9:35:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Matejusska)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: paprika in paradižnik - na kakšen način?
2.9.2013 9:53:36   
caramel
Tako kot je napisala metulj333, napolniš z vročim satarašem. Jaz kozarcev prej ne steriliziram, dam pa napolnjene v pečico, zagrejem do 150, ko ugasne lučka izklopim pečico in pustim kozarce, da se ohladijo v pečici. Tako steriliziram vse, kar vlagam vroče (kar vlagam neprekuhano, steriliziram dlje).
Če imaš kozarcev več (ali pa potrebuješ pečico za kaj drugega) jih na pultu zaviješ npr. v deko, da se ohlajajo čimbolj počasi. Olja pa tudi jaz ne prelijem.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Na dogodku Naj Fala kruh ponovno nagradili...
photo
Po kruhu je zadišalo v soboto, ko je v Ljubljani potekal že tradicionalni dogodek Naj Fala kruh, kjer so se zbrali ljubi...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?