Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: paprika in paradižnik - na kakšen način? 1.9.2013 20:42:31
|
|
|
|
LuLu
|
zmrzni. to je sataraš in meni super super dober z jajci. V glažu bi se ti pokvaril, skisal
|
|
|
|
RE: paprika in paradižnik - na kakšen način? 1.9.2013 21:47:13
|
|
|
|
caramel
|
Midve z mami vsako leto "vlagava" sataraš. Skuhaš, daš v kozarce in zapreš. Da boš še bolj brez skrbi, lahko polne kozarce še pasteriziraš - v loncu z vodo ali v pečici. Brez problema zdrži vsaj eno sezono (verjetno pa še kakšno povrhu).
|
|
|
|
RE: paprika in paradižnik - na kakšen način? 2.9.2013 8:41:31
|
|
|
|
Matejusska
|
IZVIRNO SPOROČILO: caramel Midve z mami vsako leto "vlagava" sataraš. Skuhaš, daš v kozarce in zapreš. Da boš še bolj brez skrbi, lahko polne kozarce še pasteriziraš - v loncu z vodo ali v pečici. Brez problema zdrži vsaj eno sezono (verjetno pa še kakšno povrhu). Super, hvala za tole. Samo še zanima me, ali kozarce napolniš s še toplo ali s hladno vsebino?
|
|
|
|
RE: paprika in paradižnik - na kakšen način? 2.9.2013 8:43:00
|
|
|
|
Matejusska
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu zmrzni. to je sataraš in meni super super dober z jajci. V glažu bi se ti pokvaril, skisal LuLu, pri nas nihče ne mara sataraša , zato bi imela zadevo izključno za omake, golaže, rižote, pač kot namesto paradižnikove mezge ipd.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.9.2013 9:35:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako pripraviti popolno pokovko?Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?