Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: paniranje z korn flakes in sezamom 28.2.2008 18:47:59
|
|
|
|
muha1
|
Jaz včasih k drobtinam dodam zdrobljen čips
|
|
|
|
RE: paniranje z korn flakes in sezamom 28.2.2008 18:54:08
|
|
|
|
Laubica
|
In pol ni tako trdo?
|
|
RE: paniranje z korn flakes in sezamom 28.2.2008 19:00:16
|
|
|
|
muha1
|
Ne, ni trdo, ker so vmes tudi drobtine. Pražim pa vedno na ognju. Moram enkrat probat v pečici. Kolk olja pa daš, če pražiš v pečici in na koliko stopinj? A tud kaj obračaš?
|
|
|
|
RE: paniranje z korn flakes in sezamom 28.2.2008 19:18:33
|
|
|
|
Laubica
|
Sem po navodilih ki sem jih dobila tukaj na rr-pečico ogrela na 180 in pekla1 uro .ko je minlo pol ure sem obrnila,v pekač sem dala peko papir ga nežno naoljila dala not zrezke in čisto malo vsak zrezek pokapala z oljem-veš kako začne iz pečice dišat ko se peče mmmmnnnn .Meni je to ful boljše nimaš svinjarije in zrezki niso mastni,pa še tisto mi smrdi ko poham na ognju
|
|
[Brisano sporočilo] 28.2.2008 20:41:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: paniranje z korn flakes in sezamom 28.2.2008 21:02:05
|
|
|
|
kaycha
|
picancji fingersi s korn- flakesom so zakon. je pa res, da delam vedno v olju na plosci, pac cvrem sem pa slisala, da so dobre tudi prsi brez kosti in koze, povaljane v sezam in pecene v ponvi na olju (po 8 min na vsaki strani), full dobre
|
|
|
|
RE: paniranje z korn flakes in sezamom 28.2.2008 21:20:45
|
|
|
|
lelaval
|
Moj pa jih panira z makom in nastrganim korenčkom - njammmmmmmmmm
|
|
RE: paniranje z korn flakes in sezamom 28.2.2008 23:07:38
|
|
|
|
petra a
|
jst kdaj delam z sezamom,samo pečem na ognju,pa ni trda skorja...probaj brez pečice
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?