|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   paniranje z korn flakes in sezamom
28.2.2008 18:42:16   
Laubica
Danes sem pa 1. panirala zrezke z sezamom in korn flakes-pekla pa v pečici-bilo je nekaj novega ampak nimam neke želje da bi kdaj še delala-se mi je skorja zdela pretrda,meso je bilo super sočno,tako da v pečici bom od zdaj vedno pekla samo ne z korn flakesom,kake izkušnje imate ve??

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: paniranje z korn flakes in sezamom
28.2.2008 18:47:59   
muha1
Jaz včasih k drobtinam dodam zdrobljen čips user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.2.2008 18:54:08   
Laubica
In pol ni tako trdo?

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.2.2008 19:00:16   
muha1
Ne, ni trdo, ker so vmes tudi drobtine. Pražim pa vedno na ognju. Moram enkrat probat v pečici. Kolk olja pa daš, če pražiš v pečici in na koliko stopinj? A tud kaj obračaš?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.2.2008 19:18:33   
Laubica
Sem po navodilih ki sem jih dobila tukaj na rr-pečico ogrela na 180 in pekla1 uro .ko je minlo pol ure sem obrnila,v pekač sem dala peko papir ga nežno naoljila dala not zrezke in čisto malo vsak zrezek pokapala z oljem-veš kako začne iz pečice dišat ko se peče mmmmnnnnuser posted image .Meni je to ful boljše nimaš svinjarije in zrezki niso mastni,pa še tisto mi smrdi ko poham na ognju

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu muha1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
28.2.2008 20:41:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
28.2.2008 21:02:05   
kaycha
picancji fingersi s korn- flakesom so zakon. je pa res, da delam vedno v olju na plosci, pac cvrem
sem pa slisala, da so dobre tudi prsi brez kosti in koze, povaljane v sezam in pecene v ponvi na olju (po 8 min na vsaki strani), full dobreuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2008 21:20:45   
lelaval
Moj user posted image  pa jih panira z makom in nastrganim korenčkom - njammmmmmmmmm

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu kaycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2008 23:07:38   
petra a
jst kdaj delam z sezamom,samo pečem na ognju,pa ni trda skorja...probaj brez pečice

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.2.2008 16:22:48   
Laubica
Bom poskusla drugič na ognju-danes je tisti en zrezek ki je ostal bil kot potplatuser posted image
Kako pa to zgleda z makom in nastrganim korenčkom -pa si res ne znam predstavljatuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?
Recept za dojenčke: Odlična polenta
Glavna zvezda današnjega recepta je polenta, recept pa je prilagojen za začetek uvajanja in nadgrajen za 8 mesečnika in ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?