|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   panična motnja
15.8.2006 20:13:15   
celin
Mene zanima,če je katera že doživela panični napad. Zgleda nekako takole : najprej so se mi na rokah pojavili mravljinci, nato sem se začela tresti, zagrabila me je panika kaj mi je, nato so postala usta čisto suha in bela, srčni utrip se mi je precej povečal, kasneje pa so mi odpovedale še roke in noge. Po preiskavah so mi rekli, da je z menoj vse v redu, da je šlo le za panično motnjo. Sedaj pa že 2 meseca jem tabletke PAROXAT . Ti pa imajo precej stranskih učinkov.
Sedaj me pa zanima, kakšni so se pojavljali pri vas. Precej jih je že minilo, ampak odkar jih jem mi ni niti malo do spolnih odnosov. So mogoče krivi tableti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: panična motnja
15.8.2006 20:17:43   
zorica

Pa veš zakaj dobivaš te panične napade ?

(odgovor članu celin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.8.2006 20:19:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: celin

Precej jih je že minilo, ampak odkar jih jem mi ni niti malo do spolnih odnosov. So mogoče krivi tableti.

Najbrž je možno, ker nekatera zdravila vplivajo tudi na zmanjšanje spolne sle. Preberi navodila na tabletah ali pa se posvetuj z zdravnikom.

(odgovor članu celin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
15.8.2006 21:18:01   
Anonimen
Hja, sem imela podobno pa so mi rekli, da je to živčen zlom. Dobila sem dozo pomirjeval "direkt u žilo", šla domov in odspala. Ko sem prišla k sebi, sem začela reševat in odpravljat vzroke, ki so me pripeljali tako daleč...
Tako, da ti svetujem, da najprej odpraviš vzroke teh napadov in potem zdraviš posledice. Brez odpravljanja vzrokov, ti tudi posledice ne bodo izginile.
Srečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
15.8.2006 22:29:06   
renata79
Glede na moje izkušnje (delala sem v psihiatriji) gre očitno res za panični napad,ki je podoben,ampak ne enak živčnemu zlomu. Ali si že ugotovila,kaj ga je sprožilo?Namreč ko ugotoviš kaj ti škodi,ga lahko z nekaj volje in discipline sama ukrotiš,s poudarkom BREZ TABLET. Sicer pa psihofarmaki skoraj vsi zelo znižujejo spolno slo in majo še ful drugih stranskih učinkov(debelost,....ODVISNOST)... Poskušaj ugotoviti,kaj te je vrglo iz tira.Lahko mi pošlješ tudi ZS

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.8.2006 22:45:11   
rija
user posted image user posted image Ja, nekaj podobnega, ko je naš avion skoraj potegnilo nazaj na zemljo....

(odgovor članu celin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.8.2006 7:22:24   
Anonimen
Hojla Celin,

tudi jaz se mučim s paničnimi napadi 3 leta, spremembe od takrat so, ne povzročajo mi več straha, pridejo in grejo(res je, da sem imela takšnih napadov kakih 5 na leto), misel nanj pa imam zelo pogosto kar pa me precej moti in polni s strahom.
Ja, znaki so takšni kot jih navajah, včasih ne vsi, včasih še kakšen drug...
Kako rešujem vse to??? Najprej sem odšla do prvega psihiatra, ki je rekel, da je to depresija, dal tablete in konec. Po njih sem imela kopico stranskih učinkov, še bolj motečih kot vse drugo. Na lastrno željo sem jih nehala jemati in odšla k privatnemu psihoterapevtu. Ta mi je postavil diagnozo panični napadi in tesnobnost, ki jo čutim. Vzrok??? Najverjetneje predolgo zavijanje staršev mene v "vato" in potem prevelik šok ob spoznavanju krute družbe...postavljanje na svojo nogo, selitev naslednje leto k svojemu fantu .... glej sama ne vem ali je samo to, ker včasih čutim pritisk v glavu, nespečnost kar tako na lepem, meni brez vzroka.
Izvajam avtogeni trening, malo za sprostitev, veliko se gibljem v naravi, kolesarim, rolam...in vse to me razvedri (predvsem po službi, ki mi jemlje energijo), drugače pa preberem kakšno knjigo, tudi o podzavesti in njenem delovanju. Jaz imam veliko željo, da vse to rešim brez tablet,upam na najboljše.user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.8.2006 13:23:57   
vrecko
Čao, tud jz mam te težave, bo že. Me pa zanima ali je katera oz. kateri, ki se obada s temi težavami poskusil poleg psihoterapevta tudi kakšnega bioenergetika al pa kako hipnozo, da se ugotovi vzrok???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Katero ime?
qloq

Katero ime bi vi izbrali za deklico?

Aneja (38%)

Amadeja (12%)

Alina (27%)

Adrijana (4%)

Anita (10%)

Alya (9%)

Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!