|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pampers plenice
15.10.2007 15:50:24   
malecka
no kje so ceneje DM, SPAR, TUŠ ali kje drugje a mogoče katera ve user posted image
Hvala

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pampers plenice
15.10.2007 15:52:22   
triša
Povsod so iste cene za iste plenice ( ker jim dobavitelj določa cene). Razen ko so akcije.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.10.2007 18:38:43   
Putka
Muller, 10.99 paket.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.10.2007 18:54:25   
Zala01
Putka kaj ta cena v Muellerju velja za jumbo paket?

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.10.2007 19:24:13   
blue sky
IZVIRNO SPOROČILO: janja77

Putka kaj ta cena v Muellerju velja za jumbo paket?

Jaz kupujem v Müllerju tudi za 10.99 € Pamperske Active Fit - 34 kom, jumbo paket je 2-krat dražji. Ja, ni neke računice.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.10.2007 20:13:43   
Anonimen
Muller. Sploh Jumbo pack.

(odgovor članu blue sky)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.10.2007 21:46:23   
doroteja23
V Mullerju nimajo jumbo packet. Se mi pa zdi da so najceneje v dm. RAzen akcije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.10.2007 8:41:22   
pikipu
Odvisno je od paketa do paketa oz. številke plenic. Jaz uporabljam Active Fit št. 5 in je najcenejša v Hipermarketu Mercator, stane 13,99 eura, notri je 42 plenic. Isti paket stane v DM 14,14 evra, zadnjič sem ga videla v Baby centru za 14,09 evra. V Muellerju stane res 10,99 evra, notri pa je 29 plenic in so delane za nemški trg. Jaz si vse cene preračunam na 1 plenico, pa je. Zadnjič sem jih kupila v Mercatorju, ker je cena na eno plenico res najnižja, ampak so drugačne od tistih v dm (po barvi in materialu) in mojega fantka ob bokih žulijo, medtem ko tiste iz dm oz. Muellerja ne žulijo.
Ko so akcije, se najbolj splača kupit večje število plenic.

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.12.2007 19:50:30   
sinnerka
najcenejše so v avstriji v bipi z bipino kartico so 12 eu 80plenic v paketu 

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.12.2007 20:39:36   
arielca
Bi blo fajn povedat tudi, za katere pamperske gre. Jaz kupujem pampers Active Fit v Muellerju ali v Bipi in mi cena ni pomembna, ker so plenice res vredne svojega denarja.

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu sinnerka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.12.2007 20:56:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: malecka

no kje so ceneje DM, SPAR, TUŠ ali kje drugje a mogoče katera ve user posted image
Hvala

Lansko leto ko sem bila v Sloveniji sem po prijateljicinimem nasvetu vse za user posted image  kupovala v MULLLER drogeriji. Ne samo da je bilo tam najceneje tudi kvaliteta je cisto druga saj vse pride direkt iz nemcije...
Na palnicah kupljenih v ostalih trgovinah vidite dekleracije samo za balkanske drzave in na koncu made in Poland. Tiste v Muller drogeriji pa so made in Germany..in seveda narejene za evropski trg temu primerna je tudi kvaliteta...

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.12.2007 9:12:03   
Pobalami

Zadnjič sem kupila zelene huggies v mercatorju (precej drage) made in CZ in še ene v tušu made in Italy (cenejše) in je tudi razlika.

Kar se tiče izdelkov za zahodni trg mi vidimo razliko kot uporabniki, Hrvati pa so prav dokazali z raznimi testi da so proizvodi "made in poland" slabši. Meni je mueller predaleč, da bi hodila tja kupovat plenice (sem pa tam kupovala adaptirano mleko ker je boljše, plenice mi niso tako zelo pomembne, razen seveda če bi imel kakšno alergijo).
Recimo lumpi res zgledajo češke, so pa dost vpojne in koža jih super prenaša. Zdaj pa sem nabavila fixies in zgledajo ok. Huggies so dobre ampak so predrage.

< Sporočilo je popravil faca -- 27.12.2007 9:18:34 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?