pampers plenice (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

malecka -> pampers plenice (15.10.2007 15:50:24)

no kje so ceneje DM, SPAR, TUŠ ali kje drugje a mogoče katera ve [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley25.gif[/image]
Hvala

triša -> RE: pampers plenice (15.10.2007 15:52:22)

Povsod so iste cene za iste plenice ( ker jim dobavitelj določa cene). Razen ko so akcije.

Putka -> RE: pampers plenice (15.10.2007 18:38:43)

Muller, 10.99 paket.

Zala01 -> RE: pampers plenice (15.10.2007 18:54:25)

Putka kaj ta cena v Muellerju velja za jumbo paket?

blue sky -> RE: pampers plenice (15.10.2007 19:24:13)

IZVIRNO SPOROČILO: janja77

Putka kaj ta cena v Muellerju velja za jumbo paket?

Jaz kupujem v Müllerju tudi za 10.99 € Pamperske Active Fit - 34 kom, jumbo paket je 2-krat dražji. Ja, ni neke računice.

Anonimen -> RE: pampers plenice (15.10.2007 20:13:43)

Muller. Sploh Jumbo pack.

doroteja23 -> RE: pampers plenice (15.10.2007 21:46:23)

V Mullerju nimajo jumbo packet. Se mi pa zdi da so najceneje v dm. RAzen akcije.

pikipu -> RE: pampers plenice (16.10.2007 8:41:22)

Odvisno je od paketa do paketa oz. številke plenic. Jaz uporabljam Active Fit št. 5 in je najcenejša v Hipermarketu Mercator, stane 13,99 eura, notri je 42 plenic. Isti paket stane v DM 14,14 evra, zadnjič sem ga videla v Baby centru za 14,09 evra. V Muellerju stane res 10,99 evra, notri pa je 29 plenic in so delane za nemški trg. Jaz si vse cene preračunam na 1 plenico, pa je. Zadnjič sem jih kupila v Mercatorju, ker je cena na eno plenico res najnižja, ampak so drugačne od tistih v dm (po barvi in materialu) in mojega fantka ob bokih žulijo, medtem ko tiste iz dm oz. Muellerja ne žulijo.
Ko so akcije, se najbolj splača kupit večje število plenic.

sinnerka -> RE: pampers plenice (26.12.2007 19:50:30)

najcenejše so v avstriji v bipi z bipino kartico so 12 eu 80plenic v paketu 

arielca -> RE: pampers plenice (26.12.2007 20:39:36)

Bi blo fajn povedat tudi, za katere pamperske gre. Jaz kupujem pampers Active Fit v Muellerju ali v Bipi in mi cena ni pomembna, ker so plenice res vredne svojega denarja.

Anonimen -> RE: pampers plenice (26.12.2007 20:56:33)

IZVIRNO SPOROČILO: malecka

no kje so ceneje DM, SPAR, TUŠ ali kje drugje a mogoče katera ve [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley25.gif[/image]
Hvala

Lansko leto ko sem bila v Sloveniji sem po prijateljicinimem nasvetu vse za [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] kupovala v MULLLER drogeriji. Ne samo da je bilo tam najceneje tudi kvaliteta je cisto druga saj vse pride direkt iz nemcije...
Na palnicah kupljenih v ostalih trgovinah vidite dekleracije samo za balkanske drzave in na koncu made in Poland. Tiste v Muller drogeriji pa so made in Germany..in seveda narejene za evropski trg temu primerna je tudi kvaliteta...

Pobalami -> RE: pampers plenice (27.12.2007 9:12:03)

Zadnjič sem kupila zelene huggies v mercatorju (precej drage) made in CZ in še ene v tušu made in Italy (cenejše) in je tudi razlika.

Kar se tiče izdelkov za zahodni trg mi vidimo razliko kot uporabniki, Hrvati pa so prav dokazali z raznimi testi da so proizvodi "made in poland" slabši. Meni je mueller predaleč, da bi hodila tja kupovat plenice (sem pa tam kupovala adaptirano mleko ker je boljše, plenice mi niso tako zelo pomembne, razen seveda če bi imel kakšno alergijo).
Recimo lumpi res zgledajo češke, so pa dost vpojne in koža jih super prenaša. Zdaj pa sem nabavila fixies in zgledajo ok. Huggies so dobre ampak so predrage.

Stran: [1]