|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pampers active baby ???!!!
4.7.2006 22:53:31   
kzlato
Pozdravljene,

ali mogoče katera ve zakaj v Sloveniji ni Pampers active baby (zelene) plenic, ki imajo raztegljive trakove in slikice zadaj na ritki? Jaz za svojega user posted image  uporabljam active fit iz Muellerja, vendar mi zadnje čase ponoči premočijo. Ko pa smo bili na Hrvaškem na morju in mi je zmanjkalo plenic sem kupila zelene pampers in bila zelo presenečena, ker so plenice super! V Sloveniji pa zelo zanič. Zakaj ?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pampers active baby ???!!!
4.7.2006 22:56:11   
StBarbara
Jaz sem zadnič kupila v baby centru take pampers plenice kot jih opisuješ.

_____________________________

In sreča je, da je pred mano pot, in to da vem, da je slast v tem, da grem.

(odgovor članu kzlato)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
4.7.2006 22:59:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kzlato)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: pampers active baby ???!!!
5.7.2006 7:54:25   
lili79
Jaz sem na take plenice dvakrat naletela v Mercatorju pa sem mislila da je napaka pri pakiranju. Ampak so pa res super!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: pampers active baby ???!!!
5.7.2006 9:11:40   
TVN
Active baby special edition (notri imajo listek, pa slikice na obeh straneh pleničke, pa raztegljive zavihke) imajo v Mercator Centru v Šiški v Ljubljani. Preverjeno. Včeraj sem kupila 3 jumbo packe.

Je pa res, da moraš fajn premetati paketke, da jih najdeš. Jaz sem jih včeraj najprej iskala v Tušu, pa v Sparu v Cityparku, pa v DM-u, pa jih niso imeli (bile so samo navadne Active baby), no, potem pa jih najdem v Mercatorju.

_____________________________

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu lili79)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: pampers active baby ???!!!
5.7.2006 20:21:39   
ajdaN
Imajo jih v vseh trgovinah, samo ne zmerej, pa ponavadi so pomešane med navadnimi.

Ti samo malo prečekirej pa premeči pakete. Nič se sekirat če te prodajalke čudno gledajouser posted image . Jih boš pa sigurno najdla.

Samo poglej skozi embalažo, da se vidi, da je slikica na obeh straneh, pa ponavadi se vidi tudi tisti kartonček "special edition" skozi embalažo.

(odgovor članu kzlato)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: pampers active baby ???!!!
6.7.2006 17:46:59   
zmajči25
Ženske, res ste super! user posted image  
Sploh nisem vedela, da obstajajo take Pamperske, ampak sem kupovala Active fit v Mullerju, ki so zelo podobne tem Active baby special edition, so pa Active fitke dosti dražje.
Včeraj takoj ko sem prebrala tole temo, sem se odpravila do Mercatorja po plenice. In brskam po vseh paketih na polici pa pride prodajalka in me vpraša kaj iščem pa ji lepo razložim za kaj se gre, ona pa mi hladno odvrne, da to ne obstaja in da so vse enake. Jaz se ji seveda diplomatsko zahvalim in brskam naprej po polici (pa še varnostnik me je sumljivo gledal) in sem že čisto na koncu, ko odkrijem en "ta pravi" paket Pampersk, juhu!!! Je pa res, da moraš full gledat skozi embalažo, da se kaj vidi ker je pakunga kar debela in neprozorna. Imela pa sem čisto črne in prašne roke in še majico sem si zamazala, se je pa splačalo, ker so res dosti boljše od navadnih, cena pa je ista.
Ne vem pa v čem je fora, da jih pakirajo čisto enako in da pol moraš brskat ko en norc po policah????
Še eno vprašanje: A  jih izdelujejo že več časa ali pa je to samo slučajno ena serija takih plenic? A jih imajo sam v Mercatorju ali tudi drugje? (Spar, DM, Tuš,...)

(odgovor članu kzlato)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: pampers active baby ???!!!
8.7.2006 11:15:55   
Pokora
A imajo te plenice Active Baby (special edition) tudi tako mrežico kot Active Fit?

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: pampers active baby ???!!!
8.7.2006 12:57:51   
kzlato
tudi jaz sem jih vsepovsod iskala, ampak ne vem kje se vidi ta listek ?

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: pampers active baby ???!!!
8.7.2006 13:02:35   
TVN
Ne, take mrežice, kot jih imajo Active Fit Air, ni v teh special edition, ampak so vseeno fine. Mi uporabljamo preko dneve tele Pampers Special Edition, preko noč pa Fitke.

Res je trapasto, da se na zunaj ne razlikujejo in potem te vsi nepoučeni gledajo kot da si z lune padel, ko brskaš tam po plenicah. Listek se vidi skozi embalažo, če dobro pogledaš, tudi na otip se ga da čutiti. In ja, imajo jih že nekaj časa, koliko časa jih bodo še imeli, pa nimam pojma. Zato sem si jaz sedaj naredila nekaj zaloge in lupila 3 jumbo packe št. 4.


_____________________________

*** Imejte se lepo! ***

(odgovor članu kzlato)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: pampers active baby ???!!!
8.7.2006 14:52:42   
ajdaN
A gre še kateri ta mrežica na Fitkah tako na jetra?! Pri nas se mu dobesedno prilima na rit, če se posračkauser posted image . So mi bile prej bistveno boljše, ko je ni bilo.

(odgovor članu TVN)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: pampers active baby ???!!!
8.7.2006 18:37:59   
zmajči25
Kzlato: Tisti listek se vidi ob strani embalaže, je pa zelo malo viden, moraš ornk gledat pa tipat...Meni je lažje gledat ob straneh če imajo risbice tudi na zadnji strani plenice. Navadne Pamperske imajo slikico samo spredaj na ježku, zadaj pa samo neke zelene liste in oranžne rožice, te special edition Pamperske pa imajo tudi zadaj na ritki narisanega levčka, tigerčka, ki je živo oranžne barve in se vidi skozi embalažo. Še ena razlika: navadne Pamperske imajo na ritki napisano Pampers in spodaj nič oz. kakšen zelen list, te boljše Pamperske pa imajo pod napisom Pampers narisanega tistega levčka, tigerčka ipd. Sem postala pravi ekspert za gledanje paketkov plenic, je pa res da ko sem šla prvič v trgovino in sploh nisem vedla kaj iščem in kaj gledat, je bilo težko. Se pa splača potrudit!
AjdaN: meni pa je glih ta mrežica super, ker ko se posračka, hitreje vpije drekec kot navadne Pamperske (moja user posted image  kaka kar tekoče in 2x na dan), je pa res, da se zalepi na ritko. Je že res, da smo si različni in kar paše enemu, ne paše drugemu user posted image .

(odgovor članu kzlato)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Izbira imena za tretjega otroka
gugla

Katero ime k Neli in Filip,bi bolj pasalo:

Tim (53%)

Patrik (47%)


Število vseh glasov: 179

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!