zmajči25 -> RE: pampers active baby ???!!! (6.7.2006 17:46:59)
|
Ženske, res ste super! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Sploh nisem vedela, da obstajajo take Pamperske, ampak sem kupovala Active fit v Mullerju, ki so zelo podobne tem Active baby special edition, so pa Active fitke dosti dražje. Včeraj takoj ko sem prebrala tole temo, sem se odpravila do Mercatorja po plenice. In brskam po vseh paketih na polici pa pride prodajalka in me vpraša kaj iščem pa ji lepo razložim za kaj se gre, ona pa mi hladno odvrne, da to ne obstaja in da so vse enake. Jaz se ji seveda diplomatsko zahvalim in brskam naprej po polici (pa še varnostnik me je sumljivo gledal) in sem že čisto na koncu, ko odkrijem en "ta pravi" paket Pampersk, juhu!!! Je pa res, da moraš full gledat skozi embalažo, da se kaj vidi ker je pakunga kar debela in neprozorna. Imela pa sem čisto črne in prašne roke in še majico sem si zamazala, se je pa splačalo, ker so res dosti boljše od navadnih, cena pa je ista. Ne vem pa v čem je fora, da jih pakirajo čisto enako in da pol moraš brskat ko en norc po policah???? Še eno vprašanje: A jih izdelujejo že več časa ali pa je to samo slučajno ena serija takih plenic? A jih imajo sam v Mercatorju ali tudi drugje? (Spar, DM, Tuš,...)
|
|
|
|