|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   palačinke
9.11.2007 22:57:43   
Nea_teja_
Kaj res več neznam pečt palačink.Palačinke delam že nevem koliko let in so vedno super no razen zadnje dvakrat.Sploh se nedajo pečt so nekaj čudno mehke obrniti jih sploh nemorm skratka grozauser posted image user posted image user posted image .Nevem ali je kriva moka ali kaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: palačinke
9.11.2007 22:58:54   
Anonimen
A maš mleko z manj maščobe?

Men so z tacga mleka razpadale.

(odgovor članu Nea_teja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
10.11.2007 10:08:35   
Jessy
Po moje mleko nima nič pri tem, saj se jih lahko naredit tudi iz Radenske.

Morda narediš pretekočo maso. Probej dodat tudi kakšno jajce več. Možno je pa tudi, da jo pustiš premalo časa na eni strani, da se ne zapeče dovolj. user posted image
Jaz jih delam iz petih jajc in 1 l mleka in se mi vedno lepo delajo.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2007 11:04:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Po moje mleko nima nič pri tem, saj se jih lahko naredit tudi iz Radenske.

Morda narediš pretekočo maso. Probej dodat tudi kakšno jajce več. Možno je pa tudi, da jo pustiš premalo časa na eni strani, da se ne zapeče dovolj. user posted image
Jaz jih delam iz petih jajc in 1 l mleka in se mi vedno lepo delajo.

Kako to misliš iz radenske? brez mleka?user posted image

No moje so ble čudne z unim mlekom 0,5. Sedaj k mam drugo mleko so pa vredu.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2007 11:10:11   
Jessy
Ja, tudi brez mleka se naredijo. Jaz sem jih enkrat samo iz radenske delala. Saj navsezanje jajca in moka vežejo testo. Probaj enkrat.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2007 11:15:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

Ja, tudi brez mleka se naredijo. Jaz sem jih enkrat samo iz radenske delala. Saj navsezanje jajca in moka vežejo testo. Probaj enkrat.

Pa so dobre?
Bom probalauser posted image

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2007 11:57:00   
Nea_teja_
Mleko enako skoz ,tud z radensko ze probala jo malo dodala pa je blo ok zdej pa nevem pomoje bo moka prej sem mela šparovo al pa hoferjevo pšenično ,zdej sem pa dala žitovo tip 500 pšenično tisto roza pakungo.Mislim da bo touser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2007 12:40:58   
Anonimen
Ja, moka bo kriva.Drugi tip daj drugič. Drugače so pa z radensko res odlične palačinke.

Pa še namig: ko naredite maso, jo pustite na dnevni temperaturi vsaj 3 ure stat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2007 13:05:59   
Anonimen
Po mojem pa ni koma kriva. Jaz delam vsakič iz druge, ker itak nikoli ne vem, katero sem imela, ko kupujem. Pa se vedno naredijo, razen kadar naredim preredko maso ali pa je posoda zanič. Tako da jaz mislim, da je nekaj od tega.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
10.11.2007 14:11:39   
Nea_teja_
Posoda super ,masa ok,palačinke za en drekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
10.11.2007 14:30:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Po mojem pa ni koma kriva.

Se strinjam. user posted image

No, jaz dam enkrat tako drugič drugo moko, sicer vedno le mehko, mleko je tudi enkrat lahko, dugič polnomastno, pa so vedno dobre. Je pa fajn dat malo radenske, da so bolj rahle. Pa mal ruma. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
10.11.2007 14:35:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Po mojem pa ni koma kriva.

Se strinjam. user posted image

Ojoj, ampak ja, koma bi bila pa res kriva za to, da se palačinke ne bi naredi.le.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
10.11.2007 14:41:29   
študentka Mici
Men so se tud iz ostre moke naredile lepo, je pa res, da jih zdej, tko kot ti ne znam več nardit. Eno sranje vse skupaj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
10.11.2007 20:41:26   
Nea_teja_
Ja nč bom probala z drugo moko drugič bomo vidl kaj pa olje a lahko on kej vplivauser posted image user posted image

(odgovor članu študentka Mici)
Neposredna povezava do sporočila: 14
10.11.2007 22:34:21   
Anonimen
Olje? Jaz ga ne dam nič, pa itak pečem v teflonskem pekaču, tudi brez olja, edin za prvo palačinko dam par kapljic, potem pa ne več.

Neposredna povezava do sporočila: 15
24.11.2007 22:40:11   
študentka Mici
Men so dans superca ratale user posted image user posted image user posted image . Prvič po dolgeeeeeeeeeeeeeemmmmmmmmm času. DAla sem pa 1,5 dcl radenske, 4 jajca, nekaj moke in 1,5 dcl mleka. Tako nekako. In so superca uspele. Ne vem pa, zakaj mi drugače nočejo. Imela sem pa res tisto pravo maso, ki si jo lahko samo želiš. Dala sem pa gladko moko. Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.11.2007 22:54:18   
Nea_teja_
Od zadnjič jih sploh nisem pekla me je kr groza da bom spet naredila drek.

(odgovor članu študentka Mici)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za zdrave rojstnodnevne prigrizke
Medtem ko otroci odštevajo dneve do svoje rojstnodnevne zabave, kjer se bodo veselili in praznovali s sovrstniki, se sta...
RECEPTI: Tri jesenske enolončnice
Na jesenske hladnejše dni in sezono virusov se lahko pripravite tudi s toplimi in prehransko bogatimi jesenskimi enolonč...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?