|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pajki na hrvaškem
17.7.2005 13:12:53   
a.jda
Sem pisala eno sporočilo , kam svetujete s šotorom za vikend.
Imamo 15 mesečno punčko in bi šli naslednji vikend. Pa mi odgovori ena, da je na hrvaškem-pri Puli polno strupenih pajkov - črnih vdov. A veste kej o tem? Mislili smo v Istro ki je bol blizu. A kej šotorite, al ne upate. Po dolgem času je moj vikend frej - še ni bil to poletje, zdej pa ne upam iti. Kaj svetujete?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   pajki na hrvaškem
17.7.2005 13:16:29   
Divja vijolica
Ja jaz sem zadnjič nekje prebrala, da se je letos v Istri (največ pri Puli) povečalo število črnih vdov. Zaradi ugodnih vremenskih razmer menda. Groza :zmeden2:. Jaz bi pomoje cel dopust samo okoli gledala kje je kakšen.

Drugače pa pomoje tudi ni take panike. Saj so bili zmeraj pa zmeraj bodo.
Lep dopust.

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pajki na hrvaškem
17.7.2005 13:36:13   
kalimero
Jaz ne bi delala panike po nepotrebnem. Pajki so bili vedno, škorpijoni tudi, pa kače, tudi kakšna miška zaide v šotor, pa to je vse del narave. Na splošno je življenje hudo nevarna reč.
Vi kar veselo postavite šotor in uživajte!

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pajki na hrvaškem
17.7.2005 14:08:00   
urbancek
Jaz se pajkov grozno bojim, pa me je moj:love: potolažil, da ko me bodo videli bodo tako ali tako vsi pobegnili, bog ne daj pa, da bi me dobili v fazi zmerjanja /zadnje čase sem zelo občutljiva in mi gre vse na živce - nosečniški hormoni delujejo s polno paro), takrat bo Istra čista :)-:)-:)-, še dobro da nisem zamerljive sorte.
Drugače pa pajki baje napadejo le v primeru če so ogroženi.
Pozdravček

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pajki na hrvaškem
17.7.2005 14:15:11   
india
Ja, zdaj en dan je bilo opozorilo na teletekstu, da je v okolici Pule vse polno črnih vdov in da vlada že v bistvu neko posebno stanje glede tega.

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pajki na hrvaškem
17.7.2005 14:23:46   
urbancek
Tudi v Slovenskih novicah - sobotnih, piše, da jih na odlagališču pepela termoelektrarne Plomin kar mrgloli, od tam se širijo na druga območja. Opazili so jih v Krmedu, Čabrunićih, Pomerju, Peroju, Vodnjanu, Plominu in Kanfanaru. Neljubo srečanje s črno vdovo naj za mlade in zdrave ljudi ne bi bilo usodno, veliko slabše pa jo odnesejo kronični bolniki in starejši ljudje. Na zavodu za zdravje pa živelj pomirjajo z besedami, da imajo protistrupa več kot dovolj..... Nevarna črna vdova ima do 17 rdečih pik, ugrizna pa starejša samica, ki se počuti ogroženo. Če doživite z njo bližnje srečanje, v zavodu priporočajo čimprejšnji obisk zdravnika, čeprav je tudi res, da mnogi sploh ne vedo da jih je ugriznila, dokler se bolečine ne pojavijo po vsem telesu.
Hrvatje sporočajo turistom, da je preplah nepotreben, črna vdova naj se na istrskem polotoku vsaj v zadnjih treh letih ne bi spravila na človeka.
Delno sem prepisala

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pajki na hrvaškem
17.7.2005 16:01:20   
Anonimen
Ma ja no...
Vas bo prej požrl morski pes kot pičila črna vdova :)-

Tud vsako suho južino že dajo v cajtenge...

(odgovor članu a.jda)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   pajki na hrvaškem
17.7.2005 16:28:09   
CatJa
Ce nas ze pretirane cene ne odvrnejo od Hrvatije, nas bodo pa crne vdove, skorpijoni, morski pes, ... :)

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pajki na hrvaškem
17.7.2005 16:28:59   
Carovnica Mica
SEJ-KO GOBE RASTEJO SO TUD MEDVEDI POVSOD-GLIH VSAK GA SRECA;)

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   pajki na hrvaškem
17.7.2005 17:43:28   
CatJa
Pri meni bi bila vecja verjetnost, da srecam kaksnega medveda. Na gobo menda prej stopim, ko vidim 8)

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   pajki na hrvaškem
17.7.2005 18:32:24   
smrka
mi smo brali v Istarski glas - časopisu, da je v istri dosti črnih vdov.. sam.. kaj pa vem.. to so govorili tud predlani.. nevem.

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   pajki na hrvaškem
17.7.2005 19:06:56   
urbancek
Brez veze, da zganjamo paniko glede pajkov, vam povek po 10.8. če smo kakšnega srečali, takrat se vrnemo z dopusta iz Istre..
Smrka, kaj pa ti še delaš doma, ali te ni danes že nekaj zvijalo, jaz sem ti že dala popotnico za Rim.
Glede gob, pa mi hodimo tako, jaz, ki nobene ne vidim grem naprej, otroci in mož pa jih veselo pobirajo za mano. Medveda pa smo na Mežakli že imeli, pa se me je bal, ni upal blizu.
Pozdravček

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   pajki na hrvaškem
18.7.2005 8:11:19   
Ro-La
Mi smo se včeraj vrnili iz vikend kampiranja v Peroju, bilo je fajn, črne vdove pa nobene;).

(odgovor članu a.jda)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?