|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pa kak vam znese
27.3.2005 22:18:23   
Moyca_
da sodelujete skoraj na vseh forumih. Vidim da ste nekatere kar aktivne na vseh. Jaz sedaj par dni nisem uspela prebrati niti NV.
Drugače prebiram samo NV in Dojenček in otrok, potem vsak drugi, tretji dan uspem na Družina in odnosi in Družinska zakonodaja pa na srečanja morda dvakrat na teden (so si enkrat Štajerke kar brez mene naredile čago ko nisem uspela gledati, tako da jih imam sedaj po kontrolo )
pPotem pa vsake toliko ko nimam kaj za delat pa sem na rr pa še morda pogledam O portalu, pa včasih slučajno še kam kliknem.
Ampak res slučajno
Kako vam znese. Niti ko sem imela samo enega malčka nisem sfolgala
Vsaka vam čast:bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pa kak vam znese
27.3.2005 22:19:38   
NENAJANI
Ne vem!!!!!:zmeden:
Jaz sem večinoma na PN in NV, drugače pa večinoma vse preberem!!!!:ups:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pa kak vam znese
27.3.2005 22:22:33   
TaRe*
Odpiram samo teme z zanimivim naslovom(zato včasih tudi kaj pametnega zgrešim):zmeden:
Predelam pa ponavadi NV,Dojenček.. in družina..drugje pa ne.:muca:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pa kak vam znese
27.3.2005 22:23:37   
Jančika_
Jaz vstopam vedno preko zadnjih 30 debat in tam pogledam, če se kaj splača odpret. Potem pa če se mi da, pogledam še NV bolj natančno in DinO.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pa kak vam znese
27.3.2005 22:32:38   
polona2
Pri meni je isto kot pri Tare, samo še kakšna "Oprema..." pride v poštev, sem se pa na račun RR skoraj popolnoma odpovedala televiziji, branju knjig :( , občasno pa zaradi Ringaraje trpi tudi moj :kuza:, ima pa več sprehajalcev, zato naj mi bo oproščeno,
drugače pa čakam, da preidem v naslednjo fazo...

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pa kak vam znese
27.3.2005 22:34:30   
andrejaz
Jaz sicer ponavadi odprem vse forume, vendar pa znotraj forumov odpiram in preberem samo debate, ki imajo takšen naslov, ki me zanimajo. Ostalega pa ne preberem.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pa kak vam znese
28.3.2005 7:18:41   
buča
men tud ne znese,večina sem na NV,včasih pogledam še drugam,vedno pa ne sodelujem.Če npr.,katera nekaj vpraša,pa že dobi 20 odgovorov...vedno zamudim..;)

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pa kak vam znese
28.3.2005 8:18:51   
Lunca1
Jaz vedno vstopam po zadnjih debatah.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pa kak vam znese
28.3.2005 9:06:49   
Anonimen
Jaz tudi samo zadnje debate pogledamn, potem pa včasih še zadnje odgovore, da vidim, če je še kaj zanimivega.

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   pa kak vam znese
28.3.2005 9:13:03   
Anonimen
Jaz ne vem, kako mi je prej uspevalo, da sem prebrala res vse debate..zdej tut na NV bolj mal preberem, ker je bolj mal zanimivga. Moram pa nujno povsod žarnice ugasnt, ker mi grejo na živce, če mi gorijo:)
:fis:

(odgovor članu Moyca_)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   pa kak vam znese
28.3.2005 17:18:05   
puncica
Takole je pri meni. Smo skrajšal na minimum.
Pogledam najrej naše debate, tam preberem kaj so punce napisale tam kjer sem jaz odgovarjala, potem pa pogledam od začetka forume in sicer samo nove teme, starih se ne dotikam več, ker če me prej niso zanimale in nisem odgovorila me tudi zdaj ne in sem skozi v pol ure, morda še prej. NV sem pa skoraj čist skenclala, res preberem sam če je kej za pomagat, zanimivga, čvek teme pa sploh ne odpiram, če pa že pa jo po treh odgovorih zaprem.

Se da, sem tudi jaz misla da ne, a gre.:bravo::bravo:

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   pa kak vam znese
28.3.2005 20:18:45   
Pupica
Mi je zneslo:zmeden::zmeden::zmeden:ne vem kako.

Mi pa bo zdej vedno manj. V lepih dneh ne zdržim notri, pa tudi ne vem, kako bi lahko pustila mojo malo princesko notri na lepe dni. Jaz moram ven, lovit sončne žarke, drugače nisem dobra.9nebesa9nebesa9nebesa

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?