pa kak vam znese (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Moyca_ -> pa kak vam znese (27.3.2005 22:18:23)

da sodelujete skoraj na vseh forumih. Vidim da ste nekatere kar aktivne na vseh. Jaz sedaj par dni nisem uspela prebrati niti NV.
Drugače prebiram samo NV in Dojenček in otrok, potem vsak drugi, tretji dan uspem na Družina in odnosi in Družinska zakonodaja pa na srečanja morda dvakrat na teden (so si enkrat Štajerke kar brez mene naredile čago ko nisem uspela gledati, tako da jih imam sedaj po kontrolo )
pPotem pa vsake toliko ko nimam kaj za delat pa sem na rr pa še morda pogledam O portalu, pa včasih slučajno še kam kliknem.
Ampak res slučajno
Kako vam znese. Niti ko sem imela samo enega malčka nisem sfolgala
Vsaka vam čast:bravo:

NENAJANI -> pa kak vam znese (27.3.2005 22:19:38)

Ne vem!!!!!:zmeden:
Jaz sem večinoma na PN in NV, drugače pa večinoma vse preberem!!!!:ups:

TaRe* -> pa kak vam znese (27.3.2005 22:22:33)

Odpiram samo teme z zanimivim naslovom(zato včasih tudi kaj pametnega zgrešim):zmeden:
Predelam pa ponavadi NV,Dojenček.. in družina..drugje pa ne.:muca:

Jančika_ -> pa kak vam znese (27.3.2005 22:23:37)

Jaz vstopam vedno preko zadnjih 30 debat in tam pogledam, če se kaj splača odpret. Potem pa če se mi da, pogledam še NV bolj natančno in DinO.

polona2 -> pa kak vam znese (27.3.2005 22:32:38)

Pri meni je isto kot pri Tare, samo še kakšna "Oprema..." pride v poštev, sem se pa na račun RR skoraj popolnoma odpovedala televiziji, branju knjig :( , občasno pa zaradi Ringaraje trpi tudi moj :kuza:, ima pa več sprehajalcev, zato naj mi bo oproščeno,
drugače pa čakam, da preidem v naslednjo fazo...

andrejaz -> pa kak vam znese (27.3.2005 22:34:30)

Jaz sicer ponavadi odprem vse forume, vendar pa znotraj forumov odpiram in preberem samo debate, ki imajo takšen naslov, ki me zanimajo. Ostalega pa ne preberem.

buča -> pa kak vam znese (28.3.2005 7:18:41)

men tud ne znese,večina sem na NV,včasih pogledam še drugam,vedno pa ne sodelujem.Če npr.,katera nekaj vpraša,pa že dobi 20 odgovorov...vedno zamudim..;)

Lunca1 -> pa kak vam znese (28.3.2005 8:18:51)

Jaz vedno vstopam po zadnjih debatah.

Anonimen -> pa kak vam znese (28.3.2005 9:06:49)

Jaz tudi samo zadnje debate pogledamn, potem pa včasih še zadnje odgovore, da vidim, če je še kaj zanimivega.

Anonimen -> pa kak vam znese (28.3.2005 9:13:03)

Jaz ne vem, kako mi je prej uspevalo, da sem prebrala res vse debate..zdej tut na NV bolj mal preberem, ker je bolj mal zanimivga. Moram pa nujno povsod žarnice ugasnt, ker mi grejo na živce, če mi gorijo:)
:fis:

puncica -> pa kak vam znese (28.3.2005 17:18:05)

Takole je pri meni. Smo skrajšal na minimum.
Pogledam najrej naše debate, tam preberem kaj so punce napisale tam kjer sem jaz odgovarjala, potem pa pogledam od začetka forume in sicer samo nove teme, starih se ne dotikam več, ker če me prej niso zanimale in nisem odgovorila me tudi zdaj ne in sem skozi v pol ure, morda še prej. NV sem pa skoraj čist skenclala, res preberem sam če je kej za pomagat, zanimivga, čvek teme pa sploh ne odpiram, če pa že pa jo po treh odgovorih zaprem.

Se da, sem tudi jaz misla da ne, a gre.:bravo::bravo:

Pupica -> pa kak vam znese (28.3.2005 20:18:45)

Mi je zneslo:zmeden::zmeden::zmeden:ne vem kako.

Mi pa bo zdej vedno manj. V lepih dneh ne zdržim notri, pa tudi ne vem, kako bi lahko pustila mojo malo princesko notri na lepe dni. Jaz moram ven, lovit sončne žarke, drugače nisem dobra.9nebesa9nebesa9nebesa

Stran: [1]