|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pa -pa!!!
5.8.2005 8:12:46   
Suana
drage moje !!!
odhajam na dolgo pričakovani dopust!!:bravo::bravo:
lepo se imejte in naj bo na vaših obrazih vedno vesel smehljaj:):)!!!upam da me na :morje:ne ulovi :hudicek:in vam bom ko pridem domov lahko poročala še kaj bolj veselega !!!!
pridne bodite in pazite nase!!!!!
upam da tudi mene čaka poln kup :nosecka:,ko pridem nazaj!!!
:morje::morje:lp suzana :morje::morje:
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pa -pa!!!
5.8.2005 8:15:05   
anajmad
Lep dopust ti želim in da nam prideš z lepimi novicami nazaj:rozica::rozica::rozica::rozica:.
en lp:morje:D.

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pa -pa!!!
5.8.2005 8:16:08   
Sulfinija
Suzana in tvoj :love: uživajta maksimalno in,ko srečno prispeta na mestu se mi javi kot si obljubima ti obljubim,da jih bom na forum sporočila o tvojem srečnem prihodu,pa ne pozabi pisat.
LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

:morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: in domov prinesi vsaj :duda::duda: ali :duda:.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   pa -pa!!!
5.8.2005 8:22:01   
Nyah*
Uzivaj kar se da :morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje:!

Pridi nazaj vesela in spocita:bravo:;), pa s kako veselo novicko :nosecka::roza:!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   pa -pa!!!
5.8.2005 9:10:26   
emaa
Uživajta dopust

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   pa -pa!!!
5.8.2005 11:48:11   
Azaleja
Lep dopust ti želim!!! :sloncek::sloncek:

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   pa -pa!!!
5.8.2005 11:55:10   
lena76
v glavnem samo to: UUUUUUŽŽŽŽŽIIVVVAAAJ!!!!!!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

pa pa
Lena

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   pa -pa!!!
5.8.2005 12:00:53   
tinkamiška
Lep dopust:morje::):):)

Tinka

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   pa -pa!!!
5.8.2005 13:07:06   
LANA37
Lepo se imej!:morje:

LANA37

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   pa -pa!!!
5.8.2005 14:08:17   
PiaM
Uživajta maximalno in prinesta kaj lepega v tvojem trebuščku nazaj.;)

:rozica:

(odgovor članu Suana)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Oblačila za nosečnice
majch

Kje kupujete nosečniška oblačila? (Kakšna se vam zdi ponudba? Kaj pa cene? Zapišite v komentar)

trgovine v slo (85%)

trgovine v tujini (8%)

na spletu v slo (3%)

na spletu v tujini (4%)

Število vseh glasov: 130

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!