pa -pa!!! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Suana -> pa -pa!!! (5.8.2005 8:12:46)

drage moje !!!
odhajam na dolgo pričakovani dopust!!:bravo::bravo:
lepo se imejte in naj bo na vaših obrazih vedno vesel smehljaj:):)!!!upam da me na :morje:ne ulovi :hudicek:in vam bom ko pridem domov lahko poročala še kaj bolj veselega !!!!
pridne bodite in pazite nase!!!!!
upam da tudi mene čaka poln kup :nosecka:,ko pridem nazaj!!!
:morje::morje:lp suzana :morje::morje:
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

anajmad -> pa -pa!!! (5.8.2005 8:15:05)

Lep dopust ti želim in da nam prideš z lepimi novicami nazaj:rozica::rozica::rozica::rozica:.
en lp:morje:D.

Sulfinija -> pa -pa!!! (5.8.2005 8:16:08)

Suzana in tvoj :love: uživajta maksimalno in,ko srečno prispeta na mestu se mi javi kot si obljubima ti obljubim,da jih bom na forum sporočila o tvojem srečnem prihodu,pa ne pozabi pisat.
LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

:morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: in domov prinesi vsaj :duda::duda: ali :duda:.

LP Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:

Nyah* -> pa -pa!!! (5.8.2005 8:22:01)

Uzivaj kar se da :morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje::morje:!

Pridi nazaj vesela in spocita:bravo:;), pa s kako veselo novicko :nosecka::roza:!

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

emaa -> pa -pa!!! (5.8.2005 9:10:26)

Uživajta dopust

Azaleja -> pa -pa!!! (5.8.2005 11:48:11)

Lep dopust ti želim!!! :sloncek::sloncek:

lena76 -> pa -pa!!! (5.8.2005 11:55:10)

v glavnem samo to: UUUUUUŽŽŽŽŽIIVVVAAAJ!!!!!!!!!!:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

pa pa
Lena

tinkamiška -> pa -pa!!! (5.8.2005 12:00:53)

Lep dopust:morje::):):)

Tinka

LANA37 -> pa -pa!!! (5.8.2005 13:07:06)

Lepo se imej!:morje:

LANA37

PiaM -> pa -pa!!! (5.8.2005 14:08:17)

Uživajta maximalno in prinesta kaj lepega v tvojem trebuščku nazaj.;)

:rozica:

Stran: [1]