Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>_:;... 26.12.2009 12:19:41
|
|
|
|
TomTaylor
|
pismo*** no! Grrrrr Dam že zjutraj prat + sušit perilo = pranje 2 uri 50 minut in sušenje 3 ure in 40 minut. Še ene pol urce manjka pa bo žehta fertik, nakar se spommnim, da sem pozabla dat notr prašek in mehčalec! Bemtim tamle v kopalnici sama nase in slišim iz kuhinje piskanje...matr, hudiča, župo pozabla odklopit iz te MF plate in mi je stekla po plati, po pultu in vseh fuc*** predalih; po žlicah, talarjih, loncih... ma ne najdem besed več za preklinjat! Fak! Spijem še tale kafe in počakam, da se župa v predalih shladi, da grem generalko delat. Matr!
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 26.12.2009 12:27:07
|
|
|
|
Anonimen
|
ma kakšno generalno. ulež se v posteljo in se za danes ne premikaj več
|
|
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 26.12.2009 12:30:35
|
|
|
|
Raho
|
Da te potolažim. Meni je v shrambi razneslo stekelnico f*** rdečega vina. O posledicah ne bom
|
|
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 26.12.2009 12:31:19
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop ma kakšno generalno. ulež se v posteljo in se za danes ne premikaj več ma kukr mi gre dons vse narobe, se bo ziher še pojstla polomila.
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 26.12.2009 12:32:15
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Raho Da te potolažim. Meni je v shrambi razneslo stekelnico f*** rdečega vina. O posledicah ne bom nikoli ni tako slabo, da ne bi moglo biti še slabše - dobro da ni bila flaša olja! A se kej boljš počutiš zdej?
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 26.12.2009 12:37:06
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: mizantrop ma kakšno generalno. ulež se v posteljo in se za danes ne premikaj več ma kukr mi gre dons vse narobe, se bo ziher še pojstla polomila. tak dan sem imela pred kratkim. najprej sem zjutraj podrajsala avto, potem sem se skoraj zaletela, in ko sem popoldne parkirala avto, ga nisem mogla zaklenit, ker sem izgubila daljinca.
|
|
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 26.12.2009 13:14:26
|
|
|
|
dulcinea
|
Pr nas je bil pa včeraj ta dan. Mojmu je padu foto za več kot jurja evrov z meter pa pol stojala v lužo od 10 cm.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 26.12.2009 13:22:29
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Pr nas je bil pa včeraj ta dan. Mojmu je padu foto za več kot jurja evrov z meter pa pol stojala v lužo od 10 cm. A pa sploh dela fotkič zdej?!...če bi se mojmu to nardil, bi ga morala v kkšno ustanovo na pomirjevala poslat. Ima tut drago fotoopremo. Zadnjič mu je samo bliskavica v sneg padla, pa je blo že hudo...
|
|
[Brisano sporočilo] 26.12.2009 13:29:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 26.12.2009 13:45:12
|
|
|
|
sonček33
|
Samo da ste vsi zdravi.
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 26.12.2009 14:19:38
|
|
|
|
rija
|
jaz pa mam danes edino težavo.....da se malce težje pripognem
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 26.12.2009 14:45:04
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Dam že zjutraj prat + sušit perilo = pranje 2 uri 50 minut in sušenje 3 ure in 40 minut. Ne vem, če sem tole prav razumela - eno pranje in sušenje teh istih cot ti vzame 6 ur in pol? Kupi si Stroj, vendar. Menda bi ja prej na roke oprala kot s tem kar uporabljate pri vas.
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 26.12.2009 15:12:20
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Dam že zjutraj prat + sušit perilo = pranje 2 uri 50 minut in sušenje 3 ure in 40 minut. Ne vem, če sem tole prav razumela - eno pranje in sušenje teh istih cot ti vzame 6 ur in pol? Kupi si Stroj, vendar. Menda bi ja prej na roke oprala kot s tem kar uporabljate pri vas. ja, ne me j... To je ja nov pralno-sušilni super druper fensi šmensi z cca. 463 funkcijami, ki ni vreden svojega denarja, saj bi eno f*** žehto prej na roke oprala in posušila z lastno sapo, mater! To je pa zato ker desc sam kupi pralni stroj!
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 26.12.2009 15:15:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Dam že zjutraj prat + sušit perilo = pranje 2 uri 50 minut in sušenje 3 ure in 40 minut. Pa ne to ena žehta? Da te malo potolažim: prejšni dan nekaj pucam po kleti in snamem odtok za pralni stroj. Ga namestim nazaj. Dam prat cunje, čez uro in pol grem iskat oprano perilo in stopim v 5cm vode. WTF???? Cev nisem dobro namestila nazaj, voda je tekla mimo. In sem naslednje pol ure porabila, da sem spravila tistih 100 litrov vode ven. In to ni bilo prvič, ampak že tretjič. Toliko o tistem, da gre osel samo enkrat na led . So tudi plusi: tla v kleti niso bila že dolgo tako čista .
|
|
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 26.12.2009 15:42:15
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Dam že zjutraj prat + sušit perilo = pranje 2 uri 50 minut in sušenje 3 ure in 40 minut. Pa ne to ena žehta? Pač, ena Program za bombaž 60 stopinj + funkcija za stopnjo umazanosti (zelo umazano) + sušenje do stopnje za pospravit v omaro...aja, pa za 8kg perila naenkrat.
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 26.12.2009 15:48:14
|
|
|
|
botrca
|
Tom Taylor... ...saj bo...pomiri se.
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 26.12.2009 16:34:43
|
|
|
|
Klemy82
|
Sam res TT, kje je pa tvoj to čudo najdu... sej ga je moj tud šel sam kupit, ma naš je u ibr šparaven pri elektriki, najdaljše možno pranje z vsemi namakanji in predpranji je 2uri. Normalna žehta na 60 je pa 55min. :D
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 26.12.2009 17:12:24
|
|
|
|
Leela
|
jaz perem vse na programu za sintetiko, bele dam na 60. Vse malo umazano. Tisti za zelo umazano je za res usrane cote. traja 1:20. Če dam na bombaž in zmanjšam centrifugo pere cca 1:30. Neki preračunava vmes pa potem zmanjša čas. Traja ti tolk časa ker ful namaka vmes. sušim pa tudi na programu za sintetiko. Če bi delala točno po navodilih bi ga tud skipala skoz okno. V bistvu ne dela nič boljš kakor prejšnji 13 let star gorenjev stroj samo boben ima fuuul večji.
|
|
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 26.12.2009 17:25:19
|
|
|
|
mateyka
|
ne vem zakaj se sekirat za žehto, razen če teh 6 ur ne stojiš zraven stroja..
|
|
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 26.12.2009 19:41:43
|
|
|
|
uwaga
|
Naslov mi je zelo všeč. Tako znano, tako domače...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 26.12.2009 20:18:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 26.12.2009 21:16:56
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: Ankica IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor Dam že zjutraj prat + sušit perilo = pranje 2 uri 50 minut in sušenje 3 ure in 40 minut. Pa ne to ena žehta? Pač, ena Program za bombaž 60 stopinj + funkcija za stopnjo umazanosti (zelo umazano) + sušenje do stopnje za pospravit v omaro...aja, pa za 8kg perila naenkrat. a se po dreku valjate?? btw. a pms te še drži??
|
|
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 26.12.2009 21:44:37
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor pranje 2 uri 50 minut in sušenje 3 ure in 40 minut. Hvala bugu za staro dobro špago - v tokih urah mam jst tud že vse oprano in posušeno. Pa še stanovanje se navlaži .
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 27.12.2009 7:28:28
|
|
|
|
buči
|
TomTaylor, emšo te je***be! Jaz sem šla v četrtek na bus na napačni strani ceste, torej sem se peljala namesto proti službi, nazaj proti domu. SAmo opazila sem šele po 2 postajah ...
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 27.12.2009 14:23:29
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Pr nas je bil pa včeraj ta dan. Mojmu je padu foto za več kot jurja evrov z meter pa pol stojala v lužo od 10 cm. A pa sploh dela fotkič zdej?!...če bi se mojmu to nardil, bi ga morala v kkšno ustanovo na pomirjevala poslat. Ima tut drago fotoopremo. Zadnjič mu je samo bliskavica v sneg padla, pa je blo že hudo... Baje da dela, je vodoodporen, sam je pa poču na enem vogalu, tko da nese na servis za ziher. Ja, še danes mi cel dan jokca, jst ga sploh ne znam pomirit.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?