Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 27.12.2009 14:41:43
|
|
|
|
rpli poli oli
|
|
|
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 27.12.2009 17:34:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Pr nas je bil pa včeraj ta dan. Mojmu je padu foto za več kot jurja evrov z meter pa pol stojala v lužo od 10 cm. A pa sploh dela fotkič zdej?!...če bi se mojmu to nardil, bi ga morala v kkšno ustanovo na pomirjevala poslat. Ima tut drago fotoopremo. Zadnjič mu je samo bliskavica v sneg padla, pa je blo že hudo... Baje da dela, je vodoodporen, sam je pa poču na enem vogalu, tko da nese na servis za ziher. Ja, še danes mi cel dan jokca, jst ga sploh ne znam pomirit. Ja to zna bit hudo ... mojmu je tut njegov dragi fotoaparat padel s stojalom vred, ker se je ob eno nogo stojala spotaknil (stojalo ni bilo boksigavedikako fajn) ... no in je fotoaparat padel genau na objektiv na tla ... objektiv se je razletel, fotoparat pa je ostal cel ... HB ... sreča v nesreči je pa bila, da je imel takrat namontiran najcenejši objektiv ki ga je imel, tako da je šlo v franže samo nekaj čez 150€
|
|
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 27.12.2009 20:53:22
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Pr nas je bil pa včeraj ta dan. Mojmu je padu foto za več kot jurja evrov z meter pa pol stojala v lužo od 10 cm. A pa sploh dela fotkič zdej?!...če bi se mojmu to nardil, bi ga morala v kkšno ustanovo na pomirjevala poslat. Ima tut drago fotoopremo. Zadnjič mu je samo bliskavica v sneg padla, pa je blo že hudo... Baje da dela, je vodoodporen, sam je pa poču na enem vogalu, tko da nese na servis za ziher. Ja, še danes mi cel dan jokca, jst ga sploh ne znam pomirit. Ja to zna bit hudo ... mojmu je tut njegov dragi fotoaparat padel s stojalom vred, ker se je ob eno nogo stojala spotaknil (stojalo ni bilo boksigavedikako fajn) ... no in je fotoaparat padel genau na objektiv na tla ... objektiv se je razletel, fotoparat pa je ostal cel ... HB ... sreča v nesreči je pa bila, da je imel takrat namontiran najcenejši objektiv ki ga je imel, tako da je šlo v franže samo nekaj čez 150€ mojmu bi se strgal... me je pa zdele neej prešinilo: a je zavarovanje fotoaparata in fotoopreme sploh možno? Mislim, ali sploh obstaja taka oblika zavarovanja? Ker če seštejem skupaj vso opremo, pride vrednost enga (rabljenega) avtomobila skoraj...
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 28.12.2009 7:35:51
|
|
|
|
kalbo
|
Pr nas pa moja rada meče po tleh fotoaparate, pa telefone v WC in tako dalje.
|
|
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 28.12.2009 7:36:28
|
|
|
|
ZARA
|
Začni se obnašat, Kaljbo.
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 28.12.2009 7:38:32
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija jaz pa mam danes edino težavo.....da se malce težje pripognem Tvojemu reč, te bo on pripognil. From behind.
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 28.12.2009 7:53:52
|
|
|
|
blazka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Pr nas pa moja rada meče po tleh fotoaparate, pa telefone v WC in tako dalje. Če pa zmerej tebe falim
|
|
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 28.12.2009 7:59:44
|
|
|
|
kalbo
|
Se moram pa res poboljšat v dobro vseh naših napravic
|
|
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 28.12.2009 8:01:58
|
|
|
|
kalbo
|
Zadnjič govori po telefonu, pa se hkrati oblači....mater kok je bla lepa ritka, pa grem mimo, pa si nisem mogel pomagat, pa jo lepo nežno primem za ritko...pok, je bil že telefon na tleh...ja porkaduš draga moja, sej te nisem prvič za rit prijel...
|
|
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 28.12.2009 13:03:38
|
|
|
|
blazka
|
|
|
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 28.12.2009 20:03:02
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor me je pa zdele neej prešinilo: a je zavarovanje fotoaparata in fotoopreme sploh možno? Mislim, ali sploh obstaja taka oblika zavarovanja? Ker če seštejem skupaj vso opremo, pride vrednost enga (rabljenega) avtomobila skoraj... Baje da ne.
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 28.12.2009 20:09:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor me je pa zdele neej prešinilo: a je zavarovanje fotoaparata in fotoopreme sploh možno? Mislim, ali sploh obstaja taka oblika zavarovanja? Ker če seštejem skupaj vso opremo, pride vrednost enga (rabljenega) avtomobila skoraj... Baje da ne. Da se ...
|
|
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 28.12.2009 20:59:43
|
|
|
|
poli*
|
Glede fotoaparata- moj ga je kupil v big bangu in doplačal 50 € za "zavarovanje" Se zgodi (dodatna 3 leta).... in res krijejo skoraj vse.
|
|
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 29.12.2009 9:34:54
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Otika IZVIRNO SPOROČILO: CatJa IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor me je pa zdele neej prešinilo: a je zavarovanje fotoaparata in fotoopreme sploh možno? Mislim, ali sploh obstaja taka oblika zavarovanja? Ker če seštejem skupaj vso opremo, pride vrednost enga (rabljenega) avtomobila skoraj... Baje da ne. Da se ... Kje? Da posredujem info naprej.
|
|
RE: p** matr!!! "##$$**"!!!?%()#>... 29.12.2009 9:37:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Kje ne vem, sam sem mojga vprašala če se to da ... pa je rekel da itak ... saj se da vse zavarvat, če dovolj visoko premijo plačaš ... sam da on ne bo 200€ na leto plačeval za zavarovanje fotoaparata, da sedaj ima dober stativ in mu ne more več past po tleh ... jah ... pol bo pa vekal, ko bo šlo spet kaj v franže ...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?