|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovulacuja
9.11.2009 10:54:49   
Anonimen
a je možno da ovulacije sploh nimam...na otročku delamo že 6 mesec...doma imam že dva,pa si želimo še enega...pri prvih dveh ni bilo nobenih težav,sploh nisem bila pozorna na o...

nisem si kupila teh lističev za o ker se mi zdi da bi bila potem nestrpna...sexsamo pa vsak drug dan..

prosim za pomoč...
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovulacuja
9.11.2009 11:19:23   
divans1
Možno je!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
9.11.2009 13:10:48   
Anonimen
Kako pa se da izvedeti, da je nimaš?
Je možno tudi s kakšnim opazovanjem ali samo s temi lističi? Jaz sem sluz, ko bi naj bila o opazila, tako da pač po tem predvidevam, da jo imam! Zanima me še, ali je lahko za vlečljiva sluz prisotna in poleg tega nimaš o?

Hvala,
anonimna2

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.11.2009 13:30:28   
divans1
Niti lističi niti sluz nista 100% metodi, da lahko to sama ugotoviš doma. Najbolj zanesljivo je to, da te ginekolog spremlja z UZ v času ovulacije in se točno vidi, kdaj jo imaš!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.11.2009 14:14:54   
Anonimen
glede na to, da imaš doma že dva otroka, je nemogoče, da ne bi imela O.
če je pri dvema uspelo takoj, še ne pomeni, da bo tudi pri tretjem tako. pri vsakem spolnem odnosu v času O imaš 25 % možnosti za zanositev. mislim, da ne rabiš delat še nobene panike, če vama pa še po pol leta ne bo uspelo, pa le pojdi malo na pregled do svojega ginekologa.

(odgovor članu divans1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.11.2009 15:04:58   
isobel
Moji sestri je pri prvem otroku pred petimi leti uspelo takoj, sedaj pa ji je ginekolog povedal, da je neplodna oziroma, da sploh nima ovulacij. Zanositi je poskušala približno dve leti. Torej, vse je možno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.11.2009 15:52:30   
divans1
Točno tako. Vse je možno!!!user posted image

(odgovor članu isobel)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2009 5:16:47   
barbara_s
No, seveda je možno tudi, da ovulacije sicer imaš (če opažaš spremembe v sluzi, je skoraj gotovo, da ovulacije imaš; če bi si merila še bazalno temperaturo, imaš pa še en podatek več) in da ne zanosiš zaradi kakšnega drugega razloga: ker imaš neprehodne jajcevode na primer. Ampak kot je že en pred mano napisala, imaš vsak cikel približno 25% možnosti, da zanosiš, in pol leta se še vedno ne smatra za neplodnost...

Veliko sreče!

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.