ovulacuja (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Anonimen -> ovulacuja (9.11.2009 10:54:49)

a je možno da ovulacije sploh nimam...na otročku delamo že 6 mesec...doma imam že dva,pa si želimo še enega...pri prvih dveh ni bilo nobenih težav,sploh nisem bila pozorna na o...

nisem si kupila teh lističev za o ker se mi zdi da bi bila potem nestrpna...sexsamo pa vsak drug dan..

prosim za pomoč...

divans1 -> RE: ovulacuja (9.11.2009 11:19:23)

Možno je!

Anonimen -> RE: ovulacuja (9.11.2009 13:10:48)

Kako pa se da izvedeti, da je nimaš?
Je možno tudi s kakšnim opazovanjem ali samo s temi lističi? Jaz sem sluz, ko bi naj bila o opazila, tako da pač po tem predvidevam, da jo imam! Zanima me še, ali je lahko za vlečljiva sluz prisotna in poleg tega nimaš o?

Hvala,
anonimna2

divans1 -> RE: ovulacuja (9.11.2009 13:30:28)

Niti lističi niti sluz nista 100% metodi, da lahko to sama ugotoviš doma. Najbolj zanesljivo je to, da te ginekolog spremlja z UZ v času ovulacije in se točno vidi, kdaj jo imaš!!!

Anonimen -> RE: ovulacuja (9.11.2009 14:14:54)

glede na to, da imaš doma že dva otroka, je nemogoče, da ne bi imela O.
če je pri dvema uspelo takoj, še ne pomeni, da bo tudi pri tretjem tako. pri vsakem spolnem odnosu v času O imaš 25 % možnosti za zanositev. mislim, da ne rabiš delat še nobene panike, če vama pa še po pol leta ne bo uspelo, pa le pojdi malo na pregled do svojega ginekologa.

isobel -> RE: ovulacuja (9.11.2009 15:04:58)

Moji sestri je pri prvem otroku pred petimi leti uspelo takoj, sedaj pa ji je ginekolog povedal, da je neplodna oziroma, da sploh nima ovulacij. Zanositi je poskušala približno dve leti. Torej, vse je možno.

divans1 -> RE: ovulacuja (9.11.2009 15:52:30)

Točno tako. Vse je možno!!![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley29.gif[/image]

barbara_s -> RE: ovulacuja (10.11.2009 5:16:47)

No, seveda je možno tudi, da ovulacije sicer imaš (če opažaš spremembe v sluzi, je skoraj gotovo, da ovulacije imaš; če bi si merila še bazalno temperaturo, imaš pa še en podatek več) in da ne zanosiš zaradi kakšnega drugega razloga: ker imaš neprehodne jajcevode na primer. Ampak kot je že en pred mano napisala, imaš vsak cikel približno 25% možnosti, da zanosiš, in pol leta se še vedno ne smatra za neplodnost...

Veliko sreče!

Stran: [1]