giotti
|
Aja, saj res, Štručka si ti, smo že 1x razvozlavale to uganko, se spomnim Testiraš res idealno (če ne piješ pred tem), tako da izgleda, da res ni LH vrha, in mogoče celo O ne Ne vem, nočem prav nič špekulirat, bi pa na tvojem mestu naredila še to, da bi si merila temperaturo (če si jo že, a naraste v drugem delu cikla?) in poskusila bi še s kakšnimi drugimi testi, če mogoče še nisi in uporabljaš vedno iste. Jaz sem na primer ta mesec uporabila dva različna, ker je prejšnji mesec kazalo kar pet dni pozitivno in povsod piše, da naj bi bilo pozitivno največ dva dni. Zdaj pa je ta test, ki sem ga imela že prejšnji mesec, spet kazal ene 4 dni pozitivno, ta drugi (ta edini, ki se ga da kupit v Sloveniji) pa samo en dan, ostale dni pa praktično ni bilo testne črtice oziroma kakšne 3 dni pred O se je pojavila, takoj po vrhu naslednji dan pa je bilo že belo. Tako da je zelo očitno, da je tudi med testi razlika! No, je pa bistvo, da sta mi oba pokazala pozitivno testno črtico, drugo niti ni pomembno. Če ta mesec spet pride , potem bom naslednji mesec imela še tretje teste, in sicer kar od ClearBlue firme, ki sem jih naročila preko interneta, in bom spet primerjala... Pa v Italiji bom pogledala za Clear plan teste, punce pravijo, da je menda zelo dober. Ja, je draga ta stvar, ma, meni ni žal denarja, ker midva nisva "sposobna" na dva dni no way. In to nama ful, ful, ful pomaga! Če spet ne bo nič z drugimi testi in če se temperatura ne dvigne vsaj kakšne 9 dni pred M, potem bi se jaz na tvojem mestu naročila pri G in ji to povedala. Naj te spremlja na UZ-ju, če sploh imaš ovulacijo! Čeprav če je sluz, je menda to zelo dober znak, da je tudi O Skratka, je se za pogovorit z G... Ali pa za začetek opiši opažanja Pušenjaku, in ti bo gotovo znal povedati, kaj to pomeni in kako naprej. Drugače imaš redne M, na koliko dni pa? Koliko mesecev se pa že trudita za dojenčka? A še dojiš? PS Aja, če imaš redno M, pa več, kdaj bo prišla, potem lahko nehaš testirat kakšne 10 dni pred M, ker med O in M vedno preteče vsaj 10 dni, tako pravi Pušenjak.
< Sporočilo je popravil giotti -- 5.3.2009 11:58:28 >
|