Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ovul test ne pokaže 2 črtic 3.9.2009 7:51:39
|
|
|
|
tiana85
|
pozdravljene, tudi jaz imam težavo, ki me muči in muči tako kot večino od vas... S partnerjem se že 7 mesecev trudiva za naraščaj a nama ne uspe. Zadnji mesec sem delala tudi teste za ovulacijo in je bila črtica, ki naj bi jo pokazala zelo zelo zelo šibka. Po navodilih, ki so spravljeni v škatlici naj do ovulacije ne bi prišlo, če obe črtici nista dovolj močni. Mene pa je kljub temu ščipalo tako kot, da bi jo imela. Čisto sem obupana... Ker brez ovulacije pač ni bebice... drugače pa imam izcedek, vendar ne tako prozornega, bolj belega... To pomeni, da ovuliram ali ne? Tablet ne jem že 3 leta, vendar sva s partnerjem prej bolj pazila. Zdaj pa imava spolne odnose redno in ne paziva več. Vse, ki jeste klomifen, ste imele podobne težave? Prosim samo za razlago, ker sem naročena pri ginekologu šele čez 1 mesec - do takrat pa ne vem kako bom zdržala. Žalostna je misel, da ovulacije sploh nimam... Zato me zanima, če s klomifenom to rešiš oz. spodbudiš ovulacijo in ali izcedek kaže tudi začetek plodnih dni? Ginekolog na pregledu lahko takoj ugotovi kaj je problem ali se to vleče? Imam toliko vprašanj, zato hvala vsem, ki si boste vzele čas in mi kaj svetovale. Vem, da vas je veliko sotrpink in sama sočustvujem z vsemi, ki jim ni dano, da se jim želja takoj uresniči. Tiana.
|
|
|
|
RE: ovul test ne pokaže 2 črtic 3.9.2009 9:57:54
|
|
|
|
ursa30
|
pa se testiraš vsak dan približno ob isti uri?
|
|
|
|
RE: ovul test ne pokaže 2 črtic 3.9.2009 10:33:09
|
|
|
|
bskrle
|
Začni si meriti BT in opazovati sluz, sposodi si knjig Naravno in zanesljivo, kjer je metoda opisana. Sluz še ne pomeni ovulacije - sluz mora biti kot jajčni beljak in vlecljiva.
|
|
RE: ovul test ne pokaže 2 črtic 3.9.2009 10:46:16
|
|
|
|
tiana85
|
hvala vama za tako hitro reagiranje na moje vprašanje... Ovul teste sem delala vsake dva dni okoli 13-15 ure (nisem delala točno ob eni uri). Je to narobe? porabila sem 10 listkov in samo dva dni se mi je pokazala rahla tudi druga črtica... Nikoli pa nista bili obe enako obarvani... Ko se mi M konča se mi po 3 dneh na hlačkah pozna bel izcedek... nikoli pa nisem zasledila točno take vlečljive prozorne sluzi... Včeraj sem imela čisto rahel rjav izcedek, danes pa spet nič... M naj bi dobila okoli 10... Tako da ne vem več... Čisto sem obupana, ker sva imela spolne odnose skoraj vsak drug dan... Je mozno, da do ovulacije ne pride vsak mesec? Hvala
|
|
|
|
RE: ovul test ne pokaže 2 črtic 3.9.2009 13:37:46
|
|
|
|
knorbalbo
|
vsaka ženska ki ima O ne ovulira 12 krat na leto, tako da ni nujno da če en mesec ne ovuliraš da to pomeni da nikoli ne, tudi kadar je O ni nujno da je dovolj kvalitetna in zato pravijo da je 1 leto normalno delanje na bebici, malo se sprosti, ne paničiraj in če kmalu ne bo nič se posvetuj s svojo G. Če imaš redne menstruacije in čutiš bolečin ob O potem jih skoraj sigurno imaš. Poskusi si meriti še bazalno temperaturo, sluz pa tudi ni vedno prisotna kljub O tako da tudi to ni vedno objektiven dokaz. Srečno!
|
|
|
|
RE: ovul test ne pokaže 2 črtic 3.9.2009 14:38:52
|
|
|
|
tiana85
|
hvala Knorbalbo, zelo sem vesela, da mi kdo pove še kaj takega, ker se potem upanje še poveča. Ne bi rada paničarila, sam ko je tk težko ko se ne pokažeta tisti dve pričakovani črtici. ta mesec bom delala teste vsak dan, da vidim, če se bo ta mesec kaj razsvetlilo. Lepo bi te prosila, če mi lahko poveš ali si lahko merim BT tudi z digitalnim termometrom?
|
|
|
|
RE: ovul test ne pokaže 2 črtic 3.9.2009 14:42:51
|
|
|
|
ursa30
|
tudi digitalni termometer je ok, vendar si jo meri vsak dan zjutraj približno ob isti uri, preden vstaneš iz postelje. lahko si jo meriš pod pazduho, vagilalno ali rektalno.
|
|
|
|
RE: ovul test ne pokaže 2 črtic 3.9.2009 18:51:50
|
|
|
|
tiana85
|
hvala za odgovor Ursa30, ta mesec bom poskušala še z merjenjem BT in upam, da nama uspe. lep pozdrav
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?