|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovul test ne pokaže 2 črtic
3.9.2009 7:51:39   
tiana85
pozdravljene,

tudi jaz imam težavo, ki me muči in muči tako kot večino od vas... S partnerjem se že 7 mesecev trudiva za naraščaj a nama ne uspe. Zadnji mesec sem delala tudi teste za ovulacijo in je bila črtica, ki naj bi jo pokazala zelo zelo zelo šibka. Po navodilih, ki so spravljeni v škatlici naj do ovulacije ne bi prišlo, če obe črtici nista dovolj močni. Mene pa je kljub temu ščipalo tako kot, da bi jo imela. Čisto sem obupana... Ker brez ovulacije pač ni bebice... drugače pa imam izcedek, vendar ne tako prozornega, bolj belega... To pomeni, da ovuliram ali ne? Tablet ne jem že 3 leta, vendar sva s partnerjem prej bolj pazila. Zdaj pa imava spolne odnose redno in ne paziva več. Vse, ki jeste klomifen, ste imele podobne težave? Prosim samo za razlago, ker sem naročena pri ginekologu šele čez 1 mesec - do takrat pa ne vem kako bom zdržala. Žalostna je misel, da ovulacije sploh nimam... Zato me zanima, če s klomifenom to rešiš oz. spodbudiš ovulacijo in ali izcedek kaže tudi začetek plodnih dni? Ginekolog na pregledu lahko takoj ugotovi kaj je problem ali se to vleče? Imam toliko vprašanj, zato hvala vsem, ki si boste vzele čas in mi kaj svetovale. Vem, da vas je veliko sotrpink in sama sočustvujem z vsemi, ki jim ni dano, da se jim želja takoj uresniči.

Tiana.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovul test ne pokaže 2 črtic
3.9.2009 9:57:54   
ursa30
pa se testiraš vsak dan približno ob isti uri?

(odgovor članu tiana85)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.9.2009 10:33:09   
bskrle
Začni si meriti BT in opazovati sluz, sposodi si knjig Naravno in zanesljivo, kjer je metoda opisana.
Sluz še ne pomeni ovulacije - sluz mora biti kot jajčni beljak in vlecljiva.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.9.2009 10:46:16   
tiana85
hvala vama za tako hitro reagiranje na moje vprašanje... Ovul teste sem delala vsake dva dni okoli 13-15 ure (nisem delala točno ob eni uri). Je to narobe? porabila sem 10 listkov in samo dva dni se mi je pokazala rahla tudi druga črtica... Nikoli pa nista bili obe enako obarvani... Ko se mi M konča se mi po 3 dneh na hlačkah pozna bel izcedek... nikoli pa nisem zasledila točno take vlečljive prozorne sluzi... Včeraj sem imela čisto rahel rjav izcedek, danes pa spet nič... M naj bi dobila okoli 10... Tako da ne vem več... Čisto sem obupana, ker sva imela spolne odnose skoraj vsak drug dan... Je mozno, da do ovulacije ne pride vsak mesec?

Hvala

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.9.2009 13:37:46   
knorbalbo
vsaka ženska ki ima O ne ovulira 12 krat na leto, tako da ni nujno da če en mesec ne ovuliraš da to pomeni da nikoli ne, tudi kadar je O ni nujno da je dovolj kvalitetna in zato pravijo da je 1 leto normalno delanje na bebici, malo se sprosti, ne paničiraj in če kmalu ne bo nič se posvetuj s svojo G. Če imaš redne menstruacije in čutiš bolečin ob O potem jih skoraj sigurno imaš. Poskusi si meriti še bazalno temperaturo, sluz pa tudi ni vedno prisotna kljub O tako da tudi to ni vedno objektiven dokaz. Srečno!

(odgovor članu tiana85)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.9.2009 14:38:52   
tiana85
hvala Knorbalbo,

zelo sem vesela, da mi kdo pove še kaj takega, ker se potem upanje še poveča. Ne bi rada paničarila, sam ko je tk težko ko se ne pokažeta tisti dve pričakovani črtici. ta mesec bom delala teste vsak dan, da vidim, če se bo ta mesec kaj razsvetlilo. Lepo bi te prosila, če mi lahko poveš ali si lahko merim BT tudi z digitalnim termometrom?

(odgovor članu knorbalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.9.2009 14:42:51   
ursa30
 tudi  digitalni termometer je ok, vendar si jo meri vsak dan zjutraj približno ob isti uri, preden vstaneš iz postelje.
lahko si jo meriš pod pazduho, vagilalno ali rektalno.

(odgovor članu tiana85)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.9.2009 18:51:50   
tiana85
hvala za odgovor Ursa30, ta mesec bom poskušala še z merjenjem BT in upam, da nama uspe.

lep pozdrav

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.9.2009 9:11:02   
ursa30
srečno!! naj povem da BT deluje samo pri 30 % žensk. jaz sem bila že med tistimi, ki se na BT ni mogla zanesti.

(odgovor članu tiana85)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?