tiana85 -> ovul test ne pokaže 2 črtic (3.9.2009 7:51:39)
|
pozdravljene, tudi jaz imam težavo, ki me muči in muči tako kot večino od vas... S partnerjem se že 7 mesecev trudiva za naraščaj a nama ne uspe. Zadnji mesec sem delala tudi teste za ovulacijo in je bila črtica, ki naj bi jo pokazala zelo zelo zelo šibka. Po navodilih, ki so spravljeni v škatlici naj do ovulacije ne bi prišlo, če obe črtici nista dovolj močni. Mene pa je kljub temu ščipalo tako kot, da bi jo imela. Čisto sem obupana... Ker brez ovulacije pač ni bebice... drugače pa imam izcedek, vendar ne tako prozornega, bolj belega... To pomeni, da ovuliram ali ne? Tablet ne jem že 3 leta, vendar sva s partnerjem prej bolj pazila. Zdaj pa imava spolne odnose redno in ne paziva več. Vse, ki jeste klomifen, ste imele podobne težave? Prosim samo za razlago, ker sem naročena pri ginekologu šele čez 1 mesec - do takrat pa ne vem kako bom zdržala. Žalostna je misel, da ovulacije sploh nimam... Zato me zanima, če s klomifenom to rešiš oz. spodbudiš ovulacijo in ali izcedek kaže tudi začetek plodnih dni? Ginekolog na pregledu lahko takoj ugotovi kaj je problem ali se to vleče? Imam toliko vprašanj, zato hvala vsem, ki si boste vzele čas in mi kaj svetovale. Vem, da vas je veliko sotrpink in sama sočustvujem z vsemi, ki jim ni dano, da se jim želja takoj uresniči. Tiana.
|
|
|
|