|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ovseni kosmiči
22.3.2010 9:55:23   
naomy
jaz mam pa eno čudno vprašanje, ne se smejat user posted image

danes bom mojemu sončku (7 mesecev) začela uvajat gluten. prvič bo jedel tudi govejo juhico. in ker mi je patronažna predlagala, da začnem z ovsenimi kosmiči (oves ima manj glutena kot npr. pšenica) me zanima, a bi bilo užitno, če bi mu v juhico dala ovsene kosmiče in mal zelenjavce iz juhe? user posted image user posted image ne me pljuvat prosim, sej drugač znam kuhat. user posted image fora je tud v tem, da doma nimam rezancev in bi mogla it v trgovino. no, zanimajo me vaše izkušnje. pa kaj še drugače dajete v juhico?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ovseni kosmiči
22.3.2010 10:33:23   
tanja k.
Helov
Ja mi mamo kar eno zbirčno punčko je pa stara devet mesecev.Midve že kar ene dva meseca jeve govejo juho saj jo ma najraje.Nisem ji še probala dat ovsenih kosmičev v juho tok da na to vprašanje ti ne morem odgovorit ji pa dam za jest vse kar se pač v goveji juhi kuha je tud bolšega okusa in to tudi najraje je.Ravno včeraj pa sem ji naredila prvič ulivance to je jajček zmešan z moko to sem skuhala kar na goveji župici in ti povem da je jedla da nisem mogla verjet k drgač mave res ful problemov s hranjenjem je pač zbirčna punčka.
Lep dan

(odgovor članu naomy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.3.2010 10:45:45   
frutolina
hm, bi se tu še jaz vrinila z enim vprašanjem: ko pišete da dajete govejo juhico, me zanima če uporabite tisto govejo kocko al kako?

glede rezancev pa: vsebujejo jajca,tak da to verjetno še nisi uvajala al? razen če kupiš brezjajčne.

ah ja, kaj pa noter zakuhaš krompir?

< Sporočilo je popravil frutolina -- 22.3.2010 10:46:22 >

(odgovor članu tanja k.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.3.2010 10:55:08   
tanja k.
Ja jest ne uporabljam nobene kocke sam solim za enkrat pa je glih tako dobra juhica.Ja tud krompir zmešam al pa riž zdaj k je pa ze toliko stara sem probala pa tud rezance obične saj pravijo da lahko po devetem mesecu začneš z jajcem saj meni je toko pediatrinja rekla pa za enkrat ne kaže nobenih znakov da jih nebi prenesla.Tok da naša zdaj že skoraj vse je tudi kruh,razne namaze in podobno.lp

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.3.2010 11:04:48   
Tanja_
Barilla ima testenine zvezdice-te lahko zakuhaš na juhi-so tok majhne, da kar zdrknejo po grlu same od sebe. Pa mi smo v Mercatorju na dietnem oddelku kupili take male makarončke iz koruzne moke-sicer so brez glutena, ampak tako za juho so fini. Ovsene kosmiče pa jaz prelijem z vrelo vodo, da se lepo zmehčajo in napnejo, potem pa ji dam zraven naribano jabolko, suho marelico, kako hruško in jogurt. Lahko ji zmešaš s kakim sadjem, glede na to, da je tvoja še premajhna za jogurt.

Aja, kock ne uporabljam, ker so polne konzervansov in podobne packarije.Sej če daš veliko zelenjave, je juha ravno tako dobra.

< Sporočilo je popravil Tanja_ -- 22.3.2010 11:06:08 >

(odgovor članu tanja k.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.3.2010 11:09:28   
mini86
js sm rečmo v goveji juhi skuhala polento al pa rižoto sm pol names z vodo zalila z juho..
same juhe mu pa še nism dala ampak samo iz tega razloga k si ne predstavlam kako bi jedu pač tok redko..že tko k mu dam gdaj kej zlo redkega po žlički za jest mu teče vn..kok pa pol to juho zgostite..js sm študerala da bi mu dala zlate kroglce not..a pa date samo juhco jest al pol še kej zravn npr. krompir...
js mu pa te kosmiče dajem že od pomoje 6,5 al pa 7 meseca in sicer jih dam v jogurt še največkrat pa v kefir--pol pa včasih dam zravn banano, žlico marmelade..
aja pa v govejo juho nikoli ne dam kocke..js jo skuham pol dam pa v skrinjo in ko jo rabim jo odtajam in je ista kokr sveža-tamaumu sm pa dala juho za v skrinjo kr v tiste aventove lončke

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tanja k.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.3.2010 11:18:40   
živa
Po mojem kamot namočiš kosmiče v juho, da se zmehčajo, in nato zmešaš s pasirano zelejnajvo in zaliješ s še malo juhe, da je bolj tekoče.

Lp,

živa

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.3.2010 11:22:34   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: živa

Po mojem kamot namočiš kosmiče v juho, da se zmehčajo, in nato zmešaš s pasirano zelejnajvo in zaliješ s še malo juhe, da je bolj tekoče.

Lp,

živa

čim manj pasiraj da ne boš mela kasneje probleme še z prehodom na nepsirano hrano

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.3.2010 13:29:24   
živa
Mini, imaš prav, mislila sem pretlačeno zelenjavo.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.3.2010 13:44:49   
tanja k.
Kaj mini 86 kaj pa če neče pretlačene hrane če ji pa spasiram pa poje pa je že devet mesecev stara nima pa še nobenga zobka jest mislim da bo že ko bo pač čas pršu al kaj pravte punce

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.3.2010 15:03:11   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: tanja k.

Kaj mini 86 kaj pa če neče pretlačene hrane če ji pa spasiram pa poje pa je že devet mesecev stara nima pa še nobenga zobka jest mislim da bo že ko bo pač čas pršu al kaj pravte punce

lej ne me narobe razumet-še vsak se je navadu na koščke..nuben ni jedu ceu življenje pasirano-no vsaj js ne poznam nobengauser posted image

moj je tud star devet mesecev nima nobenega obka ampak mu nikoli do sedaj nisem nobene stvari spasirala..sem pa prepričana če bi mu od začetka pasirala da pa tud zdj nebi hotu jest koščkov..
pa tud nikol ni blo problema dol koščke spravt in zobki so najmanjši problem..

(odgovor članu tanja k.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.3.2010 15:16:17   
tanja k.
Ne saj te razumem ampak jest sem imela tolk problemov s to hrano in jih mam se zdaj ji pač spasiram pa nekak mal poje sem pa mogla hodit skoz na tehtane k mi je pediater skoz težil da se premalo redi in sem pač vse nardila  da je mala nekaj pojedla in se s tem tud redila.Ji pa obcašno dam tud pretlačemo hrano sam za enkrat nama še ne gre

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.3.2010 16:07:51   
koala
naomy jaz ovsenih kosmičev nebi dajala v juho, ne vem no meni pač pašejo v mleko.

tanja,k poznam fantka ki do 14-ega meseca ni jedel hran v kateri je bil kak koščke, se je kar daviul se je, potem pa je iz enega dneva na drugega (dobesedno) sprejel čist običajno hrano. Daj času čas tudi tvoje dete ne bo na zmiksani hrani do 18-tega tela.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tanja k.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.3.2010 20:10:01   
naomy
hvala punce za vse nasvete. kljub vsemu se mu je zdel, da ovseni kosmiči vseen ne grejo v juho in sem šla v nabavo po rezance. pojedel je, upam da bo vse ok. user posted image

sem pa dobila par uporabnih nasvetov! user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.3.2010 20:51:31   
sazi
No, si že našla rešitev. Drugače pa jaz tudi ne bi dala ovsenih kosmičev v juho. V govejo juho (ki jo sama vedno kuham brez kocke) sem tako majhni jaz ponavadi zakuhala malo zdroba (kot bi npr. naredila prežganko), oz. kolikor se spomnim, sem dala včasih notri kar malo milupine kašice (tiste brez mleka - grisovo ali pa koruzno), zraven še korenček, ki se je kuhal v juhi in je veselo pomlaskala.

tanja,k poznam fantka ki do 14-ega meseca ni jedel hran v kateri je bil kak koščke, se je kar daviul se je, potem pa je iz enega dneva na drugega (dobesedno) sprejel čist običajno hrano. Daj času čas tudi tvoje dete ne bo na zmiksani hrani do 18-tega tela.

otroci so med seboj različni - imam 2, ki sta itak kot noč in dan - sploh pri hrani
sin je jedel samo pasirano hrano zelooooo dolgo, pa sem tudi najprej probavala samo s pretlačeno, pa da ga ne bi razvadila, pa.... vsi pametni nasveti - povrh vsega je bil hipoton, za kar pravijo, da ima lahko tudi težave pri požiranju - je pač jedel pasirano hrano skoraj do 2. leta

hči pa je prav tako jedla pasirano, pa z veslejme jedla koščke česarkoli (krih, jabolko, piškoti, mandarine, njoki, makaroni...) že pri 9ih mesecih in zdaj, pri enem letu je praktično vse, sin ima pa pri štirih letih še vedno težave - in vse skupaj z načinom začetka uvajanja nima nobene zveze

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?