sazi -> RE: ovseni kosmiči (22.3.2010 20:51:31)
|
No, si že našla rešitev. Drugače pa jaz tudi ne bi dala ovsenih kosmičev v juho. V govejo juho (ki jo sama vedno kuham brez kocke) sem tako majhni jaz ponavadi zakuhala malo zdroba (kot bi npr. naredila prežganko), oz. kolikor se spomnim, sem dala včasih notri kar malo milupine kašice (tiste brez mleka - grisovo ali pa koruzno), zraven še korenček, ki se je kuhal v juhi in je veselo pomlaskala. tanja,k poznam fantka ki do 14-ega meseca ni jedel hran v kateri je bil kak koščke, se je kar daviul se je, potem pa je iz enega dneva na drugega (dobesedno) sprejel čist običajno hrano. Daj času čas tudi tvoje dete ne bo na zmiksani hrani do 18-tega tela. otroci so med seboj različni - imam 2, ki sta itak kot noč in dan - sploh pri hrani sin je jedel samo pasirano hrano zelooooo dolgo, pa sem tudi najprej probavala samo s pretlačeno, pa da ga ne bi razvadila, pa.... vsi pametni nasveti - povrh vsega je bil hipoton, za kar pravijo, da ima lahko tudi težave pri požiranju - je pač jedel pasirano hrano skoraj do 2. leta hči pa je prav tako jedla pasirano, pa z veslejme jedla koščke česarkoli (krih, jabolko, piškoti, mandarine, njoki, makaroni...) že pri 9ih mesecih in zdaj, pri enem letu je praktično vse, sin ima pa pri štirih letih še vedno težave - in vse skupaj z načinom začetka uvajanja nima nobene zveze
|
|
|
|