|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrokovo stalno prebivališče
16.1.2007 19:48:51   
Anonimen
nekaj me zanima. sem že videla podobno temo pa mi ni odgovorila na moje vprašanje.
ali ima lahko otrok stalno prebivališče, ker ni sicer za stalno prijavljen nihče, bi se pa lahko recimo jaz prijavla začasno?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otrokovo stalno prebivališče
16.1.2007 20:00:06   
Nattka
Mislim, da ima lahko, s privolitvijo lastnika hiše ali stanovanja.  Saj tudi ti rabiš privolitev lastnika, če se boš začasno prijavila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2007 20:05:19   
Anonimen
hiša je moja samo še v gradnji

(odgovor članu Nattka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2007 20:07:31   
mojčca
Pred tremi leti, ko sem jaz delala na prijavni službi, je moral biti otrok stalno prijavljen na tistem naslovu, kjer je bil prijavljen tudi eden od staršev. Ne more biti na nekem naslovu za stalno prijavljen samo otrok, starši pa na drugem.

Najbolj točne podatke pa boš izvedela, če pokličeš kar na upravno enoto, kjer boš dobila informacije iz prve roke. Če me ne vara spomin, si iz Kranja, tako da pokliči 2015-628, 2015-629 oz. 2015-630.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2007 20:09:24   
Nattka
Joj, za to konkretno pa ne vem.
Verjetno mora hiša že imeti hišno številko, pa verjetno kako potrdilo, da si lastnica hiše......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2007 20:09:25   
mojčca
Lara, ali že imate novo hišno številko??? Pridobiš jo na geodetski, potem pa moraš ta sklep o določitvi nove hišne številke predložiti ob prijavi bivališča, da ti jo vnesejo v register.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2007 20:39:00   
Anonimen
To je hienca spraševala nekaj podobnega, a ne? Njo vprašaj, kaj je izvedela.

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2007 20:53:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

Lara, ali že imate novo hišno številko??? Pridobiš jo na geodetski, potem pa moraš ta sklep o določitvi nove hišne številke predložiti ob prijavi bivališča, da ti jo vnesejo v register.

ja ja naslov in hišno št že imamo in sklep tudi s katerim si lahko spreminjamo dokumente.
vem da otrok čisto sam ne more biti prijavljen ne vem pa ali je lahko prijavljen z nekom ki je tam zgolj začasno ali more biti tudi za stalno. hec je v tem da hočem tamalo prepisat na novo hišo, oz se moram še pozanimat č bo to res potrebno, ker jo želim marca vpisat v vaški vrtec kjer pa ful pik dobijo že samo s tem če so iz okoliša. tamestnih sploh ne jemlejo pomoj. in res ne bi rada videla da bi zaradi tega tamala zvisela in ne bi bila sprejeta, ker trenutno še živimo in smo prijavljeni v kranju, čez par mesecev bomo pa tam. ne želim pa še sebi spremeniti stalnega prebivališča, ker to za sabo potegne preveč papirologije, preurejanja dokumentov, pa še dopust za preselitev mi odpade, ker sem še na porodniški. tamali pa pač samo osebno spremenim pa je.

(odgovor članu mojčca)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
16.1.2007 21:12:42   
Anonimen
Pa še tamalo začasno tam prijavi. Saj to mora pri vpisu v vrtec veljati, ker dejansko tam stanuje, pa četudi začasno. To bi moralo veljati kot kraj bivanja otroka, ne glede na to, ali je začasno ali stalno. Otrok tam stanuje. Vsaj po moji logiki. Kako pa je dejansko, pa ne vem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
16.1.2007 21:27:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Pa še tamalo začasno tam prijavi. Saj to mora pri vpisu v vrtec veljati, ker dejansko tam stanuje, pa četudi začasno. To bi moralo veljati kot kraj bivanja otroka, ne glede na to, ali je začasno ali stalno. Otrok tam stanuje. Vsaj po moji logiki. Kako pa je dejansko, pa ne vem.

ja tudi to sem razmišljala. pa še to ači sploh gledajo samo njeno prebivališče ali moje tudi. ma moram se v vrtcu sploh najprej pozanimati potem bom pa vidla.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.1.2007 21:34:58   
triša
Mislim, da gledajo občino stalnega prebivališča ne začasnega. Ker sem jaz s ta malo prijavljena stalno na Štajerskem živimo pa v Lubljani bom morala palčevati 20% več vrtca. Tako da se natančno pozanimaj kako in kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.1.2007 21:40:54   
Anonimen
ja triša sej to me skrbi. sicer v mojem primeru ni sprememba občine - ostaja ista. razlika je samo v vrtcu..ta vaški je samostojen, v kranju pa vladajo kranjski vrtci

(odgovor članu triša)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?