Anonimen -> RE: otrokovo stalno prebivališče (16.1.2007 20:53:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca Lara, ali že imate novo hišno številko??? Pridobiš jo na geodetski, potem pa moraš ta sklep o določitvi nove hišne številke predložiti ob prijavi bivališča, da ti jo vnesejo v register. ja ja naslov in hišno št že imamo in sklep tudi s katerim si lahko spreminjamo dokumente. vem da otrok čisto sam ne more biti prijavljen ne vem pa ali je lahko prijavljen z nekom ki je tam zgolj začasno ali more biti tudi za stalno. hec je v tem da hočem tamalo prepisat na novo hišo, oz se moram še pozanimat č bo to res potrebno, ker jo želim marca vpisat v vaški vrtec kjer pa ful pik dobijo že samo s tem če so iz okoliša. tamestnih sploh ne jemlejo pomoj. in res ne bi rada videla da bi zaradi tega tamala zvisela in ne bi bila sprejeta, ker trenutno še živimo in smo prijavljeni v kranju, čez par mesecev bomo pa tam. ne želim pa še sebi spremeniti stalnega prebivališča, ker to za sabo potegne preveč papirologije, preurejanja dokumentov, pa še dopust za preselitev mi odpade, ker sem še na porodniški. tamali pa pač samo osebno spremenim pa je.
|
|
|
|