|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrok v bolnišnici - nujno!
31.10.2010 8:24:42   
andrejkica
Oj,

prijateljica ima 18 mesečnega sinčka in je trenutno noseča (v 16. tednu).
Sinček je moral prejšnji teden ostati v bolnišnici (ona z njim) in me zanima,
če ji PRIPADA bolniška postelja glede na to, da je noseča.

Hvala vsem

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otrok v bolnišnici - nujno!
31.10.2010 8:35:10   
TDTP
odvisno od tega kje je in koliko je oddelek zaseden!do 5 leta otrokove starosti ti pripadajo 3 obroki in ležalnik, če pa je prostor pa postelja. Npr: jaz z tamalo sem na pediatriji imela vedno ležalnik (2x), na orl pa vedno posteljo 3x), pa gre zaisto bolnišnico. Ampak mislim, da njej bodo ziher posteljo našli!

(odgovor članu andrejkica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.10.2010 8:35:40   
jakaracman
Sem narobe prvič prebrala. Za posteljo ne vem.

< Sporočilo je popravil jakaracman -- 31.10.2010 8:41:47 >

Neposredna povezava do sporočila: 3
31.10.2010 9:15:23   
josephine27
kolkior vem posteljo dobiš če imajo prostor. ne vem pa če imajo za nosečnice kaj posebaj opredeljeno. jaz sem jo sicer vedno dobila. 

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.10.2010 9:39:15   
ledenaa
lepo ji kar povej,da nosečnost ne igra nobene vloge in da zato ne bo nič "prednost" imela pred drugimi. Če je postelja na voljo jo dobi,če ni pa pač ni

Neposredna povezava do sporočila: 5
31.10.2010 9:41:50   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: TDTP
odvisno od tega kje je in koliko je oddelek zaseden!do 5 leta otrokove starosti ti pripadajo 3 obroki in ležalnik, če pa je prostor pa postelja. Npr: jaz z tamalo sem na pediatriji imela vedno ležalnik (2x), na orl pa vedno posteljo 3x), pa gre zaisto bolnišnico. Ampak mislim, da njej bodo ziher posteljo našli!

Sem bila s sinom 3x v bolnici, pa sem imela posteljo samo 1x na infekcijski kliniki, ko sva imela neko nadstandardno sobo (2. v tej isti ustanovi sem čez noč dobila zložljivo posteljo - tudi kar v redu, pa sem bila tudi noseča).
v stari pediatrični pa sta bili v sobi še 2 postelji prazni, pa jih nisem smela uporabiti - prinesli so mi nekj med foteljem in posteljo, na čemer se ni dalo niti sedeti niti ležati - katastrofa. Ob ideji, da si prinesem armaflex in spim na tleh, so bili proti... Neprilagodljivi do konca.
Ko pa je v UKC na otorškem oddelku s sinom noči preživljal mož (doma smo imeli dojenčico), je pa lahko spal na tleh.
Očitno ima vsaka zdrfavstvena ustanova svoje avriante - pač glede na zmožnosti.

(odgovor članu TDTP)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.10.2010 9:43:32   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa

lepo ji kar povej,da nosečnost ne igra nobene vloge in da zato ne bo nič "prednost" imela pred drugimi. Če je postelja na voljo jo dobi,če ni pa pač ni

Že res, da ni nobene prednosti, če je noseča. AMpak vseeno se kdaj najde kdo, ki se zato malo bolj potrudi in mogoče je rezultat potem vseeno boljši. Ker na žalost je včasih tudi tako, da tudi če kaj je na voljo, ne dobiš, ker se tistemu, ki bi moral narediti kaj na to temo, ne da.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.10.2010 9:49:38   
ledenaa
sazi jaz sem  samo odg. na vprašanje. user posted image

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.10.2010 9:53:02   
sazi
ledenaa - saj vem - ni panike. Sem želela povedat samo, da včasih je pa vseeno kaj drugače kot samo črno-belo.

(odgovor članu ledenaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.10.2010 13:15:09   
K_a_t_i
andrejkica, tega sicer ne sprašuješ, amapak žal ji ne pripada niti nadomestilo za bolniško!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.10.2010 14:04:48   
andrejkica
Hvala vsem za odgovore.

Prijateljica vam je hvaležna. Sej bi ona sama pisala vendar ji prijava v ringaraja ne dela.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.10.2010 14:55:20   
sazi
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

andrejkica, tega sicer ne sprašuješ, amapak žal ji ne pripada niti nadomestilo za bolniško!

Ji pripada za dan sprejema in dan odpusta iz bolnišnice.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.10.2010 17:02:56   
Biba Buba
Z malim sva bila v stari pediatricni. Prvo noc, kot je ena ze napisala, sem jaz dobila fotelj, ki se ga napravi v posteljo. Sestra je  prisla povedat, da po viziti, ce bova ostala, dobim posteljo. Sva ostala, takoj so mi posteljo dali. Moram povedat, da so bile sestre tam pravi angeli-pa ne zato, ker sem dobila posteljo!! Aja, pa 3 obroke sem tudi jaz imela.

(odgovor članu sazi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?