sazi -> RE: otrok v bolnišnici - nujno! (31.10.2010 9:41:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: TDTP odvisno od tega kje je in koliko je oddelek zaseden!do 5 leta otrokove starosti ti pripadajo 3 obroki in ležalnik, če pa je prostor pa postelja. Npr: jaz z tamalo sem na pediatriji imela vedno ležalnik (2x), na orl pa vedno posteljo 3x), pa gre zaisto bolnišnico. Ampak mislim, da njej bodo ziher posteljo našli! Sem bila s sinom 3x v bolnici, pa sem imela posteljo samo 1x na infekcijski kliniki, ko sva imela neko nadstandardno sobo (2. v tej isti ustanovi sem čez noč dobila zložljivo posteljo - tudi kar v redu, pa sem bila tudi noseča). v stari pediatrični pa sta bili v sobi še 2 postelji prazni, pa jih nisem smela uporabiti - prinesli so mi nekj med foteljem in posteljo, na čemer se ni dalo niti sedeti niti ležati - katastrofa. Ob ideji, da si prinesem armaflex in spim na tleh, so bili proti... Neprilagodljivi do konca. Ko pa je v UKC na otorškem oddelku s sinom noči preživljal mož (doma smo imeli dojenčico), je pa lahko spal na tleh. Očitno ima vsaka zdrfavstvena ustanova svoje avriante - pač glede na zmožnosti.
|
|
|
|