zoya_
|
Se vaši otroci boji psov? Mi imamo namreč kar problem okrog psov. Tavelka jih ima 5, tamala 3 in se obe full bojita psov. Zadnjič smo bili na pici in smo sedeli zunaj, pa je prišel en par s psom in pes ležal na tleh k krava in spal, naša tamala pa čist bleda, ko je vidla psa... bil je pa husky... tko nekako srednje velik... Moj prav, da sploh ne ve, od kje jima takšen strah, ker ni imela nobena slabe izkušnje al pa kej. Tudi vemo, da psi nekako "zavohajo", kdaj se ga nekdo boji in potem nekako še bolj hočejo človeka ovohavat. Ma midva sva probala že vse... od 2 meseca starega mladička, ki je bil tko kjuti pa igriv, do zlatega prinašalca, ki so lepi in hudo prijazni... pa vedno panika in panika. Namreč mene je strah tega, da bomo šli enkrat po cesti in bo šen en s psom mimo in bo tamala celo štalo naredila, pes pa nanjo... sej veste kako to nekak zgleda, da če ti skočiš, potem se tud pes ustraši. Nimam pojma, kako bi tamalima pomagala, da se ne bi bale tako luštnih živali. Za enkrat ne moremo kupiti psa, ker smo v stanovanju, ampak upam da ko se drugo leto selim, da nekako bomo. Ne vem, a mislite, da bi lasten pes bil kej bolj? :zmeden2: A ma mogoče še kdo take probleme? Kako jih je rešil? Ma vsi nasveti so dobrodošli. ;)
|