Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otrok in deodorant - kdaj? 23.4.2013 8:45:02
|
|
|
|
Jana.Zi
|
naš je tudi star 8 let, občasno ob veliki intenzivnosti, igranju, norenju se fajn spoti pa laski mu zasmrdijo po dveh dneh od umivanja; jaz zaenkrat uporabljam le Niveo for kids, sem pa ravno zadnjič razmišljala da bi poiskala kak roll on za otroke, če sploh obstajajo; al pa kaj podobnega; tako da če najdeš kaj primernega, kar sporoči; morda pa ima kakšna že izkušnje s tem
|
|
|
|
RE: otrok in deodorant - kdaj? 23.4.2013 8:57:38
|
|
|
|
Tippi
|
Moja, zdaj že pubertetnica, je prvič začela uporabljati deodorant v roloju pri 12 letih. nekje v času, ko je stopila v puberteto, je bil vonj bolj izrazit. hormončki pa to načeloma pa ni problem, tudi če jih uporablja otrok prej, če je vonj tako izrazit. pomembno je le, da se izberejo dobri deodoranti. brez vonja, da niso parfumirani in da ne povzročajo alergij. po možnosti brez aluminija in ostale kemije. na tržišču je kar nekaj dobrih, natur, ki so primerni tudi za občutljivo in nežno kožo.
< Sporočilo je popravil Tippi -- 23.4.2013 8:58:08 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?