otrok in deodorant - kdaj? (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

hubi -> otrok in deodorant - kdaj? (22.4.2013 20:29:43)

Pri kateri starosti so vaši otroci začeli uporabljati deodorante? Naš je star šele 8 let, ampak po šoli in treningu so vonjave kar pestre. Pa ima vsak dan sveža oblačila, tuširanje zvečer, oprema za trening sveža ...
Pa kateri deo priporočate?

Jana.Zi -> RE: otrok in deodorant - kdaj? (23.4.2013 8:45:02)

naš je tudi star 8 let, občasno ob veliki intenzivnosti, igranju, norenju se fajn spoti pa laski mu zasmrdijo po dveh dneh od umivanja; jaz zaenkrat uporabljam le Niveo for kids, sem pa ravno zadnjič razmišljala da bi poiskala kak roll on za otroke, če sploh obstajajo; al pa kaj podobnega;
tako da če najdeš kaj primernega, kar sporoči; morda pa ima kakšna že izkušnje s tem

Tippi -> RE: otrok in deodorant - kdaj? (23.4.2013 8:57:38)

Moja, zdaj že pubertetnica, je prvič začela uporabljati deodorant v roloju pri 12 letih. nekje v času, ko je stopila v puberteto, je bil vonj bolj izrazit. hormončki pa to [sm=smiley1.gif] načeloma pa ni problem, tudi če jih uporablja otrok prej, če je vonj tako izrazit. pomembno je le, da se izberejo dobri deodoranti. brez vonja, da niso parfumirani in da ne povzročajo alergij. po možnosti brez aluminija in ostale kemije. na tržišču je kar nekaj dobrih, natur, ki so primerni tudi za občutljivo in nežno kožo.

rapinter -> RE: otrok in deodorant - kdaj? (23.4.2013 9:10:54)

Deodorant v kristalu, je najmanj škodljiv. Ne vem kako se imenuje, vem samo da je mala kocka kristalna, pod pazduhu se namazes z njim po tusiranju ali kopanju in drzi 24 ur. Ker je primerno za alergike, je najverjetneje tudi za otrosko kozo.

Stran: [1]