Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
otroci z mitohondrijsko citopatijo oz. sumom ... 5.9.2007 11:44:18
|
|
|
|
sali
|
Hči ima sum na mitoh. citopatijo (encefalopatijo). Stara je 19 mes in še ne drži glavice ves čas, prav tako ne more sama sedeti. Zanima me "v kakšnem stanju" (grdo sem se izrazila, upam da razumete) so otroci s tako oz podobno diagnozo. Namreč hčerina diagnoza ni potrjena, če pa bi bila, po fizioterapevtkinih besedah ji fth ne bi pomagala. Se pravi, da kljub fth ne bi dosegli kakšnih napredkov. Ker pa diagnoza ni potrjena, kljub temu hodimo na nevrofth 1x na teden, pa tudi doma delamo. Napredek pri hčeri je, vendar zelo majhen. Fizioterapevtka bi nas rada dala le 1x na 14dni. Zdaj me pa zanima kakšne izkušnje imate starši otrok s "podobno" diagnozo, problemom. Vem, da je vsak otrok drugačen, se drugače odziva, ipd. pa vendar. Lp in hvala za kakšenkoli nasvet Sali
|
|
|
|
RE: otroci z mitohondrijsko citopatijo oz. su... 5.9.2007 11:53:13
|
|
|
|
Šaki
|
joj ne poznam nobene s takim priemrom,sem pa našla tole na netu nek članek..ne vem če gre za isto stvar kot pri tvoji punčki... http://www.radio-tednik.si/si/tednik/novica.php?id=499 mogoče pa ima katera druga več izkušenj... ker ne vem točno katera bolezen je to..
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?