Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroški sedež za na kolo 12.3.2007 21:31:41
|
|
|
|
facka
|
Definitivno dober sedež je Hamax, je sicer višji cenovni razred, nam je služil skoraj do petega leta, lahko mu tudi malo naklona narediš
|
|
RE: otroški sedež za na kolo 12.3.2007 21:34:42
|
|
|
|
sanasan
|
hvala za nasvet, si ga bom šla ogledat
|
|
|
|
RE: otroški sedež za na kolo 13.3.2007 7:18:07
|
|
|
|
honey
|
Jaz sem ga lansko leto kupila v BC, ne vem, katera firma je, ampak smo zelo zadovoljni z njim. Je pa tisti, ki ga namontiraš na ogrodje kolesa, tudi če se voziš po makadamu, da ga ne preruka, pa naslon se da poležat, da ko zaspi, se na pol uleže.
|
|
|
|
RE: otroški sedež za na kolo 13.3.2007 9:17:34
|
|
|
|
Ninica
|
Tudi mi imamo Hamax in ga že uporabljamo od 1 leta.
|
|
RE: otroški sedež za na kolo 13.3.2007 16:46:05
|
|
|
|
kalaxy
|
Kje pa prodajajo ta Hamax?
|
|
|
|
RE: otroški sedež za na kolo 13.3.2007 23:28:45
|
|
|
|
zmajči25
|
Tudi mene zanima, kje se da dobiti Hamax sedež za kolo in kakšna je okvirno cena?
|
|
|
|
RE: otroški sedež za na kolo 20.3.2007 9:59:53
|
|
|
|
sanasan
|
hvala vsem za nasvete mi smo sedaj kupili belleli-jevega v bc (naslonjalo je nastavljivo) kjer je trenutno v akciji...in se mi zdi ok.
|
|
|
|
RE: otroški sedež za na kolo 21.3.2007 7:33:11
|
|
|
|
honey
|
Sanasan, tudi mi imamo Belleli-jevega, zdaj sem se spomnila, ko sem videla napisano, je bil tudi v akciji v BC, ko sem ga lani kupila in je čisto super, sem zelo zadovoljna z njim. Čeprav je bil lansko leto mali star komaj 1 leto in me je prodajalka hotela prepričat za oni sedež za na balance, ampak se mi zdi, da je ta veliko bolšji, ker se da naslonjalo poležat - ker naš je vedno zaspal na kolesu.
|
|
|
|
RE: otroški sedež za na kolo 21.3.2007 10:49:10
|
|
|
|
Lara28
|
Od kdaj dalje pa lahko uporabljaš sedež za kolo? in kako je s čeladami, se dobijo za tako majhne otroke. Naš je star 10 mesecev in ko zgine ta sneg se bi zelo radi kam zapeljali s kolesom... Pa za na moreje bo zakon. No takrat bo tako že 114 mesecev star.
|
|
|
|
RE: otroški sedež za na kolo 21.3.2007 12:18:22
|
|
|
|
žlička
|
mi smo se vozili z 10 meseci in malcek je prov uzival, celado pa lahko kupis tam, kjer prodajajo sedeze in tudi mi imamo hamax sleepy model, pa dva adapterja, ker jer prestavljanje mnogo lazje
|
|
RE: otroški sedež za na kolo 22.3.2007 11:46:18
|
|
|
|
honey
|
Mi smo se začel vozil s kolesom pri 1 letu (1. aprila je bil 1 leto) in se je takrat ravno lepo ogrelo. Ja, čelado sva kupila najprej eno v Intersparu, pa mu je bila kmalu premajhna, potem sva jo pa kupila v BC - tako za regulirat in jo bo lahko imel letos še 100 %, mogoče še celo drugo leto, bomo videli. Ja, dodatni adapter smo pa tudi mi kmalu kupili, ker sedež si je mož namontiral na svoje kolo, potem pa midva sama nisva mogla nikamor.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?