Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: otroške trgovine v Avstriji - Italiji 20.7.2008 17:32:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Za cene ne vem. Grem pa vsake toliko casa do Trsta, "bacit oko" na njihovo šikano modo za najmlajse :).
|
|
|
|
RE: otroške trgovine v Avstriji - Italiji 20.7.2008 18:03:27
|
|
|
|
frutka_
|
Meni se niti ne zdi ceneje. Večina trgovin, kamor smo prej hodiliv AUT je zdaj v MB. Če k ceni prišteješ še vinjeto in benz potem pa si itak v minusu. No, Ikee še nimamo! Aja, pa v Toysu imajo včasih kakšne fajn akcije otr. opreme. Buzz je celo malo dražji kot pri nas.
|
|
|
|
RE: otroške trgovine v Avstriji - Italiji 21.7.2008 9:34:17
|
|
|
|
anny1
|
Hallo, jaz sem večino v avs. kupovala, no če cene pogledamo je isto, samo za isto ali malo nižjo ceno dobiš boljšo kvaliteto.... toys, je pa še nekaj trgovin ki pa ne vem točnega imena so pa cenvno bolj ugodne.... P.S.:če računaš vinjete ja sej je za vse potrebno odštet denar- pošto,... če pa nakupiš še kake oblekce,.... pa se ti že vse povrne.... lp
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
nakupovanje rabljeni oblekic po spletutina202Zanima me ali ste nakupovale kdaj rabljene oblekice za dojenčke na spletu?Ja (
31%)
Ja, ker si drugih nemormo privščit (
4%)
Ne (
24%)
Ne, ker smo dobil od znancev (
29%)
Ne, ker nimamo finančnih problemov (
6%)
Drugo (
6%)
Število vseh glasov: 206Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!