otroške trgovine v Avstriji - Italiji (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Alči -> otroške trgovine v Avstriji - Italiji (20.7.2008 17:17:47)

Ali nakupujete čez mejo? Zanima me predvsem kako je z oblačili, vozički in avtosedeži, namreč sedaj imamo sposojeno, ampak bomo moral vrnit in si nabavit svoje čez pol leta.  Mi lahko napišete kje in v katerih trgovinah kupujete in ali se sploh izplača , da ni razlike samo par €, sploh glede na to da se da te stvari kupit v (naših SLO)spletnih  trgovinah in je že tam nekaj 10 € ceneje kot v običajnih trgovinah.

Anonimen -> RE: otroške trgovine v Avstriji - Italiji (20.7.2008 17:32:24)

Za cene ne vem.

Grem pa vsake toliko casa do Trsta, "bacit oko" na njihovo šikano modo za najmlajse :).

frutka_ -> RE: otroške trgovine v Avstriji - Italiji (20.7.2008 18:03:27)

Meni se niti ne zdi ceneje. Večina trgovin, kamor smo prej hodiliv AUT je zdaj v MB. Če k ceni prišteješ še vinjeto in benz potem pa si itak v minusu.
No, Ikee še nimamo!
Aja, pa v Toysu imajo včasih kakšne fajn akcije otr. opreme. Buzz je celo malo dražji kot pri nas.

anny1 -> RE: otroške trgovine v Avstriji - Italiji (21.7.2008 9:34:17)

Hallo,
jaz sem večino v avs. kupovala, no če cene pogledamo je isto, samo za isto ali malo nižjo ceno dobiš boljšo kvaliteto.... toys, je pa še nekaj trgovin ki pa ne vem točnega imena so pa cenvno bolj ugodne....
P.S.:če računaš vinjete [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] ja sej je za vse potrebno odštet denar- pošto,...
če pa nakupiš še kake oblekce,.... pa se ti že vse povrne....
lp

*Orhideja* -> RE: otroške trgovine v Avstriji - Italiji (21.4.2009 16:54:24)

A v Italiji obstaja Toys 'r us? Nikjer nič ne najdem.

Stran: [1]