|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   otrdevanje trebuha - 25. teden
25.5.2009 8:55:55   
TomTaylor
A mi lahko prosim katera pove koliko pogosto naj bi bilo otrdevanje trebuha, da ne predstavlja nobene nevarnosti..Ma sej sploh ne vem vprašat - vem, da pogosto otrdevanje ni OK, pa da je treba piti Magnesol in počivati...Ampak kaj pa če kljub temu trebuh otrdi vsaj 1x na 1-2 uri? A to še spada pod okvir dokaj "normalno", al me mora že začeti skrbeti?...ma res ne vem no...user posted image

Sem pa trenutno na bolniški zaradi skrajšanega MV...

< Sporočilo je popravil TomTaylor -- 25.5.2009 8:56:49 >

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: otrdevanje trebuha - 25. teden
25.5.2009 10:08:22   
Anonimen
Sama sem rodila prehitro. Pojdi se pokazat, ker meni se zdi da je to prepogosto.

Sem pozabila napisati, da sem tudi jaz imela Spasmex samo sem res probala ga jemati čim manj.

Če striktno počivaš in piješ magnesol kar pot pod noge. 

< Sporočilo je popravil Bojana26 -- 25.5.2009 10:15:59 >

(odgovor članu TomTaylor)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2009 10:13:17   
nara123
Pozdravljena!

Meni je trebuh začel otrdevat v 19t in sicer parkrat nadan,nekje v 26t pa mi je otrdeval tudi po 15-20x na uro tako da mi je moj G predpisal Buskopan in kasneje še spazmex tablete ker mi magnezol ni nič pomagal in prav tako ne spazmex in buscopan tako da me je v 26t napotil v P kjer sem imela MV dolg 26mm samo niso vedli ali ga imam že v osnovi skrajšanega.....v P sem ostala 3dni dobila Flosteron inekcije za razvoj pljučk če bi slučajno prej rodila.Lahko ti smo rečem počivaj,počivaj nedviguj nič in nepočepaj......vseeno pa se pojdi pokazat k svoji G.Prvo noč v P sem dobila tudi inekcijo proti krčem in se niso umirili tako da sem sestri to povedala in sem dobila še eno inekcijo proti krčenju maternice njen stavek mi še danes odmeva v glavi "Če nebodo krči popustili gremo rodit"....jaz vsa iz sebe jokala k dež,krči se niso umirili in mi je trebuh otrdeval na dve minuti pa sem bila tiho k miška tud pisknt nisem upala sestri......no pa sem lepo prigurala do 37t.....user posted image !

Želim ti lepo nosečnost do konca!

Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2009 13:26:07   
end1
upam, da si naro123 upošetvala!!!!!!!

(odgovor članu nara123)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2009 15:13:20   
Anonimen
Men je konstantno otrdeval cele dneve od 20 tedna naprej. Rodila sem čez rok. Sama nosečnost je bila pa rizična zaradi predležeče posteljice. Najbolje je, da obiščeš svojega g.

(odgovor članu end1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2009 10:45:14   
daisyb
ojla,

meni trebuh tudi otrdeva že približno od 20 tedna...na začetku mi je bolj pogosto..pol se je mal umirilo...sedaj sem v 36 tednu in mi tudi kar večkrat na dan otrdi..krčev pa nisem nikoli čutila, tudi sedaj ne. pila sem oz. ga še včasih vzamem..magnesol, ma se mi zdi, da mi ne pomaga. otrdevanje trebuha ni nevarno, če ni krčev in, če si še zaprta....če ti trebuh otrdi zaradi npr. spolnih odnosov, ker si napeta in pod stresom, zaradi utrujenosti ipd. če pa misliš, da ni zaradi tega je bolje povedati ginerkologinji, da te pregleda.

srečno

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?