Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ostalo mi je precej kreme od princesk 1.8.2007 15:59:34
|
|
|
|
žigolino
|
Nadevaj jo v kozarce za sadno kupo na frh pa smetano če jo imaš ali pa kar brez.
|
|
|
|
RE: ostalo mi je precej kreme od princesk 1.8.2007 16:12:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj to sem nekak imela v mislih, da spodaj zložim gozdne sadeže, gor kremo in malo smetane. A se še da kaj?
|
|
|
|
RE: ostalo mi je precej kreme od princesk 1.8.2007 16:15:12
|
|
|
|
muška
|
Tole bo najboljša ideja Ali pa naredi še eno maso
|
|
|
|
RE: ostalo mi je precej kreme od princesk 1.8.2007 16:17:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ALi pa če imaš listnato testo, iz tega testa naredi šalčke, kremo not, gor pa zmiksane jagode Ali pa palačinke speči, saj veš kak si delala une palačinke z vanilijevo kremo, pa sadje čez najlažje pa seveda krema v kozarce in sadje not
|
|
|
|
RE: ostalo mi je precej kreme od princesk 1.8.2007 16:21:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Mišek tole tvoje prvo z listnatim mi tak diši, da je joj. Samo nimam listnatega. Kak pa naredim šalčke, da stojijo
|
|
|
|
RE: ostalo mi je precej kreme od princesk 1.8.2007 18:02:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Navadne kozarce, malo manjše, ki imajo premer dna okrog 4cm, obrni na glavo. Lahko jih namažeš z maslom in pomokaš, zadnjič pa sem ugotovila, da ne rabiš, sam moraš potem fejst pomokati testo. Testo razvaljaš nekje do pol cm debelo. Izrežeš kvadrate velikosti 10x10 cm ali večje, odvisno kolk premera je dno kozarca. dodatno pomokaš stran testa, ki pride v stik z kozarcem. Testo nato položiš na narobe obrnjen kozarec. Če testo preveč štrli vstran od kozarca, ga malo stisni k kozarcu, ap ne preveč, da ne zalima. zgornji del testa namažeš z jajčkom da bo lepe barve. Kozarce s testom nato zdaješ na pekač in daš v pečico. Ko je pečeno, malo počakaš, ne preveč, ker če se ohladi, potem se ti testo lahko zlomi, če se je zlimalo. Tak dobiš šalčke, ki jih ohlajene napolniš. Oz si jih lahko vsak sam, kolk mu pač paše česa. Aja kozarci mi še niso nikoli počili, saj je testo hitro pečeno. Če delam malo več, mi jih celo zmanjka in dam šalčke od kofeta. Sam kakih tankih kozarcev pa vseeno ne dajaj .
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?