|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oprema
29.6.2005 10:05:23   
kepica
Ojla punce!

Letos se selimo v večje stanovanje pa z mojim :love: že izbirava opremo.Ne moreva se odločit med svetlo (bukev ali nekaj podobnega)in med barvo češnje,kombinirane s svetlo. Malo sem že gledala po albumih,da bi dobila kakšno idejo in če bi videla kakšno lepo kuhinjo ali dnevno sobo,bi se lažje odločila.Ima katera kaj takšnega v albumu?
Ker zadnjič,ko sem bila mal po salonih tukaj po KR sem bila prov razočarana.Nimajo nič kej preveč izbire.

Lep dan vam želim:rozica:

kepica

Neposredna povezava do sporočila: 1
   oprema
29.6.2005 10:14:09   
Tinna
Jaz bi izbrala opremo v barvi češnje s kombinacijo svetle barve. Mi imamo kuhinjo v svetli barvi, dnevno sobo pa v barvi češnje.

Meni osebno je ta barva bolj všeč.

Želim ti fanj izbiro in predvsem pri kuhinji glej funkcionalnost- da bo dovolj predalov in prostora za vse stvari.

LP:rozica:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oprema
29.6.2005 10:15:12   
Anonimen
Poglej moje.

Imela sva kombinacijo fuuul svetel les in farbaste stene. Češnja bi bila preveč intenzivna za farbaste stene. Tekom tedne bom dala pa še moje najeto stanovanje not.
Drgač sem pa arhitektka... kot je že znano, tko, da ti kar praš.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   oprema
29.6.2005 10:18:26   
Anonimen
Nekaj internetnih strani, kjer lahko dobiš ideje:

http://www.svea.si/

http://www.alno.de/

http://www.dan.at/

http://www.gorenje.si/kuhinjegorenje

Pa še privat ti nekaj pošljem.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   oprema
29.6.2005 10:19:22   
viv_
ja, meni je tudi bolj všeč, da daš svetel les, pa potem lahko kombiniraš z barvami (stene, razni dodatki ala pouštri, ...)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   oprema
29.6.2005 10:24:57   
Anonimen
Mi imamo češnjo, sicer daje občutek toplote, domačnosti...Vendar je veliko lažje kombinirati s svetlim lesom, je veliko manj občutljiv na prah :)-:)-:)-:)- predvsem deluje bolj zračno, prostorno in če si človek, ki ima rad spremembe, potem se igraš samo z novimi barvnimi dodatki, prebarvaš stene...če bi se še enkrat odločala potem definitivno za svetlega, ker je npr. v Ikei po sprejemljivih cenah dobiti en kup dodatkov (debele police, odlagalne mizice...) v tej svetli barvi...

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   oprema
29.6.2005 10:36:39   
Teni_
Kuhinjo lahko pogledaš pri meni, sicer še ni štedilnika, pride pa bel. Samo: malo denarja, malo muzike:)-. Tako je pri nas. Bo pa še kaj več slikic, ko bo čisto končano.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   oprema
29.6.2005 10:42:09   
Lunca1
Kepica sem dala noter silke moje kuhinje. Je pa bukev malo pajcana na rdečkasto kombinirana z beš. naredil jo je pa moj fant.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   oprema
29.6.2005 10:51:19   
kepica
Ja to imate pa prav,da je bukev bolj praktična.Še posebej,kar se tiče prahu.Drugač pa jest bolj mečem oči na češnjo.Kar oči mi gor počijejo.Ampak prahu pa ne maram8) Joj,začaran krog.
Je pa tko,da imava kuhinjo in dnevno sobo povezano in bi bilo fino,če bi bilo vse v eni barvi.Men je to ful všeč,da imaš vse v stilu.Joj,kok se bomo enga denarja znebil:(

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   oprema
29.6.2005 10:52:39   
Anonimen
Mi mamo skoraj vse v bukvi. Za jedilnico sem najprej izbrala češnjo, ker mi je tudi všeč, potem pa sem zaradi praktičnosti spremenila na bukev in mi ni žal.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   oprema
29.6.2005 10:59:59   
kepica
Meta,kero kuhinjo pa maš ti? Ker mi je ful všeč.Samo jest ne bi dala ravn tok zanjo kot si oz.so:)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   oprema
29.6.2005 11:03:37   
Anonimen
Haha, se strinjam Kepica.
Kuhinja je od Haeckerja iz Nemčije, kupljena pri Kerinui v Trzinu. Pojdita pogledat, niso vse tako drage. Moja svakinja je ravno ta teden dobila novo kuhinjo od njih, vzela sta razstavni eksponat in je bil 70% znižan!!!

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   oprema
29.6.2005 11:04:22   
Anonimen
Ah, Kerinui :zmeden: Kot bi bili kakšni japonski prodajalci. Se kličejo Kerin Povirk.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   oprema
29.6.2005 11:06:34   
Anonimen
Mogoče ti bo kaj pomagala ta informacija: povprečna cena kuhinje pride okoli 100.000 tekoči meter. Se pa lahko skozi različne akcije zelo prišpara.

Midva imava Sveino in mi je postavitev popolna. Samo sedaj bi imela rajši bukev kot hrast, ker je zelo potemnel.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   oprema
29.6.2005 11:08:43   
Tiki
Jaz bi izbrala bukev... sem jo tudi za naše stanovanje in je res praktična, pa veliko lahko kombiniraš :)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   oprema
29.6.2005 11:11:35   
kepica
Meta,a imajo kej internetne strani?

Ankica,hvala za tolažbo:( Midva imava po moje 100km kuhinje,ker je velik prostor8)
Danes greva v LJ mal pogledat.A majo kej pametnega v Harweyu al kaj je že? Majo ful reklamo. Drugač so pa v Lesnini ful prijazni,bova še tja letela pogledat.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   oprema
29.6.2005 11:11:57   
Pajaca
O kepica bo treba kar mal v lj pokukat, ker kr ma nič od niča pa še večji nič.

Drgač mam pa jaz rada barve in mi nekako tele lesne barve kuhinj ne potegnejo. Pa tudi všeč mi je če imaš en prostor, da nekako ločiš s pohištvom in barvami kaj je kuhinja in kaj dnevna. Tako da jaz se ne bi obremenjevala s tem, da je kuhinja in dnevna vsa v npr češnji, ker boš težko našla nekaj kar ti bo všeč....

Ti svetujem da se v lj zapelješ do harvy normana, pa v lesnino na brdo, pa ok če že greš v rutarja, sam men je tam smotan, pa še veliko jih je nezadovoljnih, pa mogoče v marosu kaj dobiš..... pa če je kaj mal bolj navite cene... se ne sekiraj... saj kje lahko le idejo ukradeš... aja pa ewe majo v merkatorjevem centru v šiški.... za dankihen pa vem da je v kr v viktoriji. Pa nekaj je blo včasih v slovenijalesu na vrhu (zraven raztavišča)

Pol maš pa polno teh privatnikov mizarjev.... sam ne vem imen, ampak vseen je fajn kej vidt.

Tako nekako sva midva letala..... ja pa še sejem je bil vmes, ti pa prej rabiš....

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   oprema
29.6.2005 11:17:59   
kepica
Hvala,Pajaca.Si mi natrosila kup predlogov.
Ma ne vem,češnja mi tko potegne da je joj(ampak v kombinaciji),bukev pa se mi zdi tko pusta.Bi jo mogla res s čim še pokombinirat.
Npr. zdej mam belo kuhinjo z modrim pultom,pa poden imam bel z modrimi kvadratki pa jedilni kot je moder,tko da poživi.Tudi spalnico imam kombinirano-bukev,modra.Dnevna je pa žalostna-črno-siva in tega se hočem znebit.
Ma sej pravim.Če bi kje našla kaj pametnega,bi se tut glede barve laži odločila,tko pa kar sem vidla je blo nikakvo al pa nefunkcionalno.KR je poden,kar se tiče ponudbe.Zato letimo v LJ.Upam,da nimajo preveč navitih cen.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   oprema
29.6.2005 11:19:05   
Anonimen
Za spletno stran ne vem, mal pobrskaj, gotov majo. Se pa strinjam, da v KR ni čist nič! Midva sva čist vse sobe drugje kupila.

Sigurno ne bi nič vzela pri Rutarju, ker mi je nagnusna že njihova reklama, pa še punce tukaj na forumu so ga že dostkrat popljuvale glede montaže.

Pot pod noge pa v LJ. Joj, kako vama nisem nič fovš. Lahko pa se prideta potem k nam stuširat, če bo kopalnica fertig v kašne pol leta :grrr:

Sej res, dober da sem se spomnila, moram tvojega moža poklicat 8)

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   oprema
29.6.2005 11:23:01   
Pajaca
Ma če ti je češna všeč pol valda mej češnjo, sam ne obremenjuj se s tem, da bo tud dnevna v češni, ker se da vse lepo pokombinirat, pa pobarvaš rečmo steno za kuhno v eni barvi, pa v dnevni daš drugo barvo, pa maš že optično drug prostor in maš lahko drug les, al pa že miza v kuhinji pa stoli med kuhno pa dnevno so ena pregrada, pa kakšno korito z rožo al pa sedežna vmes.... pač odvisno od tega kakšen je prostor, kakšna bo pol razporeditev pohištva... se da ful zrihtat... pa že s podnom lahko nardiš eno mejo... a veš v kuhinji daš eno vrsto tlaka, pa v dnevni drugo pa je to to. Al pa kakšne zavese poživijo, pa barvaste vaze ali lončki za rože..... pa igrače!!!!

Bosta že kaj našla... sam velik časa si vzamta, pa tamaučka doma pusta, drgač ne bosta nič zbrala..... vidva sam šibita okol.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   oprema
29.6.2005 11:27:47   
Anonimen
Pa še to, če ti bo kaj pomagalo. Na cenikih pri kuhinjah so samo cene razstavnih eksponatov. Drugače je skoraj nemogoče povedati točno ceno, ker imaš za vsako omarico tisoč in eno varianto, s takimi ali onimi dodatki in imajo prodajalci za vsako kuhinjo en registrator debel cenik. Tako da je res najboljše, da si ogledata kuhinje, katere so vama zelo všeč, potem pa povesta prodajalcu, koliko denarja imata in vama bo skušal poljubno kuhinjo narisat za tisto ceno. Drugače ti Gorenje in Svea brezplačno na dom pošljeta kataloge (brez cenikov zaradi zgoraj navedenega razloga), kjer so zraven tudi vse možne osnovne(!!!) omarice notri, da si lahko doma narišeš približno, kaj si želiš.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   oprema
29.6.2005 11:33:59   
kepica
He he,Meta.Ja kopalnca.Tut to naju še čaka,ampak po moje s tem ne bo problemov ker sem pr korit:)-
Ja ti pa le mojga :love: poklič,da zrihtata zadevo.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   oprema
29.6.2005 11:36:29   
kepica
Joj,punce,hvala.Ful mi pomagate z nasveti.Bojo zelo prišli prav :rozica:
Zdej bi rabila še nekoga,da bi mi mal pomagal pri postavitvi8)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   oprema
29.6.2005 11:40:38   
Anonimen
Midva nisva mela blage veze, kako bi rada kej postavila. Pa sva samo dala mere od kuhinje in smo potem skupaj postavljali v prostor.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
   oprema
29.6.2005 11:40:39   
Anonimen
Kepica mene pa sam zanima za kak dnar želiš to narest.

Ker če boš delala za mal dnarja boš rabla velik domišljije, za dost dnarja pa itak vse v stilu v Caligarisu dobiš.

Če ne pa vem za eno fabrko v Udinah, kjer se relativno poceni da dobit fuuul dobre stvari in vse pašejo skp. Bom prašala za link.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

ime za punčko
madjanca

katero vam je lepše?

Metka (62%)

Žana (38%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!