|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oprema
29.6.2005 11:45:52   
Anonimen
Pa še en nasvet (danes mi pa kar padajo izpod las): točno izmeri, kje je odtok in kje so pipe in seveda vse stene. Če bosta imela vgradni pomivalni stroj, odzadaj ne sme biti odtoka, ker pride tak stroj pomaknjen čisto do stene.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   oprema
29.6.2005 11:47:23   
Anonimen
Pa tud elektrike ne sme bit zadaj 8) Mora bit priklopljen vstran. 8)

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   oprema
29.6.2005 11:54:07   
kepica
Aha,za kolk denarja.Ja tkole sva računala.Spalnica nekje okol 500.000,dnevna soba okoli 400.000 in kuhinja 1.000.000 ampak to je res maksimum.Rajš bi vidla,če bi blo cenejš. No,pri kuhinji sem kr mal pretiravala,zato ker nimam ocene kolk bi tok velika prišla,kot jo lahko midva kupiva.Ampak tok sva naračunala približno,da veva,kok bo treba našparat oz.se zapufat.:(
Aja,za lažjo predstavo.Kuhinjo in dnevno sobo imava povezano s prehodom.Zdej bova to steno podrla in tam uredila šank,zato bi rada imela vse v eni barvi. Po tleh naj bi bile pa ploščice s talnim ogrevanjem.Kaj pravite na to? Kaj pa po sobah.Laminat?? Itisona ne maram:hudicek:je požiralec prahu.Kaj se obnese po sobah?

Ankica,hvala za opozorila.Bomo upošteval:rozica:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   oprema
29.6.2005 11:57:43   
viv_
dejta raj parket k laminat...

Pa saj v dnevni ne rabiš ne vem koliko lesenega... midva imava po tleh javor - pohištva pa praktično ni. Samo sedežna in pa ena kovinska štelaža za TV in feršterkerijo... to je to...

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   oprema
29.6.2005 11:59:53   
Anonimen
Jaz lahko laminat samo pohvalim.
V kuhinji pa imamo - ker smo veliko tam in to bosi - pluto, in je tudi enkratna, samo precej dražja.

Spodaj imata po tleh parket, pa ti lahko zagarantiram, da je občutek 100x hladnejši kot pri nas na laminatu. Ne vem, zakaj, mogoče zaradi podlage - onadva ga imata direkt na estrih (beton), mi pa mamo spodaj še 6mm izolacije, pa še zg. štuk je, kot pri vas.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
   oprema
29.6.2005 12:05:27   
Anonimen
Itison :grrr::grrr::grrr:. Laminat - super, preprost za polagat in za vzdrževati. Samo enkrat sem se ukvarjala s parketom, nikoli več. Samo še laminat.

Saj za ta denar lahko dobita že kar pošteno kuhinjo. Šank bo sicer zelo drag. Opcija je, da se navadne omarice da tako, da so obrnjene ena proti drugi (ene se odpirajo v kuhinjo, druge v jedilnico) in čez da pult, pa je cenejše.
Midva imava 5 tekočih metrov - Sveina druga najdražja - kuhinja naju je prišla 500.000, pa še vsi aparati so bili novi, skupaj 650.000. Hladilnik sva imela že od prej. Sva pa razmišlala o eni drugi, kombinacija javorja in modre barve, pa bi ista postavitev prišla ravno pol cenejša.
Pa še eno stvar sem se spomnila; Izvlečne omarice za olje, kis in podobne zadeve se dobijo v dveh širinah 15 cm in 30 cm in so slednje bistveno cenejše. Ni logike, ampak...Računajta kar nekaj ur, da vama bo prodajalec vse zrisal in naredil tako, da bo vama všeč.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   oprema
29.6.2005 12:10:10   
Anonimen
Pa vprašaj za popust! Naj izgleda, kot da bi vama isto kuhinjo naredili ceneje, tudi če ni res. Na področju kuhinj je že taka konkurenca, da ponekod kar talajo tiste popuste.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   oprema
29.6.2005 12:11:04   
Pajaca
Glede na to da bosta podirala je čist vseen kje je kakšen odtok, ker bosta že prestavla, tist mal razbijanja je bolj ko pa pol met čist nefunkcionalno razporeditev, ker si je en pred tabo omislil drgačno kuhno k ti. Tko da rabiš sam stene. To je moje mnenje.... zbereš kuhno, pa pol razbiješ da prestaviš vodo in elektriko.

Moj nasvet je, da daš pod zgornje kuhinske omarce luči nad pulte, ker če maš sam na sred kuhne lustr si senco delaš in nič ne vidiš.

Meta vi mate toplej laminat, ker je spodnje nadstropje ogrevano in zato plošča ni mrzla!!!! Če bi mela parket bi bilo isto oz skoraj vsak poden (razen kakšne ploščice). Če pa si ti v pritličju, oz je pod tabo le neogrevana klet, je torej pod parketom nekaj mrzlega in je zato hladnejši (tudi če maš izolacijo). Pa še to, midva sva zgoraj in imava v kuhni laminat, v dnevni parket. In ker je spodaj pod obema prostoroma ista temp (torej ogrevano) ti lahko povem, da je razlika v toploti parketa in laminata.... °se ornk čut razliko ko šetaš ke pa sem.

U še bi se kaj našlo.... sporočim ko se spomnem

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   oprema
29.6.2005 12:11:12   
kepica
Ja,viv,midva mava kr dost veliko dnevno,tko da jo morva z nečim zapolnit.Bi mal čudn zgledal,če bi imela sam ene kovinske stelaže.Pa še les mi bolj domače deluje.Ne vem,nisem tak čist ta moderen tip.Tut unih ta novih kuhinj ne maram,ker so take kot eni laboratoriji.
Za po tleh sem pa tut jest že imela laminat v mislih.Sej v sobi itak nisi velik in se ne bi tko hitr uniču.Bi dala parket,če bi se za dnevno odločala,ker se tam več hod. Ampak za laminat sem slišala,da se včasih kr dvigne pa da čudn odmeva ko po njem hodš:zmeden: Kolk je to kej res pa ne vem:zmeden2:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   oprema
29.6.2005 12:14:31   
Anonimen
Pod laminat je potrebno najprej eno peno dat, da ne odmeva. Dvigne se lahko pa tudi parket, da ne govorim, koliko se razširi. Pri mojih starših so ponekod take luknje, da bi lahko not padel.:)-:)-:)-

Če se bo po dnevni veliko hodilo (veliko gostov, težka oprema, nerodni otroci), potem je boljši parket, ker je trdnejši in bolj trpežen. Samo smrdi, kako smrdi, še lep čas potem ko je polakiran.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   oprema
29.6.2005 12:14:35   
kepica
Uh,zdej mamo pa že okroglo mizo.Sem pa odprla temo za razpravljanje:)-
Punce,kar z idejami na plano.Vse nam bo prišlo prav.
In hvala za nazaj in za naprej:rozica:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   oprema
29.6.2005 12:15:28   
Pajaca
Ja pri laminatu je tko kot pri avtu.... lahko kupiš fičota... pa je bolj tako, lahko pa marcedeza... pa daš tok k za parket. Tko da morš pazit kaj kupuješ. Pa moraš merkat kako ga položijo, da ti prej ful zravnajo podn, da ni kje kakšne lukne, pa ne verjam ko ti rečejo da se bo vse uredilo ko bo zaklučne lestve dal gor... kakšna malenkost že, sam če je pa lukna pa ni šans.

Drgač pa jaz tud sem bolj za nič omar v dnevno, ker so v samo napoto.... tko da poleg kavča in ene nizke omare za TV ne bi dala nič not.. ok eno mizco pa kakšno rožo al pa odbito sliko.

Zdaj pa letim delat... ojoj drgač ne bo dopusta.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   oprema
29.6.2005 12:15:46   
kepica
Sej zato sva se pa odločila za ploščice.Sicer so mrzle ampak mava spodaj ogrevano stanovanje,tko da že to mal pogreje.za polet bo,pozimi bomo pa talno mal prkurli pa bo:)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   oprema
29.6.2005 12:16:10   
viv_
Mi imamo en cheap laminat po tleh, pa se robovi mal krušjo pa tko... Parket mi je lepši!

kepica - da ti namo računale nasvetov... :)-:)-:)-

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   oprema
29.6.2005 12:19:41   
kepica
Joj,viv,rajš ne.Že za stanvane se bom mogla zapufat,kje so šele vaši nasveti.Pa še k mate tko visoke tarife:)-:torta:

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   oprema
29.6.2005 12:20:16   
kepica
He he,joj,kje sem pa zdej tole torto staknila:)-:)-
No,pol se pa še mal posladkej:)-

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   oprema
29.6.2005 12:20:41   
Anonimen
U, potem bi pa jaz že ornk zaslužila, :)-:)-:)-:)-:)-
Kepica, ti kar vprašaj, danes imamo brezplačno pomoč.:)-:)-:)-

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   oprema
29.6.2005 12:27:08   
Seven*
Svetel les. Meni osebno je javor zelo vsec. Bukev mi je ze pretemna. :)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   oprema
29.6.2005 12:33:29   
kepica
Super,Ankica.Pol je pa za izkoristit:)-:)-
A pa sam danes maš akcijo:zmeden2: Jest bi to rabila dlje časa8)

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   oprema
29.6.2005 12:35:39   
Anonimen
Ja, kepica, se bomo zmenili, a ne :)-:)-:)-:)- Bi morala jaz iti prodajat kuhinje... :)-:)-:)-:)- Bi si na RR-ju rihtala stranke.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
   oprema
29.6.2005 12:42:41   
kepica
Ni problema.Vrnem,če rabš kej v vezi kopalnic.Sem pr koritu:)-

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   oprema
29.6.2005 12:48:43   
viv_
kepica - a sta se zanimala kej za talno gretje? eni ful hvalijo, eni ful kritizirajo... nama je všeč, pa ga mava v planu, pa bi rada kakšno info...

Aja, za kopalnico bi pa eno ogromno banjo, ki se lahko zapre v tuš kabino in ima še turško savno. A mate kej tazga? - pa resno mislim, ne hecam se.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   oprema
29.6.2005 12:54:53   
k1
za talno gretje bova midva šla v energetsko informativno pisarno vprašat, kaj se bolj splača in kaj je boljše... dobiš zastonj odgovore na vse, kar se tiče energetike in varčevanja...

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   oprema
29.6.2005 13:23:23   
Anonimen
Popolnoma enako sem hotela napisati kot Seven. Češnja mi pa ful ni všeč. Sem imela na žalost včasih kuhinjo v češnji in še nikoli nisem bila bolj nesrečna. Pa novo sem kupila, koza. Zdaj sem dala zamenjati vratca, so vanilija, obrobe in pult pa bukev (ker bi bilo z javorjem pa res preveč bledo) in sem zelo srečna, ha, ha.

(odgovor članu kepica)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
   oprema
29.6.2005 13:27:32   
kepica
Kar se tiče talnega gretja,sva še bolj začetnika.To je še v fazi poizvedovanja.Je pa moj :love: stručko za kopalnice,tko da,če te kej zanima,pot pod noge,sej maš bliz Merkur.Mojga :love:pa tko al tko ne moreš zgrešit,ker je itak skos na šihtu. Lahko pa pišeš tut na privat za kej bl podrobnga pa ga bom vprašala in se bomo zmenil.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Plenička
Ines_L

Kdaj ste žačele odvajati svoje malčke od pleničke?

pred 1. letom (15%)

med 12. in 18, mesecem (21%)

po 18 mesecu (64%)

Število vseh glasov: 39

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!