mala kuharica
|
Veste kaj sem pričakovala? Predvsem nekaj tolažbe, morda katero, ki se sprašuje podobno kot jaz, tudi kakšen konkreten odgovor (toda verjetno tega nobeden točno ne ve) in vsaj nekaj tolerance. Definitivno nisem pričakovala tega, da boste rekle: "Ja, pa se odseli, kaj si panična,..." Nisem spraševala po rešitvi mojega problema kar zadeva kraja bivanja, spraševala sem, če morda katera ve, kakšne so lahko posledice, ne vem, kakšno izkušnjo od katere tukaj,...Primer s tistim vprašanjem z roza izcedkom sem dala zato, da vam pokažem, da moje vprašanje ni nič kaj bolj banalno od navedenega. Ljudje smo si različni, ne vem, nisem pričakovala, da boste planile po meni, da naj se odselim in da tuhtam bedarije ter kaj bo šele potem, ko se otrok rodi ter da sem iber panična. Ne, nisem panična, postavila sem pač vprašanje, na katerega žal nisem našla/dobila odgovora. Moje mnenje je, da je onesnaženje okolja problematika, ki ne zadeva samo nosečnic, ampak vse. Mogoče bi pa moralo biti več ljudi "paničnih" tako kot jaz. No, vsaj tisti ta "pravi" ljudje, ki imajo lahko vpliv na te velike tovarne. Toda, verjetno to niste ve, kajne?:)
|