|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   oktober-ke in druge
29.6.2005 13:33:26   
Udb
Kako ste kaj na ta vroč dan?

MEn se ne da biti več v službi (še 35-krat moram sem!! ;) ). Sanjam o morju!!!!!

Moj :duda: tako intenzivno brca - me je prav strah kaj bo, ko se bo rodil! Kaj če bo tako aktiven???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   oktober-ke in druge
29.6.2005 13:41:47   
SANJA2
Tudi meni je tako vroče, da prav komaj shajam v službi. Moja punčica pa ni tako aktivna.... me kar malo skrbi. Pobrca vsake toliko. Mi lahko poveste kolikokrat na dan pikico začutite ve?
Prebrala sem Majčino grozljivo zgodbo in v meni so se prebudili nepomirljivi strahovi. Vedno sem gledala na svet pozitivno sedaj pa me stiska nekontroliran strah.

Poljubčke vsem!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   oktober-ke in druge
29.6.2005 13:43:53   
chips
Jaz pa imam danes prost dan.Švicam doma:)-.
Jaz grem pa še približno 6-krat v službo potem pa na dopust,in sicer od 18.7. imam priprave na morje .
24.7..ponoči pa gremo na morjeeee!!!
Komaj čakam,že kr vsak dan gledam na internetu Pag in plaž,joj težko bo zdržati še teh par dni!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   oktober-ke in druge
29.6.2005 13:45:18   
chips
16-krat še grem v služno,tak hitr tipkam da pol št. zgrešim.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   oktober-ke in druge
29.6.2005 13:53:15   
Udb
chips, kako pa to? a to misliš do morja? Ker jaz grem še 35 sploh (do porodniške!!)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   oktober-ke in druge
29.6.2005 14:00:58   
žlička
ojla! glede na klimo v sluzbi kar lahko zdrzim

:duda: brca vsake par uric ko se zbudi9nebesa9nebesa9nebesa in me pomiri in nasmeji

glede majcine zgodbe........zelo hudo, zelo me je pretreslo in ne mores mimo, da nebi pomioslil, da se lahko zgodi tudi vsaki izmed nas, zivljenje je kruto:((

drugace pa iscem destinacijo za dopust (vem, sem zgodna,a? sam prekmalu nisem hotela rezervirat) in nasa chips mi zelo pomaga pri iskanju:morje:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   oktober-ke in druge
29.6.2005 14:31:18   
SANJA2
Jaz grem na morje v petek... destinacija Rovinj.... Dlje si niti ne upam, da sem blizu doma.... Apartma sem si našla kar preko interneta in upam, da bom zadovoljna. Na ta nčin bom dopustovala prvič. Drugače pa bom v službi še do konc julija... prvi teden avgusta... potem pa porabim še dopust in to je to:)))

V pisraqni že resnično težko sedim... boli me križ.. zatekajo mi noge.....

no ampak nič jambranja:)))

papa

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
29.6.2005 14:46:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   oktober-ke in druge
29.6.2005 15:16:52   
Aja32
Živjo,

tudi mene je pošteno zaskrbelo po prebrani zgodbi Majči. Namreč tudi naša štruca pobrca vsakih toliko časa - ni pretirano aktivna... zbudi se šele pošteno proti večeru.
Z :love: sva začela hoditi v šolo za straše in nam je rekla, da mora biti v enem dnevu 10 brc med vsako brco pa po 40 minut presledka... No, ampak če sem poštena, za našo štruco to ne velja... Recimo, da jo:duda:/ga:duda: pošteno začutim 3krat do 4krat dnevno.

No, potem si lahko zamislite, da me je pošteno stresilo, ko sem prebrala Majčino zgodbo...

Kilogramčki so še nekako stabilni, tako da upam, da se ne bom razleza pretirano. Počutje je pa tudi OK, razen, da me :hudicek:sopara in :hudicek:vročino zvečer kar pošteno zdelata...

LP A:nosecka:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
29.6.2005 15:21:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   oktober-ke in druge
29.6.2005 16:20:09   
chips
Ja UDB približno 16-krat še grem v službo to je do morja.Do porodniške pa še kr nekajkrat.V službi imamo delovni čas vsak dan v tednu,sobote, nedelje,praznike,skoz je odprto.
Sploh ne vem kdaj se mi začne porodniška.V materinski knjižici imam napisano PDP:30.10.,potem pa popravljeni PDP:5.11.
Sedaj pa nevem,ko bo čas bom že zvedela.:)-
Aja a mogoče katera ve kaj pomeni v materinski knjižici tam ko vpisuje UZ kratica GV/TT/BPT??

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   [Brisano sporočilo]
29.6.2005 18:46:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   oktober-ke in druge
30.6.2005 6:16:49   
Udb
Dobro jutro!

Sem že v službi...me je kar malo hladilo po poti! ;) Kakšen hecen občutek!
Včeraj me je tako zgaga pekla, da sem skoz mislila,d a bom šla bruhat! Potem sem spila 2 dl Donata in je bilo malo boljše! A še kaj pomaga?

Kako ste drugače?

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   oktober-ke in druge
30.6.2005 7:15:29   
chips
Dobro jutro!
Tudi jaz še malo pa grem v službo.Kako je danes fajn ko še ni tako vroče.Ponoči sem tako fajn spala ko je šel dež in je grmelo,me je kr uspavalo!!!

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   oktober-ke in druge
30.6.2005 9:02:20   
soncek&luna
jutro punce,
udb, madonca si pa zgodna v sluzbi....
tudi meni prija tale ohladitev, koncno lahko z :duda: spiva ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   oktober-ke in druge
30.6.2005 9:26:54   
žlička
ja res je, se vsaj da dihat:bravo:

drugače ok, še vedno v iskanju destinacije dopustovanja

bom malo povprašala kje se skriva naša AKŠ

mejte se punce:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   oktober-ke in druge
30.6.2005 9:55:18   
muriel
kako ste!?

jaz pa sem pravkar prišla z dopusta; sem kar korajžno šla v vročo Turčijo in je bilo super; mal sem se šparala (senca, hektolitri vode), ampak brez problemov. seveda moja mama misli, da nisem normalna, ampak...

me pa kar zvija, ko sem prebrala žalostno zgodbo o M. in res, čeprav sem mi zdi včasih že, da bi lahko bila kakšna brca manj, ji/mu sedaj kar pravim; ti kar brcaj!!!!!

Udb; samo še 35 dni; super; torej imam jaz še kakšnih 10 dni več; ker delat se mi zdaj spočita po dopustu RES NE DA!!

zanima me, kako visoko čutite brce? meni se je zadnjič zdelo nenavdno visoko, ko sem čutila noge dobesedno pod srcem.

lep dan!

m.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   oktober-ke in druge
30.6.2005 9:57:59   
bambi
Pozdrav tudi od mene in naše pupe! Moram se takoj pohvalit, da sem naredila izpit in sem sedaj rešena vseh skrbi, tako da lahko začnem resnično uživati v :nosecka:..... Naša pupa je kar aktivna, res pa, da je bolj nežna in me nikoli ne brcne tako da bi me bolelo, samo se mi zdi, da se včasih pošteno obrača, ker je čisto drugačen občutek, ko pa brcike.....

Majčina zgodba me je zelo pretresla, saj sem enako leta 2003 doživela tudi sama in vem kako hudo je, ko izgubiš tako željenega otroka. Strah v tej nosečnosti je zato toliko večji in vsaka najmanjša stvar me spravi čisto iz tira in če je ne čutim eno dopoldan sem že čisto panična....

Dobila sem tudi odločbo ZZZS in so mi podaljšali bolniško do 23.08. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, sedaj si samo še moram urediti glede morja in potem 9nebesa9nebesa

Kako pa ste kaj danes, ko se je malo ohladilo????? A je pri vas včeraj tudi bil "sodni dan"?? Pri nas v MB je bilo tako, da še kaj takšnega nisem doživela, pa še brez elektrike smo ostali :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Bambi:rozica:

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   [Brisano sporočilo]
30.6.2005 12:06:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   [Brisano sporočilo]
30.6.2005 12:09:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   oktober-ke in druge
30.6.2005 12:16:37   
Udb
Jaz iščem seznam stvari za novorojenčka, ki je bil tle gor pred parimi dnevi - pa SPLOH NE NAJDEM!! :((

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   [Brisano sporočilo]
30.6.2005 12:39:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   [Brisano sporočilo]
30.6.2005 12:41:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   oktober-ke in druge
30.6.2005 12:46:10   
Udb
nalin, zlata si!! ;)

pa še en seznam je bil - mislim, da je celo stran iz Ringaraje! Ne najdem pa konc! Ej, kot da sem mal defektna! ;)

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   [Brisano sporočilo]
30.6.2005 12:53:15   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?