bambi -> oktober-ke in druge (30.6.2005 9:57:59)
|
Pozdrav tudi od mene in naše pupe! Moram se takoj pohvalit, da sem naredila izpit in sem sedaj rešena vseh skrbi, tako da lahko začnem resnično uživati v :nosecka:..... Naša pupa je kar aktivna, res pa, da je bolj nežna in me nikoli ne brcne tako da bi me bolelo, samo se mi zdi, da se včasih pošteno obrača, ker je čisto drugačen občutek, ko pa brcike..... Majčina zgodba me je zelo pretresla, saj sem enako leta 2003 doživela tudi sama in vem kako hudo je, ko izgubiš tako željenega otroka. Strah v tej nosečnosti je zato toliko večji in vsaka najmanjša stvar me spravi čisto iz tira in če je ne čutim eno dopoldan sem že čisto panična.... Dobila sem tudi odločbo ZZZS in so mi podaljšali bolniško do 23.08. :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:, sedaj si samo še moram urediti glede morja in potem 9nebesa9nebesa Kako pa ste kaj danes, ko se je malo ohladilo????? A je pri vas včeraj tudi bil "sodni dan"?? Pri nas v MB je bilo tako, da še kaj takšnega nisem doživela, pa še brez elektrike smo ostali :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden: Bambi:rozica:
|
|
|
|