|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   okrasitev torte
11.12.2008 20:36:11   
Spark
A se da kje v Ljubljani dobiti kake lepe okraske za na torto, pa kaka pisala da se lepo kaj gor napiše?
A mogoče kdo ve,  če je kje kakšna spletna stran s kakimi nasveti in postopki kako kaj narediti oz. kake slikice, kaj lahko narediš na torti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: okrasitev torte
11.12.2008 21:07:12   
želva
Mi smo ravno te dni praznovali in ker sama že dolgo nisem pekla torte, sem bila čist presenečena nad ponudbo okraskov za torte že v vsakem malo večjem Merkatorju ali Tušu, vrjetno isto v Šparu. Imaš razne srčke, rožice, pisala, prelive, črke že narejene... Vse sorte. 

Vedno več nas je!

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.12.2008 21:19:44   
mama_milchy
tudi v šparu imajo te zadevice, razne figurice (vlakce, medvedke, rožice itd) pa pisala za pisat po torti pa tiste kroglice za okrasitev; malo poglej po šparu, mercatorju

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.12.2008 8:18:55   
nuala
Jaz sem kupila enkrat od založbe Vale Novak ( se mi zdi, da se tako reče ) v Cty parku knjigo in idejami za okrasitev otroških tort. In je bila ful fajn. Priporočam.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Spark)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.12.2008 21:16:09   
Spark
Hvala.
Bila sem v Sparu, in imajo res kar veliko izbiro za nas amaterje.

Jutri jo pa še okrasim pa bo.

Lp

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako pripraviti popolno pokovko?
photo
Se tudi vi sprašujete, zakaj so 'kokice' v kinu vedno tako okusne, doma pripravljena pokovka pa se kar nekako ne more pr...
Kdaj lahko dojenčku uvajamo mandarine in d...
Včasih je veljalo, da naj bi se citruse uvajalo po 1. letu starosti. Vendar so priporočila dames drugačna. Kdaj in kako ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?