|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   odvisnost od dude
22.11.2004 11:30:59   
janja
Prosim, svetujte mi, kaj naj storim? Naš malček, je odkar je šel v vrtec, postal odvisen od dude.:duda::duda: Non-stop jo hoče imeti v ustih. Če pa je nima, pa kar kriči, ko jo zagleda. In če mu je ne dam, se meče po tleh in joka. Preden je šel v vrtec, je imel dudo samo za spanje.:zaspan:

Kako naj ga odvadim od dude vsaj čez dan? Naj povem, da pri 14 mesecih še vedno daje vse v usta. Sem včasih prav huda, ampak nič ne zaleže.

Čau, Janja in :duda:

Neposredna povezava do sporočila: 1
   odvisnost od dude
22.11.2004 11:38:24   
Anonimen
Naš je star dve leti in pol, pa se dogaja podobno kot pri vas. Mi zadevo omilimo s tem, da mu dudo, takrat ko je pač nima, spravimo nekam, kjer je ne vidi in se tako ne spomni, da bi jo dal v usta vsakič, ko jo zagleda. Če bi mu jo hoteli vzeti iz ust, bi bila pa reakcija ista kot pri vas.

(odgovor članu janja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   odvisnost od dude
22.11.2004 11:42:49   
lol
Naš malček je bil star 2 leti in 3 mesece,ko je šel prvič na morje brez mamice in je imel dudo seveda.
Hodili so na sprehode,ko je nekega večera duda padla v vodo in je niso mogli pobrat.Od takrat naprej smo bili brez.Če je videl kje kako dudo smo mu pa rekli da ni njegova pa je blo uredu.:duda:

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   odvisnost od dude
22.11.2004 11:58:50   
Dadi
Ena mamica je dudo odrezala in pokazala malčku da se je duda zlomila in potem ni bilo panike. Je gledal tisto dudo in dajal v usta, pa je kmalu pokapiral da pač ne "dela."

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   odvisnost od dude
22.11.2004 12:03:08   
Erdbeere
naši jo je pa Kužek (naš mladiček) kao pojedel pa mami nima oz. ni imela denarja v službi še niso dal da bi šli novo kupit in pol je pozabla...je pa en teden govorila da bova šle v trgovino drugo kupit

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   odvisnost od dude
22.11.2004 12:11:45   
janja
Zanimivi odgovori, ni kaj!

Sem se spomnila, ko je meni pri 3 letih prijatelj od staršev rekel, da je polž v dudi (res je bila malo že scefrana). Mami pravi, da sem do smeti hodila kake 3 minute, pa še minuto gledala v koš, ko sem jo vrgla stran. Zvečer je bilo pa hudo. Ampak kaj ko sem imela še 5 drugih dud. Sem pa jih potem tudi počasi opustila. Tisti polž je naredil svoje.

Čau, Janja :muca:

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   odvisnost od dude
23.11.2004 7:58:09   
Donja
Janja za otroka je velika sprememba, ko gre v vrtec in tam je očitno imel dudo za tolažbo in se tako navezal nanjo. Taki mali otroci rabijo v vrtec zraven nekaj svojega. Moj je imel eno malo plišasto miško in dokler ni vrtca sprejel je tista miška morala obvezno z njim. Tvoj ima pač dudo. Nam je vzgojiteljica ob vstopu prav posebno povdarila, da naj otrok ne odvajamo od dude in stekleničke ob vstopu v vrtec ampak kasneje. Probaj ga navadit na kako drugo stvar, ki jo bo imel v vrtcu in mu potem dudo odvzet. Sicer pa je še zelo mali, eni imajo dudo še pri 4 letih (videla v vrtcu).

Midva pa sva dudo izgubila pri 2,5 letih.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   odvisnost od dude
23.11.2004 8:05:22   
Lenny
Midva upava, da bo duda "dobila" luknjo in bo morala v smeti. Pa mi srce še ne da, da bi malo pomagala pri tej luknji. Sicer pa je duda zdaj večinoma samo še za spanje.

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?